Νέα

Ο αποχαιρετισμός του Lakis33 στο bou.com/ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟ ΛΑΚΗ-καλυτερες στιγμές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 91K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Θέλετε να δωθεί πρόσβαση στα μυνήματα του lakis33 ?

• Ναι, για εκπαιδευτικούς λόγους

Ψήφοι: 67 62,0%
  • Ναι, γιατί έχω δυσκοιλιότητα

Ψήφοι: 22 20,4%
  • Όχι, θα μυρίσει το πτώμα

Ψήφοι: 22 20,4%
  • Ναι, για ένα μικρό χρονικό διάστημα

Ψήφοι: 3 2,8%
  • Προτιμώ να ποιώ τη νήσσα

Ψήφοι: 9 8,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    108

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Νομιζει ο βλακας οτι αν της κανει κομπλιμεντα για το μυαλο της θα του κατσει το ειχε διαβασει στο νιτρο ενα καλοκαιρι και το ξεσήκωσε :headbang:
Δε χρειαζεται να μου κάνει κοπλιμέντα για να του κάτσω, δεν ανήκει στην κατηγορία που έχει αναγκη από έμμεσους τρόπους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Eξυπνη και χαριεντιζεται στο μπου.Ρε μην δινεις συνεχεια δικαιωμα να σε χλευαζουν.
Υπονοεις ότι μονο βλακες μπαινουν στο μπου τύπε? Πώς το συμπερανες αυτό?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
μήπως ανήκει στις εξαιρέσεις ο άλεξ δεν μου φαίνεται για γλοιώδης τύπος :grin:
σαφως, γλοιωδης ή σαλιαρης μπορει να χαρακτηριστει καποιος που γεμισει τα θρεντ σαλια και τα θηλυκα μελη με πιμι με καρδουλες,ρπισης γεμιζει ποστς με φιλακια καρδουλες και εκφρασεις οπως ζουζουνακι μου, μωρακι μου, ροδακινακι μου κλπ τι σχεση εχει ο αλεξ με αυτο που περιεγραψα τυπε?  :S

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Υπονοεις ότι μονο βλακες μπαινουν στο μπου τύπε? Πώς το συμπερανες αυτό?
Μιλω για γυναικες τυπε,ξερεις και εσυ οτι ΚΑΜΙΑ εξυπνη η σοβαρη δεν θα χαριεντιζονταν εδω μεσα για κανεναν λογο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μιλω για γυναικες τυπε,ξερεις και εσυ οτι ΚΑΜΙΑ εξυπνη η σοβαρη δεν θα χαριεντιζονταν εδω μεσα για κανεναν λογο.
Αν αναφερεσαι σε αυτό που νομιζω, σου ανταπαντω ότι δεν είναι ολες ετσι ρε φιλε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
σαφως, γλοιωδης ή σαλιαρης μπορει να χαρακτηριστει καποιος που γεμισει τα θρεντ σαλια και τα θηλυκα μελη με πιμι με καρδουλες,ρπισης γεμιζει ποστς με φιλακια καρδουλες και εκφρασεις οπως ζουζουνακι μου, μωρακι μου, ροδακινακι μου κλπ τι σχεση εχει ο αλεξ με αυτο που περιεγραψα τυπε?  :S
Το "ροδακινακι" δεν το ειχα πει ποτέ, είναι ωραιο όμως και θα το χρησιμοποιω από δω και μπρος  :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δε χρειαζεται να μου κάνει κοπλιμέντα για να του κάτσω, δεν ανήκει στην κατηγορία που έχει αναγκη από έμμεσους τρόπους.

Αντε ρε πόρκι πιγκ

simera2-3-13.jpg

ΒΡΑΣΙΔAΣ

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
edit: ο μαστερακος εκανε τν ερωτηση? τοτε μπορει να διαβασε κανα δικο του σχολιο   :rockon: :rockon: :rockon:
Αγαπητε memosan θα μπορουσες να μου εξηγησεις τις αρχες του περιβοητου Νωντισμου που διαβαζω τοσο καιρο αλλα δεν εχω πιασει το νοημα...
Τι ακριβως ειναι ο Νωντισμος;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.457
Πόντοι
25.467
Το "ροδακινακι" δεν το ειχα πει ποτέ, είναι ωραιο όμως και θα το χρησιμοποιω από δω και μπρος  :grin: :grin:

Εποχικό.

Χρησιμοποιήστε  το "ροδοπέταλο", που είναι all seasons.  :)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αγαπητε memosan θα μπορουσες να μου εξηγησεις τις αρχες του περιβοητου Νωντισμου που διαβαζω τοσο καιρο αλλα δεν εχω πιασει το νοημα...
Τι ακριβως ειναι ο Νωντισμος;
τυπε ο νωντισμος ειναι η μονη λυση, φαλαφελ και γαμισι, ο θεος νωντας μας καθοδηγει να στελνουμε στην κολαση τους πιρφοραγαπουληδες και μας ανταμειβει με φαλαφελ και μουναρες  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom