Νέα

Ο άντρας της γυναίκας μου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ISO9002
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
μην εισαι μαλακας φιλε

το οτι επελεξες να την παντρευτεις ηταν το λαθος σου η...το λαθος της

Τι θελω να πω.
Θελω να παρω το μερος σου...Και δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω αλλα...

Επειδη ειμαι και εγω παιδι χωρσμενων γονιων οπως ισως και αρκετοι εδω μεσα ....δεν μου λεει κανεις οτι δεν εφταιγες εσυ...Μπορει να εισαι εσυ ο μαλακας και αναγκαστηκε να σε χωρισει και να ξαναφτιαξει την ζωη της (δεν το υποστηριζω)

Anyway με την γυναικα αυτην δεν εχεις μελλον το μονο πραγμα που εχεισ ειναι τα παιδακια σου.

Αν θελεις την γνωμη μου [size=10pt][size=10pt][size=10pt]να κατσεις στα αυγα σου [/size][/size][/size]

Ειναι καλο  να τα αγαπαει τα παιδια σου να τους φερετε καλα ο τυπος και να εχουν μια φισιολογικη και ΣΩΣΤΗ ζωη .

Οπως κανεις (και αν κανεις αυτα που λες) σε βλεπω να σε κανουν στην ακρη και τα παιδια σου και να καταληγεις απομονομενος και αλκοολικος.

Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να συνεχισεις την ζωη σου και τα παιδια σου να εχουν στο μυαλο τους οτι εχουν ενα πατερα ΑΡΧΟΝΤΑ με καινουργια ζωη που ειναι ανα πασα στιγμη εκει για αυτα.... και οχι ενα μαλακα κομπλεξικο που οπωτε βρισκοντε τους ριμαζει την ψυχολογια

Φιλε προσεχε...αν [size=10pt]νομιζεις[/size] οτι εισαι μονος....με αυτα που θελεις να κανεις ...ετοιμασου να καταλαβεις τι συμενει απομονομενος και απο τα παιδια σου.....

θα πονεσεις παρα πολυ

Φιλικα και ανιδιοτελος

Παιχνιδης

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Γράψε την στην πούτσα σου την πατσαβούρα και να βλέπεις τα παιδιά σου πιο πολύ, και να ενδιαφέρεσαι, να πηγαίνεις στο σχολείο να ρωτάς, να τα διαβάζεις κ.α. γενικά να είσαι παρών και [size=12pt]όσο για τον μαλάκα, άστον κάποια στιγμή θα φάει το κέρατο και αν έχει κάνει και παιδί μαζί της τότε θα γίνεται φιλαράκια...[/size]

Καλά κι ο άλλος 33άρης, golden boy, τί διάολο στην 39χρονη πήγε; :idiot:
Αλλά καλύτερα, με τέτοιους λακαμάδες, μειώνεται ο ανταγωνισμός για τους "παίκτες"  ;)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Και οι δυο ξύλο θέλουν.Με κάτι τέτοια ΝεοΕλληνικά μυαλά φτασαμε απο τις παντοκρατορίες στο απόλυτο μηδέν.Ο θεσμος της πατρίδας και της οικογένειας αντικαταστάθηκε απο το πούστευε και μη ερεύνα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλά κι ο άλλος 33άρης, golden boy, τί διάολο στην 39χρονη πήγε; :idiot:
Αλλά καλύτερα, με τέτοιους λακαμάδες, μειώνεται ο ανταγωνισμός για τους "παίκτες"  ;)

παίχτη.. πολύ φοβάμαι ότι τα παιδιά σου θα σε φωνάζουν τράπεζα σπέρματος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: παγκόσμια καινοτομια.. ;)

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε δεν απαντας ομωσ σε αυτο που ρωτησα?γιατι?

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
ρε φιλε δεν απαντας ομωσ σε αυτο που ρωτησα?γιατι?

λεει πολυ λιγα για την δικη του σταση στον γαμο του η απεναντι στα παιδια του και του το ανεφερα και εγω...

Αλλα δεν μας απασχολει αυτο ρε φιλε τι μαλακιες ειναι αυτες????

και αν τον συμπαθουσαν....αμα κανει αυτα που λεει δεν θα θελουν να τον ξαναδουν και τοτε χερετισματα

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Γράψε την στην πούτσα σου την πατσαβούρα και να βλέπεις τα παιδιά σου πιο πολύ, και να ενδιαφέρεσαι, να πηγαίνεις στο σχολείο να ρωτάς, να τα διαβάζεις κ.α. γενικά να είσαι παρών και όσο για τον μαλάκα, άστον κάποια στιγμή θα φάει το κέρατο και αν έχει κάνει και παιδί μαζί της τότε θα γίνεται φιλαράκια...

κ ποιος μας λέει ότι δεν θα φάει αυτή..π ΄ναι κ πιπίνι ο άντρας της σε σχέση με αυτήν? :2funny:

btw,iso..φτιάξε την ζωή σου..προφανώς στα 3 αυτά χρόνια δεν σου έτυχε κάτι αξιόλογο
για να προχωρήσεις κ να μην τους σκέφτεσαι..
ποτέ δεν είναι αργά να το κυνηγήσεις.
μην ασχολείσαι μαζί τους,μόνο με τα παιδιά σου..

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Γυναικα το κακο επανο στη γη.
Αντρας ο χαζος επανο στη γη.
Αποτελεσμα οι αντρες,αντρες ειναι πολλη λιγη επανο στη γη.

Η αληθεια ποναη παντα._ :headbang:

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε ειπαμε η γυναικα του γαμηθηκε ωραια και την χωρισε και καλα εκανε.αλλα δεν μας λεει τι παιχτηκε με τα παιδια του?γιατι δεν γινετε αυτο ετσι ξαφνικα να μην σε γουσταρουν τα παιδια σου.και εμεις εχουμε παιδια.μην ακους μαλακιες βραδιατικα

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ρε φιλε ειπαμε η γυναικα του γαμηθηκε ωραια και την χωρισε και καλα εκανε.αλλα δεν μας λεει τι παιχτηκε με τα παιδια του?γιατι δεν γινετε αυτο ετσι ξαφνικα να μην σε γουσταρουν τα παιδια σου.και εμεις εχουμε παιδια.μην ακους μαλακιες βραδιατικα

Σωστος ο παικτης!!!
Οταν ανοιγεις τετοια συζητηση να μας λες και τις υπολοιπες λεπτομερειες iso...
Διαφορετικα ο καθενας λεει οτι να ναι..

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Χώρισα πριν 3 χρόνια και η (πρώην) γυναίκα μου ξαναπαντρεύτηκε πριν κάτι μήνες. Έχουμε 2 παιδάκια: Ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Τα παιδιά μου συμπαθούν πολύ τον νέο "μπαμπά". Ίσως και πιο πολύ από εμένα.

Ο συγκεκριμένος τύπος είναι πολύ μαλάκας: Golden boy, δουλεύει σε Εταιρία Συμβούλων και έχει μεγαλοπιαστεί. 33 χρονών αυτός και η γυναίκα μου 39 (εγώ 40). Θέλουν να κάνουν νέο παιδί και γρήγορα.

Θέλω να πάω να τον σπάσω στο ξύλο και έχω ένα ηθικό δίλημα:

[size=14pt]Να χρησιμοποιήσω κροσέ ή άπερκατ στις γροθιές;[/size]

Δέχομαι μόνο σοβαρές απαντήσεις.

Ένας πικραμένος.

Δεν ξερω τους λογους που χωρισατε, αλλα πλεον αυτο είναι γεγονος.
Ποσο μαλλον το οτι η πρωην σου, παντρευτηκε παλι.

Αν ειναι φλωρος ή Golden boy, τοτε το προβλημα θα το εχει η γυναικα σου.
Εαν της αρεσουν τετοιοι τυποι, τοτε δεν εκανες για εκεινη (ουτε αυτη για σενα) και με το να τον πλακωσεις στα μπουνιδια, το μονο που θα καταφερεις ειναι να χαλάσεις την εικόνα σου στα παιδιά σου.

Επικεντρωσου στο να κανεις να καταλάβουν τα παιδιά σου, οτι ΕΣΥ εισαι ο πραγματικος τους πατερας και οτι  αξιζεις περισσότερο απο αυτόν.
Σιγουρα δεν θα το πετυχεις πλακωνοντας τον στο ξυλο....

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
δεν ειπε οτι δεν τον γουσταρουν

αμα διαβασεις ειπε οτι συμπαθουν παρα πολυ τον καινουργιο αντρα της μαμα τους.

Αυτουνου το μυαλο ειναι κολημενο και νομιζει οτι τον αλλο τον συμπαθουν πιο πολυ...σιγα μωρε μικρα ειναι μεγαλωνωντας θα καταλαβουν

αυτο ειναι καλο

Συμαινει οτι τους φερετε καλα και τα παιδια (αμα εισαι πατερας το να περνανε καλα) ειναι πανω απ ολα.

Αμα αυτος λεει να παει και να δειρει και εγω δεν ξερω τι αλλη μαλακια

τοτε θα τον κανουν ολοι στην ακρη. και δεν θα τα ξαναδει και οσο μεγαλωνουν θα καταλαβαινουν τι μαλακια εκανε.

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Βρε φίλε δεν μας τα λες καλά χώρισες εδώ και τρία χρόνια, την κηδεμονία ποιος την πήρε και πως; Αν αποφάνθηκε το δικαστήριο για αυτό και την πήρε η πρώην γυναίκα σου θα πει πως κάποια μαλακία έχεις κάνει εσύ …..

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
δεν νομιζω να στεριωσει αυτο, εχεις δει γυμνη σαρανταρα? απλωνεται στο πατωμα...ενας 33 εχει παμπολλες επιλογες για να κολλησει εκει για πολυ.Αν ολα αποτυχουν ξεκινα καινουρια οικογενεια εχω πολλα παραδειγματα που πετυχαν...
Νομιζω παντως οτι αυτο με τα παιδια δεν ισχυει και το λες πανω στην πικρα σου.
Θυμαμαι οταν ημουν μικρος ειχα ενα θειο που μας χαρτζιλικωνε χοντρα και ειχε γενικοτερα ενα στυλ πολυ χλιδατο.Εγω ηθελα να παω να μεινω μαζι του και οχι με τους γονεις μου και ειδικα στον πατερα μου ειχα πει μια φορα οτι θα προτιμουσα να ειμαι γιος του θειου μου  :jerking:  :jerking:. Εικοσι χρονια μετα τον θανατο του πατερα μου οταν τον θυμαμαι με πιανουν τα κλαμματα, ενω τον θειο μου εχω να τον δω 10 και δεν δινω δεκαρα.
Θελω να πω μην κρινεις απο την δεδομενη στιγμη απλα κανε οτι μπορεις καλυτερο για τα μικρα σου

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δυστυχία απο το να θυμάται κανείς σε καιρούς δυστυχισμένους την ευτυχία του

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Δεν υπάρχει μεγαλύτερη δυστυχία απο το να θυμάται κανείς σε καιρούς δυστυχισμένους την ευτυχία του

τα λαθη και αυτα που ειχαμε δεδομενα τις δυσκολες στιγμες τα εχουμε αναγκη και τα καταλαβαινουμε  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
παιδια νομιζω οτι εχω βγαλει το πορισμα και οσοι θελετε συμφωνειτε.εδω και ωρα λεμε το φιλο να μας απαντηση σε καποιες αποριες που εχουμε και δεν απανταει.και συμφωνα με τη λυση του προβληματος του που εχει βρει και με την ερωτηση την οποια μας κανει το τη μπουνιες να δωσει?νομιζω οτι πρεπει να ειναι μαλακας ΕΝΤΕΛΩΣ.οσοι συμφωνετε καλως.οι υπολοιποι παρακαλω να τεκμηριωσετε τις απαντησης σας.

paixnidinaginete

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
παιδια νομιζω οτι εχω βγαλει το πορισμα και οσοι θελετε συμφωνειτε.εδω και ωρα λεμε το φιλο να μας απαντηση σε καποιες αποριες που εχουμε και δεν απανταει.και συμφωνα με τη λυση του προβληματος του που εχει βρει και με την ερωτηση την οποια μας κανει το τη μπουνιες να δωσει?νομιζω οτι πρεπει να ειναι μαλακας ΕΝΤΕΛΩΣ.οσοι συμφωνετε καλως.οι υπολοιποι παρακαλω να τεκμηριωσετε τις απαντησης σας.

νομιζω πως οι αντιθετοι για τις μπουνιες  ημασταν οι μονοι που τεκμηριωσαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom