The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.329
- Πόντοι
- 25.467
Του επεσαν βαρια τα φαλαφελ.
ο νωντισμος θα μας σωσειΑγαπητε memosan θα μπορουσες να μου εξηγησεις τις αρχες του περιβοητου Νωντισμου που διαβαζω τοσο καιρο αλλα δεν εχω πιασει το νοημα...
Τι ακριβως ειναι ο Νωντισμος;
γιατι εχω να παω για χεσιμο και μετα θα πλυνω τις νωντοαρχιδαρες μου ;) κι εσυ για τους ιδιους λογους εισαι ξυπνια ε?
Λατρεμενε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
το πρωτο το κατανοω φαινεσαι δυσκοιλιοςγιατι εχω να παω για χεσιμο και μετα θα πλυνω τις νωντοαρχιδαρες μου ;) κι εσυ για τους ιδιους λογους εισαι ξυπνια ε?
επισηςτο πρωτο το κατανοω φαινεσαι δυσκοιλιος![]()
:-*Πιο σιγά...
Μας βλέπει και ο Μεγαλειότατος!!!
Τα υπόλοιπα σε π.μ.![]()
Αμοιβαία λοιπόν τα αισθήματα ;)επισης![]()
Δε μου αρεσουν τα φαλαφελ.τυπε ο νωντισμος ειναι η μονη λυση, φαλαφελ και γαμισι, ο θεος νωντας μας καθοδηγει να στελνουμε στην κολαση τους πιρφοραγαπουληδες και μας ανταμειβει με φαλαφελ και μουναρες![]()
![]()
![]()
Τύπε δεν ξερω αν παρακολουθείς το σηριαλ "μην αρχιζεις την μουρμουρα" στον αλφα.ο νωντισμος θα μας σωσει
ειναι η μονη λυση
φοβερος συνδιασμος
φαλαφελ και γαμησι
![]()
Οι σχεσεις μου με τον συγκεκριμενο χρηστη του ιστοτόπου δεν είναι οι καλυτερες αυτην την εποχη, θα σε παρακαλουσα να κρατας τις αποστασεις.Λατρεμενε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
απαξιωσε τα φαλαφελ τυπε?Τύπε δεν ξερω αν παρακολουθείς το σηριαλ "μην αρχιζεις την μουρμουρα" στον αλφα.
Εκει είναι ένα ζευγαρι με έναν ανεργο και μια ψηλη αλόγα. Της ελεγε λοιπον αυτος ότι θα βγει με τους φιλους του και εκεινη ξινισε τα μουτρα και του λεει "ναι, πατε για βολτες και φαλάααααααααφελ" και ξινισε τα μουτρα με ειρωνια για το συγκεκριμενο εδεσμα. Αναζητω το σχετικο βιντεο τύπε.
εχουμε εναλλακτικα και κεμπαπ αρνισια σε αραβικη πιττα με ταχινι για τους φοβητσιαρηδεςΔε μου αρεσουν τα φαλαφελ.
Αν με ανταμειβε με τσιζμπεργκερ, θα ενδιαφερομουνα πολυ να μυηθω
Ε όχι αλόγα η υπερ-μουνάρα :o :oΤύπε δεν ξερω αν παρακολουθείς το σηριαλ "μην αρχιζεις την μουρμουρα" στον αλφα.
Εκει είναι ένα ζευγαρι με έναν ανεργο και μια ψηλη αλόγα. Της ελεγε λοιπον αυτος ότι θα βγει με τους φιλους του και εκεινη ξινισε τα μουτρα και του λεει "ναι, πατε για βολτες και φαλάααααααααφελ" και ξινισε τα μουτρα με ειρωνια για το συγκεκριμενο εδεσμα. Αναζητω το σχετικο βιντεο τύπε.
ελλεηνιδα τυπε τι περιμενες ? :SΤύπε δεν ξερω αν παρακολουθείς το σηριαλ "μην αρχιζεις την μουρμουρα" στον αλφα.
Με τον χειροτερο τροπο τύπε.απαξιωσε τα φαλαφελ τυπε?![]()
τυπε δεν γινεται τωραΔε μου αρεσουν τα φαλαφελ.
Αν με ανταμειβε με τσιζμπεργκερ, θα ενδιαφερομουνα πολυ να μυηθω
Καλη είναι, μου θυμιζει λιγο στο προσωπο την παλια φιλη μας την Julienne.Ε όχι αλόγα η υπερ-μουνάρα :o :o
μαλλον τωρα εξηγειται για ποιον αγορασε τα στραπον η ροουζ, και ειχαμε βαλει κακιες ιδεες για τον αλεξ