LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Όχι, είμαι ψάρακας
Αυτή η κυρία ειναι ο λογος που εγινε μελος στο σάιτ μας ο αγαπητος αλεξ!
Φαντάζεσαι επομένως ποσο σημαντική είναι!
Όχι, είμαι ψάρακας
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=163182.0;attach=459085;image[/img[/URL]]
[/quote]
Όντως... Είχε γλυκό πρόσωπο.
(Δεύτερη φορά που συμφωνούμε σήμερα :huh: )
Εγω επειδή την εχω δει κι από κοντα, σου λεω ότι στο προσωπο μοιαζουν καταπληκτικα. Απλα η Τζουλι είναι άλλος σωματοτυπος. Μπουτού και με πιασιματα.Κατάάβα Όντος έχει μια ομοιότητα το όσο πρόσωπο φαίνεται!
Η Τζούλι ηταν ο λογος που γραφτηκα στο μπου.Όντως... Είχε γλυκό πρόσωπο.
(Δεύτερη φορά που συμφωνούμε σήμερα )
και γω σου απαντησα χαρα μουMιλησα.
Το θυμασαι ρε θηριο??? Μιλαμε για το 2010!!Αυτή η κυρία ειναι ο λογος που εγινε μελος στο σάιτ μας ο αγαπητος αλεξ!
Αυτή η κυρία ειναι ο λογος που εγινε μελος στο σάιτ μας ο αγαπητος αλεξ!
ο θεος ξεχνα οι χυστες του μπου ποτεΤο θυμασαι ρε θηριο??? Μιλαμε για το 2010!!
θα στείλουμε έναν Τ-1000 πίσω στον χρόνο να την κανονίσει την πουτάνα προτού συναντηθούν
θα στείλουμε έναν Τ-1000 πίσω στον χρόνο να την κανονίσει την πουτάνα προτού συναντηθούν
Θυμαμαι ακομη την ημερομηνια τύποι. 16 Δεκεμβριου 2010. Lacoba, στις 7 το απόγευμα.θα στείλουμε έναν Τ-1000 πίσω στον χρόνο να την κανονίσει την πουτάνα προτού συναντηθούν
σιγουρα στις 7? μη στειλουμε αδιαβαστο καναν αθωοΘυμαμαι ακομη την ημερομηνια τύποι. 17 Δεκεμβριου 2010. Lacoba, στις 7 το απόγευμα.
16 δεκεμβριου, το διορθωσα. Ναι, στις 7 ηταν, αλλά μού αργησε λιγάκι.σιγουρα στις 7? μη στειλουμε αδιαβαστο καναν αθωο
τυπε αυτο ειναι δουλεια για τον σλαβισιγουρα στις 7? μη στειλουμε αδιαβαστο καναν αθωο
θα την πυρφορισει τοσο πολυ που θα καει η cpu τυπεόχι αυτήν ρε μαν άμα πέσει πάνω στον άλεξ θα μας γαμήσει το μηχάνημα ο τύπος :S