Νέα

Ο άντρας της γυναίκας μου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ISO9002
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
παιδια νομιζω οτι εχω βγαλει το πορισμα και οσοι θελετε συμφωνειτε.εδω και ωρα λεμε το φιλο να μας απαντηση σε καποιες αποριες που εχουμε και δεν απανταει.και συμφωνα με τη λυση του προβληματος του που εχει βρει και με την ερωτηση την οποια μας κανει το τη μπουνιες να δωσει?νομιζω οτι πρεπει να ειναι μαλακας ΕΝΤΕΛΩΣ.οσοι συμφωνετε καλως.οι υπολοιποι παρακαλω να τεκμηριωσετε τις απαντησης σας.

Εγω παλι πιστευω οτι ο καθενας βαζει για thread οτι του καπνισει για να κανει εντυπωση, εστω και μεσω της ανωνυμιας...

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
παιδια νομιζω οτι εχω βγαλει το πορισμα και οσοι θελετε συμφωνειτε.εδω και ωρα λεμε το φιλο να μας απαντηση σε καποιες αποριες που εχουμε και δεν απανταει.και συμφωνα με τη λυση του προβληματος του που εχει βρει και με την ερωτηση την οποια μας κανει το τη μπουνιες να δωσει?νομιζω οτι πρεπει να ειναι μαλακας ΕΝΤΕΛΩΣ.οσοι συμφωνετε καλως.οι υπολοιποι παρακαλω να τεκμηριωσετε τις απαντησης σας.

Συμφωνώ μαζί σου, ο δε τύπος πρέπει να τα έχει κάνει πατούρα μόνος του...

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Χώρισα πριν 3 χρόνια και η (πρώην) γυναίκα μου ξαναπαντρεύτηκε πριν κάτι μήνες. Έχουμε 2 παιδάκια: Ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Τα παιδιά μου συμπαθούν πολύ τον νέο "μπαμπά". Ίσως και πιο πολύ από εμένα.

Ο συγκεκριμένος τύπος είναι πολύ μαλάκας: Golden boy, δουλεύει σε Εταιρία Συμβούλων και έχει μεγαλοπιαστεί. 33 χρονών αυτός και η γυναίκα μου 39 (εγώ 40). Θέλουν να κάνουν νέο παιδί και γρήγορα.

Θέλω να πάω να τον σπάσω στο ξύλο και έχω ένα ηθικό δίλημα:

[size=14pt]Να χρησιμοποιήσω κροσέ ή άπερκατ στις γροθιές;[/size]

Δέχομαι μόνο σοβαρές απαντήσεις.

Ένας πικραμένος.
Καλησπερα φιλε μου,

καθως διαβαζα το ποστ σου δεν μπορουσα να καταλαβω τον ακριιβη λογο της επιθετικοτητας σου,αλλα μετα διαβασα σε καποιο αλλο ποστ σου οτι ο τυπος δεν ηταν καποιος τυχαιος αλλα αυτος που σταθηκε αφορμη για να χωρισετε με τη γυναικα σου...και τοτε καταλαβα...

Λοιπον αυτο που πρεπει να διαφυλαξεις και να συντηρησεις ειναι η σχεση σου με τα παιδια σου!Της πρωην γυναικα σου δωστης 2 ρολους:1)Αυτον της γυναικας οποτε γραφτη κανονικα και μη σε νοιαζει...καταλαβαινω τα συναισθηματα πικριας που νοιωθεις,αλλα καλο θα ηταν να κοιταξεις μπροστα και να βρεις μια νεα γυναικα που να σε καταλαβαινει και να την καταλαβαινεις
2)Αυτον της μανας των παιδιων σου...ο ρολος αυτος ειναι δυσκολος γιατι απαιτει να την ΣΕΒΕΣΑΙ ειδικα μαλιστα μπροστα στα παιδια σου...να καταλαβεις οτι ειναι μανα τους και ειναι για εκεινα ενα προσωπο εξισου ιερο οσο κι εσυ...ΠΟΤΕ μην μπεις στο τρυπακι να την κατηγορησεις μπροστα τους αν ενδιαφερεσαι για εκεινα...

Για αν εχεις καλη σχεση με τα παιδια φροντισε να τα βλεπεις οσο πιο συχνα γινεται και να τους δειχνεις την αγαπη σου κανοντας τα να νοιωθουν ΑΣΦΑΛΕΙΑ οτι ακομη κι αν δεν μενετε μαζι θα εισαι ΠΑΝΤΑ παρων  στη ζωη τους...Μην τους φερεσαι σαν να τα διεκδικεις με ζηλο γιατι τοτε θα εχεις τα αντιθετα αποτελεσματα απ εκεινα που επιδιωκεις...

Κανε τα παιδια σου να διασκεδαζουν οταν ειναι μαζι σου...πηγαινε τα στο λουνα παρκ,σινεμα,παιξε μαζι τους τα αγαπημενα τους παιχνιδια...και θα δεις πως οι σποροι της αγαπης που νοιωθουν για σενα θα καρποφορησουν και δεν θα σε αλλαζουν με κανεναν αλλο 'μπαμπα'

Α και κατι τελευταιο:Αν ποτε ο τυπος δεν σεβαστει την οικογενεια σου τοτε η απαντηση μου ειναι [size=20pt]ΜΕ ΚΡΟΣΕ[/size]!!!

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χωρίς να ξέρω και πάρα πολλά για την κατάστασή σου, μπορώ να σου πω απλά ένα-δυο πραγματάκια μόνο, μια και είναι αργά και πάλι δεν έχω πέσει ακόμη για ύπνο:

Με την πρώην σου (από τα λεγόμενα σου συμπεραίνω πως) δεν είναι δυνατόν να έχετε τις καλύτερες των σχέσεων, χωρίς να ξέρουμε ποιος θεωρείς ότι φταίει γι' αυτό. Άρα την ξεχνάς και συνεχίζεις τη ζωή σου. Δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο, θαρρώ. Απλώς έχε υπ' όψιν σου πως σας "συνδέουν" τα παιδιά σας: θα χρειαστεί να συνεννοείστε και, ενίοτε, να παίρνετε και κάποιες από κοινού αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον τους, και να κρατάτε "κοινή γραμμή". Ίσως να χρειαστεί να συζητάτε και οι τρεις σας μαζί. Και είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να έχουν αυτά που χρειάζονται (αγάπη και ασφάλεια θέλουν μονάχα, απλό είναι), μα και να βλέπουν (στο απώτερο μέλλον) τον μπαμπά και τη μαμά ευτυχισμένους, έστω και χώρια. Και το φίλο της μαμάς, και την σύντροφο του μπαμπά, και αυτούς ευτυχισμένους τους προτιμούν. Το χειρότερο που μπορεί να νιώσει ένα παιδί για τον γονιό είναι ο οίκτος.

Με τα παιδιά σου, ωστόσο, μπορείς να έχεις τη σχέση ακριβώς που θέλεις. Ακόμη και αν αυτό χρειαστεί να το διεκδικήσεις με κάθε (ώριμο και νόμιμο) μέσο. Δεν πρόκειται ποτέ να πάψεις να είσαι ο πατέρας τους. Ό,τι και αν γίνει. Η στάση σου μόνο αξιοπρεπής επιτρέπεται να είναι, άλλωστε τα παιδιά σε κάποια (αρκετά, ίσως) χρόνια θα καταλάβουν πόσο σωστά στάθηκες στη δύσκολη ώρα.

Το κυριότερο είναι να κοιμάσαι ήσυχος τις νύχτες. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να στρώσεις τη ζωή σου: τα παιδιά σου είναι τώρα το κυριότερο κομμάτι της, αλλά υποψιάζομαι πως τα καλύτερά σου χρόνια δεν έχουν έρθει ακόμη. Σύντομα θα νιώσεις και εσύ πως αυτή η σχέση έχει πεθάνει (γιατί με αυτό το post μου έδωσες την εντύπωση πως ζεις λιγάκι στο παρελθόν), και θα της κάνεις την κηδεία που της αρμόζει.

Α, και πού 'σαι? Σε δυο-τρία χρόνια που η κυρία θα 'χει μείνει πάλι μόνη, θα μπορείτε να 'στε και φίλοι, ίσως και να αρχίσεις ξανά να την συμπαθείς...

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε εχεις δικιο.αλλα να μην του λεμε και τα αυτονοητα.αλλα καλα κανεις και του τα λες γιατι ετσι οπως σκεφτετε πρεπει να ακουσει και τα αυτονοητα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Χωρίς να ξέρω και πάρα πολλά για την κατάστασή σου, μπορώ να σου πω απλά ένα-δυο πραγματάκια μόνο, μια και είναι αργά και πάλι δεν έχω πέσει ακόμη για ύπνο:

Με την πρώην σου (από τα λεγόμενα σου συμπεραίνω πως) δεν είναι δυνατόν να έχετε τις καλύτερες των σχέσεων, χωρίς να ξέρουμε ποιος θεωρείς ότι φταίει γι' αυτό. Άρα την ξεχνάς και συνεχίζεις τη ζωή σου. Δεν μπορείς να κάνεις και κάτι άλλο, θαρρώ. Απλώς έχε υπ' όψιν σου πως σας "συνδέουν" τα παιδιά σας: θα χρειαστεί να συνεννοείστε και, ενίοτε, να παίρνετε και κάποιες από κοινού αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον τους, και να κρατάτε "κοινή γραμμή". Ίσως να χρειαστεί να συζητάτε και οι τρεις σας μαζί. Και είναι πολύ σημαντικό για τα παιδιά να έχουν αυτά που χρειάζονται (αγάπη και ασφάλεια θέλουν μονάχα, απλό είναι), μα και να βλέπουν (στο απώτερο μέλλον) τον μπαμπά και τη μαμά ευτυχισμένους, έστω και χώρια. Και το φίλο της μαμάς, και την σύντροφο του μπαμπά, και αυτούς ευτυχισμένους τους προτιμούν. Το χειρότερο που μπορεί να νιώσει ένα παιδί για τον γονιό είναι ο οίκτος.

Με τα παιδιά σου, ωστόσο, μπορείς να έχεις τη σχέση ακριβώς που θέλεις. Ακόμη και αν αυτό χρειαστεί να το διεκδικήσεις με κάθε (ώριμο και νόμιμο) μέσο. Δεν πρόκειται ποτέ να πάψεις να είσαι ο πατέρας τους. Ό,τι και αν γίνει. Η στάση σου μόνο αξιοπρεπής επιτρέπεται να είναι, άλλωστε τα παιδιά σε κάποια (αρκετά, ίσως) χρόνια θα καταλάβουν πόσο σωστά στάθηκες στη δύσκολη ώρα.

Το κυριότερο είναι να κοιμάσαι ήσυχος τις νύχτες. Κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου για να στρώσεις τη ζωή σου: τα παιδιά σου είναι τώρα το κυριότερο κομμάτι της, αλλά υποψιάζομαι πως τα καλύτερά σου χρόνια δεν έχουν έρθει ακόμη. Σύντομα θα νιώσεις και εσύ πως αυτή η σχέση έχει πεθάνει (γιατί με αυτό το post μου έδωσες την εντύπωση πως ζεις λιγάκι στο παρελθόν), και θα της κάνεις την κηδεία που της αρμόζει.

Α, και πού 'σαι? Σε δυο-τρία χρόνια που η κυρία θα 'χει μείνει πάλι μόνη, θα μπορείτε να 'στε και φίλοι, ίσως και να αρχίσεις ξανά να την συμπαθείς...

Αν δεν την είχε παντρευτεί ποτέ, τώρα ούτε φιλοσοφίες, ούτε αοριστολογίες, ούτε τίποτα...Θα κοιμόταν σαν πουλάκι, χαλαρός κι ωραίος  :rockon:

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον αυτο που πρεπει να διαφυλαξεις και να συντηρησεις ειναι η σχεση σου με τα παιδια σου!Της πρωην γυναικα σου δωστης 2 ρολους:1)Αυτον της γυναικας οποτε γραφτη κανονικα και μη σε νοιαζει...καλο θα ηταν να κοιταξεις μπροστα και να βρεις μια νεα γυναικα που να σε καταλαβαινει και να την καταλαβαινεις
2)Αυτον της μανας των παιδιων σου...ΠΟΤΕ μην μπεις στο τρυπακι να την κατηγορησεις μπροστα τους αν ενδιαφερεσαι για εκεινα...

Για αν εχεις καλη σχεση με τα παιδια φροντισε να τα βλεπεις οσο πιο συχνα γινεται και να τους δειχνεις την αγαπη σου κανοντας τα να νοιωθουν ΑΣΦΑΛΕΙΑ οτι ακομη κι αν δεν μενετε μαζι θα εισαι ΠΑΝΤΑ παρων  στη ζωη τους...Μην τους φερεσαι σαν να τα διεκδικεις με ζηλο γιατι τοτε θα εχεις τα αντιθετα αποτελεσματα απ εκεινα που επιδιωκεις...

...και θα δεις πως οι σποροι της αγαπης που νοιωθουν για σενα θα καρποφορησουν και δεν θα σε αλλαζουν με κανεναν αλλο 'μπαμπα'

Freddie μου, Freddάκο μου!

Κάλυψες όσα ξέχασα, ωραία... Goodnight everybody!

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Παίζεται... Επιφυλάσσομαι.

Αν θες να σωσεις την οικογενεια σου φρονω οτι μπορεις να το κανεις με οποιοδηποτε τροπο..
Κι αν καταλαβαινε και ο αλλος οτι δεν τον επαιρνε θα εκανε πισω...

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω ρε μαγκες.να σου παρει τη γυναικα καποιος αλλος ενταξη.αλλα και τα παιδια σου?νομιζο οτι αυτος εχει κανει μαλακια χοντρη και δεν τη λεει γιατι θα πεσει κραξιμο μεγαλο

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
δεν ξερω ρε μαγκες.να σου παρει τη γυναικα καποιος αλλος ενταξη.αλλα και τα παιδια σου?νομιζο οτι αυτος εχει κανει μαλακια χοντρη και δεν τη λεει γιατι θα πεσει κραξιμο μεγαλο

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Μα δεν μας απαντάει κιόλας.  Πληρώνει διατροφή (δεν πιστεύω) και αφού η γυναίκα του πηρέ τα παιδιά (όχι με το έτσι θέλω), και σε αυτά τα θέματα υπάρχουν και κάποιοι  νόμοι, άρα τι τρέχει …

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
δεν ξερω ρε μαγκες.να σου παρει τη γυναικα καποιος αλλος ενταξη.αλλα και τα παιδια σου?νομιζο οτι αυτος[size=12pt] εχει κανει μαλακια χοντρη και δεν τη λεει[/size] γιατι θα πεσει κραξιμο μεγαλο

Την είπε ήδη...Παντρεύτηκε  :grin:

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16

Ενα post δεν εχει κανει αδερφε...
Μουφα η περιπτωση...
Επανερχομαι στην δηλωση μου για thread ψευτο-εντυπωσιασμου και μονο... :jerking: :jerking: :jerking:

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
αν αυτος ο μαλακας γυρνουσε ολοι μερα εξω και ετρωγε τα λεφτα του απο εδω και εκει και ειχαι παρατημενοι την γυναικα του και τα παιδια του να πεινανε,και βρεθηκε ο γκολντεν μποι και τους εκανε ανθροπους λογικο δεν ειναι αν τον αγαπανε τα παιδια του?

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
αν αυτος ο μαλακας γυρνουσε ολοι μερα εξω και ετρωγε τα λεφτα του απο εδω και εκει και ειχαι παρατημενοι την γυναικα του και τα παιδια του να πεινανε,και βρεθηκε ο γκολντεν μποι και τους εκανε ανθροπους λογικο δεν ειναι αν τον αγαπανε τα παιδια του?
Λογικο αν πιστευεις οτι η αγαπη εξαγοραζεται

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γαμώτο paixnidinaginete παραγνωριστήκαμε μου φαίνεται, ακριβώς αυτό πήγα να γράψω!!
:2funny:

Πήγα να το κάνω αποστολή και είδα το δικό σου ποστ!!

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6

Έτρωγε τα λεφτά του, ή έτρωγε τα λεφτά της ….και σουτττττττττ……

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom