alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Και μετα του Φραντζεσκο για την εξαφανιση του πτωματος τύπετυπε αυτο ειναι δουλεια για τον σλαβι
Και μετα του Φραντζεσκο για την εξαφανιση του πτωματος τύπετυπε αυτο ειναι δουλεια για τον σλαβι
Αντιγονέιτορ τύπε
φιρι φιρι το πας να το κανουμε λουτρο αιματος το λακομπα16 δεκεμβριου, το διορθωσα. Ναι, στις 7 ηταν, αλλά μού αργησε λιγάκι.
Και 130 την ωρα τύπε.φιρι φιρι το πας να το κανουμε λουτρο αιματος το λακομπα
εχουμε τον ειδικο τυπε για αυτες τις δουλειες ;)Και μετα του Φραντζεσκο για την εξαφανιση του πτωματος τύπε
τυπε αμα στειλουμε θυληκο μοντελο θα το αρχισει στα σαλια ο αλεξ και θα βραχυκυκλωσει :S
Εχει όμως τοσο ωραιο προσωπο, που θα εκανα μια παραχωρηση.Μπά... Η συγκεκριμένη είναι "ξερακιανή"... Οπότε δεν...
α τους κλεφτες, θα το κατεδαφισουμε τοτε προσφορα του καταστηματος η κατεδαφιση ;)Και 130 την ωρα τύπε.
Άλλες εποχές τύπε. Και βαλε ένα τριανταρι το ξενοδοχειο, βενζίνες ως εκει, αστα. Αλλά με το κολλημα που ειχα με την συγκεκριμενη, θα εδινα και παραπανω.α τους κλεφτες, θα το κατεδαφισουμε τοτε προσφορα του καταστηματος η κατεδαφιση ;)
Σταματησε για την πλεμπα. Για εκλεκτούς καποια πραγματα διαρκουν.Από ότι γράφουν όμως σταμάτησε,το χάσαμε το κορμί
Άλλες εποχές τύπε. Και βαλε ένα τριανταρι το ξενοδοχειο, βενζίνες ως εκει, αστα. Αλλά με το κολλημα που ειχα με την συγκεκριμενη, θα εδινα και παραπανω.
Εγώ είμαι παιδί του λαού...δεν γυρνάω με εφοπλιστές και εργοστασιάρχες.Δεν θα με πρωτιμήσει..Σταματησε για την πλεμπα. Για εκλεκτούς καποια πραγματα διαρκουν.
Πουλακια μου....Ενας ενας ξεμυτίζετε...Χαλάλι..καλά έκανες, πολύ ωραίο "παιδί".. ;)
Πουλακια μου....Ενας ενας ξεμυτίζετε...
Σειρά από βαρυτιμα γκομενακια εχουν θητεύσει κατά καιρους εδώ μεσα τύπε.Και εγώ χαράμισα τα καλύτερα μου χρόνια να κυνηγάω χαζογκόμενες στους δρόμους ενώ το καλύτερο γκομενάκι ήταν εδώ μέσα,άτιμη κοινωνία!!! :-
Σειρά από βαρυτιμα γκομενακια εχουν θητεύσει κατά καιρους εδώ μεσα τύπε.
Ειτε επι πληρωμη ειτε όχι.