Νέα

Ο άντρας της γυναίκας μου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ISO9002
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.526
Πόντοι
17.885
Τι να σου πω βρε evil κ σενα!!
Δλδ αν αυτος αφηνε τη γυναικα του κ τα παιδια του για μια αλλη,
θα ητανε μαγκας!!!Ενω αυτη ειναι π.....α!!
Για να σοβαρευτουμε λιγο!!
Δυστηχως αυτα ειναι ενα απο τα ασχημα παιχνιδια
που μας επιφυλασσι η ζωη!!!
Ο iso θελει υποστηριξη και οχι τσιτωμα βραδιατικα!!
Καλα γραφει ο καθενας οτι θελει εδω ,αλλα οταν μετα θα
βγειτε απο το νετ,αυτος θα ειναι ακομα σε δυσκολη θεση!!

Εχεις δει ότι δεν έχω ασχοληθεί με σένα εδώ και 2-3βδομάδες και ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΣΕΙ καθόλου. Εγώ θα λέω ότι μου γουστάρει και λογαριασμό θα δώσω αν δώσω (που δε θα χρειαστει) σε κανά moderator! Οξω τώρα!

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
οπως ειπανε πριν κ αλλοι τα παιδια ειναι δικα σου...κοιτα να τουσ φερεσαι καλα να εισαι κοντα τους κ βρες μια αλλη γυναικα - γκομενα να φτιαξεις τη ζωη σου...

καλη φαση θα ειναι να του σπασεις τα μουτρα αλλα βρες κατι σαν δικαιολογια πρωτα...κατι με τα παιδια η οτιδηποτε...μη τον αφησεισ ομως ριξτου ενα ξυλο...θα νιωσεις καλητερα πιστευω...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Εγώ τα λέω συνέχεια, και μου λένε "τί εννοείς;"

Ο μέσος -κοινωνικά και οικονομικά- άντρας, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΕΤΑΙ

Στη σημερινή κοινωνία, είναι [size=12pt]ΝΟΜΟΣ[/size], αν θέλει να διατηρήσει την ψυχική του υγεία  :uglystupid:

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Εχεις δει ότι δεν έχω ασχοληθεί με σένα εδώ και 2-3βδομάδες και ΔΕΝ ΣΕ ΕΧΩ ΓΑΜΟΣΤΑΥΡΙΣΕΙ καθόλου. Εγώ θα λέω ότι μου γουστάρει και λογαριασμό θα δώσω αν δώσω (που δε θα χρειαστει) σε κανά moderator! Οξω τώρα!

evil  και   christi  μη το γαματε το τηρεαδ του παιδιου ρε...ειναι κ σοβαρο...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.526
Πόντοι
17.885
Εγώ τα λέω συνέχεια, και μου λένε "τί εννοείς;"

Στη σημερινή κοινωνία, είναι [size=12pt]ΝΟΜΟΣ[/size], αν θέλει να διατηρήσει την ψυχική του υγεία  :uglystupid:

Τώρα να σου πω ότι δεν έχει δόση αλήθειας αυτό? Αλλά και πάλι δεν γίνεται...

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι σωστα...ειπα και εγω μεταλλαξη επαθες  :headbang:
Μαθε να φερεσαι evil ,εδω το θεμα ειναι ο ΙSO ,αν δεν τα καταφερνεις
στην κουβεντα ,μην ριχνεις το επιπεδο!!
Αλλιως να βολταρεις σε αλλα θρεντς....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.526
Πόντοι
17.885
Ναι σωστα...ειπα και εγω μεταλλαξη επαθες  :headbang:
Μαθε να φερεσαι evil ,εδω το θεμα ειναι ο ΙSO ,αν δεν τα καταφερνεις
στην κουβεντα ,μην ριχνεις το επιπεδο!!
Αλλιως να βολταρεις σε αλλα θρεντς....

Οντως δε θα το γαμήσω το θέμα του ανθρώπου, εγώ τοποθετήθηκα και σοβαρά και ασόβαρα στο ελ λόγω θρεντ και θα τελειώσω εδώ. α! Σκάσε μωρή φόλα! Παλιοπετούγια

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
φιλε στο ξαναλεω ΑΣΧΟΛΙΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΕ ΜΑΛΑΚΑΣ γιατι τον αλλο θα αρχισουν να τον φωναζουν ΜΠΑΜΠΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΕ

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Παλικαρι να σε ρωτησω κατι?Τι πραγματικα σε πειραξε απο την ολη ιστορια?
Οτι σε κοροιδεψε?
Οτι παντρευτηκε αλλον?
Οτι τα παιδια σου δεν σου δινουν και τοση σημασια?
Εμενα παντως το τελευταιο θα με πειραζε και θα κοιταγα να το διορθωσω και ολα τα αλλα ας πανε να γαμηθουν.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Πάρα πολύ σωστός!

Αλλά και πάλι δεν γίνεται...

Γιατί δε γίνεται; Νομίζω πως μια χαρά γίνεται...

Κατά τα άλλα συμφωνώ με τους άλλους, τα παιδιά έχουν σημασία και πρέπει να βρεις γκόμενα για να ξεχαστείς ή να βρεις κάτι καλύτερο στο κάτω κάτω

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣΣ όσες φορές και να το πω ποτέ δεν είναι αρκετό.
Έχεις απόλυτο δίκιο.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Χώρισα πριν 3 χρόνια και η (πρώην) γυναίκα μου ξαναπαντρεύτηκε πριν κάτι μήνες. Έχουμε 2 παιδάκια: Ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Τα παιδιά μου συμπαθούν πολύ τον νέο "μπαμπά". Ίσως και πιο πολύ από εμένα.

Ο συγκεκριμένος τύπος είναι πολύ μαλάκας: Golden boy, δουλεύει σε Εταιρία Συμβούλων και έχει μεγαλοπιαστεί. 33 χρονών αυτός και η γυναίκα μου 39 (εγώ 40). Θέλουν να κάνουν νέο παιδί και γρήγορα.

Θέλω να πάω να τον σπάσω στο ξύλο και έχω ένα ηθικό δίλημα:

[size=14pt]Να χρησιμοποιήσω κροσέ ή άπερκατ στις γροθιές;[/size]

Δέχομαι μόνο σοβαρές απαντήσεις.

Ένας πικραμένος.
Οτι χρησιμοποιησεις για τον λακαμα,να το χρησιμοποιησεις Χ10 και  για την πρώην γυναικα σου.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ΟΚ...μετά μην ανοίγετε θέματα στο φόρουμ και κλαιγόσαστε...Και καλά όσοι δεν το ήξεραν και την πάτησαν...μετά από όλα όσα βλέπετε και ακούτε -προσωπικά έχω πάμπολλα παραδείγματα στον ευρύτερο κύκλο μου- δεν καταλαβαίνετε ότι το πράγμα δεν τραβάει; Οι γυναίκες θέλουν την κουλούρα κι άντε γεια!!!

Δε λέω να μη σεβόμαστε, να μην αγαπάμε, να μη συζούμε, να μη σχετιζόμαστε...Όλα αυτά τα κάνουμε, αλλά ΔΕΝ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ  :rockon:
Είναι η μεγαλύτερη μαλακία που μπορεί να κάνει ο μέσος άντρας στις μέρες μας :jerking:

Κι άμα θέλουμε να αφήσουμε απογόνους, πηγαίνουμε σε μια Τράπεζα Σπέρματος, καταθέτουμε και ούτε γάτα ούτε ζημιά... :grin:

Αδερφε μαζι σου..το θεμα ειναι αν παιξει περιπτωση παιδιου πρεπει να παντρευτεις για το παιδι..

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Οτι χρησιμοποιησεις για τον λακαμα,να το χρησιμοποιησεις Χ10 και  για την πρώην γυναικα σου.

τη γυναικα του αν ηταν να την δειρει επρεπε να το κανει οταν καταλαβε οτι εχει σχεση με τον "φιλο"  απτη δουλεια...τωρα παει περασει.αυτον τον φλωρο πρεπει να δειρει να γουσταρει

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Παιδες...κακα τα ψεματα..στη δουλεια η γυναικα περναει ποιο πολλες ωρες απ'οτι μαζι σου(που λεει ο λογος)..
οποτε αν υπαρξει κανας "γατουλης" λογικο να γινει κανα μοιραιο.
Αυτο φυσικα εξαρτατε και απο την γυναικα παντα αν δινει δικαιωματα κτλ..

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
Ο φιλος νομιζω πως δεν μας εχει πει ολη την αληθεια για την φαση.αντε η γυναικα σου ειχε γκομενο.τα παιδια σου ομως γιατι?.μηπως ρε φιλε ειχες να τα δεις απο τοτε που χωρισες? και πηγες καμια μερα και τα ειπες γεια σας ειμαι ο μπαμπας σας.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θέλει να κάνει παιδί με τον μουνίλα, για να "δέσει" ο γάμος τους, κατάλαβες; Αν γκαστρωθεί από αυτόν, θα τον έχει καπαρώσει για τα καλά.

ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.

ΧΑΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ

ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ

Κύριε άιζο.
Αν ήμουν παιδί νομίζω οτι θα αγαπούσα τον πατέρα μου όχι επειδή είναι μουνίλας, πλούσιος η καλός μαζί μου αλλά επειδή έχει προσωπικότητα και είναι δίπλα μου όταν τον χρειάζομαι. Επειδή με αγαπάει, επειδή μου δείχνει τον δρόμο όταν δεν μπορώ να δώ, επειδή όταν δεν μπορώ να αντιμετωπίσω μια κατάσταση είναι εκεί να με βοηθήσει να κατανοήσω, επειδή έχει ψυχή, επειδή είναι ο πατέρας μου..(και πολλά ακόμα που δεν χρειάζεται καν να τα αναλύσω όλοι ξέρουμε τι σημαίνει πατέρας για ένα παιδί και την ιερή σχέση που έχουμε) Τούτο δεν μπορεί να στο "πάρει" κανείς..
Ολα τα παραπάνω με την προυπόθεση ότι είσαι πατέρας. Αναφέρομαι στην έννοια και την ουσία και όχι στην φυσική σου σχέση με τα παιδιά σου. Αν ήσουν και είσαι κοντά στα παιδιά σου χωρίς εγωισμούς και μπουνιές, τότε να ξέρεις πως δεν θα τα χάσεις ποτέ.
Η οργή σου είναι δικαιολογημένη. Αλλά βέβαια να ξέρεις ότι η απελπισία σου, προέρχεται απο τον εγωισμό σου.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Γράψε την στην πούτσα σου την πατσαβούρα και να βλέπεις τα παιδιά σου πιο πολύ, και να ενδιαφέρεσαι, να πηγαίνεις στο σχολείο να ρωτάς, να τα διαβάζεις κ.α. γενικά να είσαι παρών και όσο για τον μαλάκα, άστον κάποια στιγμή θα φάει το κέρατο και αν έχει κάνει και παιδί μαζί της τότε θα γίνεται φιλαράκια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom