Νέα

Ο άντρας της γυναίκας μου...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ISO9002
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Χώρισα πριν 3 χρόνια και η (πρώην) γυναίκα μου ξαναπαντρεύτηκε πριν κάτι μήνες. Έχουμε 2 παιδάκια: Ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Τα παιδιά μου συμπαθούν πολύ τον νέο "μπαμπά". Ίσως και πιο πολύ από εμένα.

Ο συγκεκριμένος τύπος είναι πολύ μαλάκας: Golden boy, δουλεύει σε Εταιρία Συμβούλων και έχει μεγαλοπιαστεί. 33 χρονών αυτός και η γυναίκα μου 39 (εγώ 40). Θέλουν να κάνουν νέο παιδί και γρήγορα.

Θέλω να πάω να τον σπάσω στο ξύλο και έχω ένα ηθικό δίλημα:

[size=14pt]Να χρησιμοποιήσω κροσέ ή άπερκατ στις γροθιές;[/size]

Δέχομαι μόνο σοβαρές απαντήσεις.

Ένας πικραμένος.

Φίλε καλά στα είπαν και οι άλλοι ασχολίσου με τα παιδιά σου και άσε τη πρώην και τα νταηλίκια...θα σε οδηγήσουν στη ψειρου.. και θα χάσεις και αυτά που έχεις..

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Καλο θα ηταν να το κανει μια και μπηκε στον κοπο κι ανοιξε ενα τοσο σοβαρο θεμα...

Οσο για το αλλο φιλε μου...ποτε η ευθυνη δεν βαραινει μονο εναν..στην συγκεκριμμενη περιπτωση βαραινει 3 ανθρωπους...

Αλλα ο καθενας ειχε καποιες επιλογες...ε λοιπον νομιζω οτι το πιο αξιοπρεπες,σοβαρο και ωριμο απο την πλευρα του κυριου που υπηρξε εραστης της παντρεμενης κυριας θα ταν η να μην ξεκινησει το δεσμο αυτο η  να τον τερματισει εγκαιρα...

Μαζι σου!
Εγω απλα ειπα μηπως ο μαλακας της υποθεσης δεν ηταν ο τριτος, σκεπτομενος οτι ο εν θεματι πιθανον να μην ηταν στην ουσια παρων!! Μπηκε στην οικογενεια σαν τριτος αλλα δεν μπορεσαμε να καταλαβουμε αν ηταν για καλο η οχι

tin30

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον ομως πρεπει να μπηκε ως τριτος φιλε ομως

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Καλά κάνεις και έχεις την επιφύλαξη γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ δεν ξέρει τι έγινε πραγματικά.
Όσο για το τρίτο πρόσωπο, σε όσες περιπτώσεις έχω ακούσει/δει/ζήσει δε θα υπήρχε αν η σχέση δεν ήταν ήδη διαλυμένη.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Καλά κάνεις και έχεις την επιφύλαξη γιατί ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΩ δεν ξέρει τι έγινε πραγματικά.
Όσο για το τρίτο πρόσωπο, σε όσες περιπτώσεις έχω ακούσει/δει/ζήσει δε θα υπήρχε αν η σχέση δεν ήταν ήδη διαλυμένη.

Αει γεια σου!!!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Κοιτα τα παιδια σου και μονο τα παιδια σου

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να έχεις ιδιαίτερες προτιμήσεις όπως αυτές στο ίδιο φύλο. Αναφαίρετο επίσης είναι το δικαίωμά σου να θέλεις προικισμένους trans. Ακόμη περισσότερο δικαίωμα έχεις στο "ζην επικινδύνως" με ακάποτα και τα λοιπά. Αυτά που σου λέω πραγματικά τα πιστεύω. ΑΛΛΑ!!! Είναι και δικό της αναφαίρετο δικαίωμα να μην σε θέλει για άνδρα της. Δικαίωμά της να μην μεγαλώσει έτσι τα παιδιά της. Τώρα σε έπιασαν ρε φίλε οι ζήλιες; Όταν έκανες εσύ αυτά που έκανες δεν ανέλαβες τον κίνδυνο κάποτε να μαθευτούν και να σε χωρίσει; Με όλο το σεβασμό και καλοπροαίρετα σου τα λέω διότι παρουσίασες μόνο το ότι η άλλη είχε γκόμενο αποκρύπτοντας τους ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ λόγους που θα την έκαναν ευάλωτη και βορά στα σαγόνια ενός οιουδήποτε άλλου άνδρα.

Ένας Φυλήςυχος Πολίτης

roulis35

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2008
Like
1
Πόντοι
1
Τα παιδια δεν ειναι παιδια της ειναι ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ!! τωρα αν ο φιλος τα θεωρει παιδια της η μεχρι τωρα δεν τον ενοιαζε και κατεληξαν να ειναι παιδια της αυτο ειναι αλλο.... εμενα παλι μου φαινετε πως ειναι καθαρα θεμα εγωισμου και ανασφαλειας για τον νεο συζυγο.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Είναι αναφαίρετο δικαίωμά σου να έχεις ιδιαίτερες προτιμήσεις όπως αυτές στο ίδιο φύλο. Αναφαίρετο επίσης είναι το δικαίωμά σου να θέλεις προικισμένους trans. Ακόμη περισσότερο δικαίωμα έχεις στο "ζην επικινδύνως" με ακάποτα και τα λοιπά. Αυτά που σου λέω πραγματικά τα πιστεύω. ΑΛΛΑ!!! Είναι και δικό της αναφαίρετο δικαίωμα να μην σε θέλει για άνδρα της. Δικαίωμά της να μην μεγαλώσει έτσι τα παιδιά της. Τώρα σε έπιασαν ρε φίλε οι ζήλιες; Όταν έκανες εσύ αυτά που έκανες δεν ανέλαβες τον κίνδυνο κάποτε να μαθευτούν και να σε χωρίσει; Με όλο το σεβασμό και καλοπροαίρετα σου τα λέω διότι παρουσίασες μόνο το ότι η άλλη είχε γκόμενο αποκρύπτοντας τους ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ λόγους που θα την έκαναν ευάλωτη και βορά στα σαγόνια ενός οιουδήποτε άλλου άνδρα.

Ένας Φυλήςυχος Πολίτης

αλλα μετα ολες οι γυναικες ειναι πτνς...
δεν κοιταει κανενας την καμπουρα του, την συμπεριφορα του, την μλκια που τον δερνει.. του φταιει ο αλλος οταν αντιδρασει κ δεν του αρεσει

σοβαρεψου εσυ που ανοιξες το τοπικ, γιατι αυτο που θα καταφερεις ειναι ναχασεις κ τα παιδια σου αν δεν τα εχασες ηδη

present

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
μμμμμ δεν την παιρνετε παρτουζα καλυτερα :boobies:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
αλλα μετα ολες οι γυναικες ειναι πτνς...
δεν κοιταει κανενας την καμπουρα του, την συμπεριφορα του, την μλκια που τον δερνει.. του φταιει ο αλλος οταν αντιδρασει κ δεν του αρεσει

σοβαρεψου εσυ που ανοιξες το τοπικ, γιατι αυτο που θα καταφερεις ειναι ναχασεις κ τα παιδια σου αν δεν τα εχασες ηδη

Και μετά λες εμένα κακό???????/  :2funny: :2funny: :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Μπορεις να ασχοληθεις με τα παιδακια σου και να δειξεις οτι εκτος οτι ΕΙΣΑΙ ο πατερας αλλα οτι εισαι και καλυτερος απο τον αλλον. Στη συνεχεια μπορεις να συνεχισεις και εσυ τη ζωη σου και να τη φτιαξεις αλλα μην κανετε τα παιδια μπαλακι. Τωρα αν ωντος θελεις να σπασεις στο ξυλο τον αλλον βαλε καποιον να το κανει και εσυ να εχεις αλλωθι γιατι αλλιως εσενα θα λενε μαλακα μετα.
Τελος της τοποθετησης.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.549
Πόντοι
4.615
Χώρισα πριν 3 χρόνια και η (πρώην) γυναίκα μου ξαναπαντρεύτηκε πριν κάτι μήνες. Έχουμε 2 παιδάκια: Ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Τα παιδιά μου συμπαθούν πολύ τον νέο "μπαμπά". Ίσως και πιο πολύ από εμένα.

Ο συγκεκριμένος τύπος είναι πολύ μαλάκας: Golden boy, δουλεύει σε Εταιρία Συμβούλων και έχει μεγαλοπιαστεί. 33 χρονών αυτός και η γυναίκα μου 39 (εγώ 40). Θέλουν να κάνουν νέο παιδί και γρήγορα.

Ένας πικραμένος.
Αγνοώ κάποιες παραμέτρους της ιστορίας, και θα ήταν μάλλον παρακινδυνευμένο να διατυπώσω μία ολοκληρωμένη άποψη. Πάντως, από τα ολίγα παραπάνω και από δύο ακόμη απαντήσεις του φίλου που άνοιξε το thread, νομίζω ότι μπορεί κάποιος να βγάλει κάποια μικρά συμπεράσματα και να πει μία γνώμη έστω. Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
1)Τα παιδιά σου φίλε μου είναι παιδιά σου, και ό,τι και να γίνει αυτό δεν αλλάζει. Δεν ξέρω την ηλικία τους, υποθέτω ότι είναι μικρά ακόμη και επειδή ζουν μαζί με τη μητέρα τους και τον νέο της σύζυγο είναι φυσικό να του δείχνουν μία συμπάθεια, ιδιως εάν αυτός τους φέρεται καλά. Και εκτός του ότι είναι παιδιά σου, μην ξεχνάς επίσης ότι δεν είναι και δικά του παιδιά!!!Επομένως, όση συμπάθεια και να τους δείξει, όση ''αγάπη'' και εάν εισπράξουν από αυτόν, αφού δεν είναι παιδιά του, σε δεδομένη στιγμή και τα ίδια μεγαλώνοντας θα καταλάβουν ότι αυτός ο άνθρωπος δεν είναι αίμα τους μα ένας καλός φίλος στην καλύτερη περίπτωση, ένας συμπαθής απλά άνθρωπος που παντρεύτηκε τη μητέρα τους.Και η άποψή μου είναι ότι και ο ίδιος κάποια στιγμή τα παιδιά σου θα τα δει ως βάρος,κυρίως μεγαλώνοντας αυτά. Πάντως, ασχέτως των παραπάνω, εσύ θα πρέπει να φέρεσαι σαν σωστός πατέρας, και να μην περάσεις στα παιδιά το πνεύμα της σύγκρισης και του ανταγωνισμού ανάμεσα σε εσένα και εκείνον.
2)Ο τύπος που παντρεύτηκε την πρώην γυναίκα σου είναι κατά την ταπεινή μου άποψη επιεικώς νούμερο.Εάν είναι golden boy όπως λες, με προφανώς υψηλές αποδοχές και τα σχετικά που συνεπάγονται αυτόν τον χαρακτηρισμό, προφανώς θα είχε όποια ήθελε. Όταν έχοντας ευρύ πεδίο επιλογών κατέληξε να παντρευτεί τη γυναίκα σου, που και 6 χρόνια μεγαλύτερη είναι και 2 παιδιά έχει, και ''φορτώθηκε'' θέλοντας και μη τα παιδιά της, μάλλον βασανιζόταν από αγαμία ο τύπος και νόμιζε ότι βρήκε τον παράδεισό του με τη γυναίκα σου.Έχω γνωρίσει και εγώ παντρεμένες με παιδιά, και μεγαλύτερες 5 ή 6 χρόνια από εμένα, δεν χώρισα όμως καμία για να την παντρευτώ!!!! Πήδηξα, πέρασα καλά και έφυγα απολύτως διακριτικά. Συνεχίζοντας τη συγκεκριμένη σκέψη μου, πιστεύω ότι είναι νομοτελειακά βέβαιο ότι η γυναίκα σου θα ξαναχωρίσει, και θα ξαναχωρίσει γιατί είναι μικρότερος ο άντρας της τώρα και κάποια στιγμή θα της την κάνει, και εάν της την κάνει θα είναι οριστικό. Γιατί τώρα νομίζει ότι βρήκε τον παράδεισο στη γυναίκα σου, όσο όμως αυτή μεγαλώνει και ''σπάει'', ο τύπος θα τρελαίνεται από τις μικρότερες που τον τριγυρίζουν.
3)Το να κάνουν παιδί, μάλλον υπέρ σου είναι και όχι κατά σου. Σκέψου το εξής:τώρα υπάρχουν 2 παιδιά στο σπίτι τους, που θα μπορούσε κάλλιστα ο τύπος να το παίξει πατέρας τους. Εάν υπάρξει και τρίτο παιδί, αυτό θα είναι δικό του, ενώ τα δικά σου όχι, και δεν αποκλείεται να αρχίσουν οι διακρίσεις εκεί μέσα υπέρ του παιδιού του, κάτι το οποίο θα κάνει τα παιδιά σου να τον αντιπαθήσουν σιγά σιγά. Οπότε, δεν πρέπει να στενοχωριέσαι για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.Τέλος, εάν αποκτήσει η γυναίκα σου τρίτο παιδί, από τον τωρινό άντρα της, για δεν με το δικηγόρο σου μήπως μπορείς να διεκδικήσεις καλύτερα την επιμέλεια των παιδιών σου, την οποία τα δικαστήρια σχεδόν αδιακρίτως δίνουν στη μητέρα.
4)Θα σου έλεγα ότι το να σπάσεις στο ξύλο τον τύπο δεν έχει κανένα όφελος για εσένα. Γράφεις ότι είσαι 40 ετών, δεν ξέρω πώς είσαι ως άνθρωπος και πόσο ''μετράς'' ως άντρας. Πλην όμως ξέρω πολλούς σαραντάρηδες που έχουν γκόμενες κάτι θεόμουνα δέκα και πλέον χρόνια μικρότερες από αυτούς. Εάν θες να του την μπεις του τύπου, κάνοντας ομοίως σπάσιμο και στη γυναίκα σου, είναι να βρεις μία καλή και μικρής ηλικίας γκόμενα. Και ο τύπος θα σπαστεί γιατί '' φορτώθηκε'' μία μεγαλύτερή του ενώ εσύ έχεις τη μικρή, και η γυναίκα σου θα σπαστεί γιατι βρήκες μία κατά πολύ νεότερή της.

Επισκέπτης
Έχω γνωρίσει και εγώ παντρεμένες με παιδιά, και μεγαλύτερες 5 ή 6 χρόνια από εμένα, δεν χώρισα όμως καμία για να την παντρευτώ!!!! Πήδηξα, πέρασα καλά και έφυγα απολύτως διακριτικά. 

Σωστός...

Εάν θες να του την μπεις του τύπου, κάνοντας ομοίως σπάσιμο και στη γυναίκα σου, είναι να βρεις μία καλή και μικρής ηλικίας γκόμενα. Και ο τύπος θα σπαστεί γιατί '' φορτώθηκε'' μία μεγαλύτερή του ενώ εσύ έχεις τη μικρή, και η γυναίκα σου θα σπαστεί γιατι βρήκες μία κατά πολύ νεότερή της.

Πολύ σωστός.. :thumbsup:

ugabuga

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1

Ένας πικραμένος.

Φίλε ISO9002,

Προσωπική μου άποψη είναι πως δε έχεις συμφέρον να καταφύγεις στη βία, γιατί υπάρχει περίπτωση τα παιδιά σου να να τον συμπαθήσουν ακόμη περισσότερο.

Από ότι μου περιγράφεις, το άτομο έχει συντριπτικά πολλές πιθανότητες να είναι μεγάλος μαλάκας καθώς έχει πάρει μια γυναίκα 6 χρόνια μεγαλύτερή του και μάλιστα με 2 παιδιά! Μου ακούγεται για οικτρός μαλάκας, επειδή σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε να βρει μια γυναίκα νεότερη και χωρίς παιδιά για να παντρευτεί, ειδικά μάλιστα αφού θεωρείται και "πετυχημένος" (πρόσεξε τα εισαγωγικά).

Οπότε κατά την άποψή μου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να προσπαθήσεις να δείξεις ανωτερότητα και να μην ασχοληθείς. Προσπάθησε να φερθείς όσο καλύτερα γίνεται στα παιδάκια σου και με την πρώην σου να έχεις τυπικές πολιτισμένες σχέσεις, όσο είναι δυνατό.

Σε λίγο καιρό πιστεύω ότι θα αναδειχθεί και θα λάμψει η μαλακία που δέρνει τον 33χρονο, και θα τον σιχαθεί η πρώην γυναίκα σου. Μετά το τι θα κάνεις είναι δική σου απόφαση, καθώς είσαι νέος (40 χρονών) και μπορείς να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου με μια καλύτερη γυναίκα από αυτή που είχες.

Πάντως, αν κάποιος χρειάζεται να φάει ξύλο στην όλη υπόθεση αυτός είναι η πρώην γυναίκα σου γιατί αυτή ήταν παντρεμένη μαζί σου και όχι ο τωρινός της άντρας ο οποίος δε σου είχε καμιά υποχρέωση απένταντί σου να μην πάει μαζί της. Ας τη λουστεί αυτός τώρα.

Και όσο και να φαντασιώνεσαι ότι τους δέρνεις και τους 2 ή μόνο τον έναν, γνώμη μου είναι να προσπαθήσεις να το αφήσεις μόνο στη σφαίρα των φαντασιώσεων, γιατί στην πράξη μόνο προβλήματα θα βρεις και κυρίως με τα παιδάκια σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom