P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Παρολα αυτά δεν δικαιολογείται...Εγώ την γνώρισα 58 κιλά..Εκείνη φταίει για τα κέρατα.
εκεινη φταιει που παντρευτηκε ενα μαλακα!
Παρολα αυτά δεν δικαιολογείται...Εγώ την γνώρισα 58 κιλά..Εκείνη φταίει για τα κέρατα.
Πας γυρευοντας να το ξημερωσουμε ρε τύπεΠαρολα αυτά δεν δικαιολογείται...Εγώ την γνώρισα 58 κιλά..Εκείνη φταίει για τα κέρατα.
Το πηρα αποφαση αγαπη μου οτι δεν θα σε γαμησω, και ειπα τουλαχιστον να το γλεντησω λιγακιδε θα γαμησεις ποτε τυπε!
Εγκαταλείπεις την υπεράσπιση;Πας γυρευοντας να το ξημερωσουμε ρε τύπε
Πρεπει να παω και για υπνο γιατι εχω αυριο δουλεια
Και δεν μου κανει καρδια να χασω τα μπινελικια που θα σου ριξει τωρα η γλυκυτατη
Τι να κανω, να ζητησω αναβολη?Εγκαταλείπεις την υπεράσπιση;
Το πηρα αποφαση αγαπη μου οτι δεν θα σε γαμησω, και ειπα τουλαχιστον να το γλεντησω λιγακι
Τουλάχιστον!Τι να κανω, να ζητησω αναβολη?
Τιποτα καλο δεν εχω πια εγω? Ολα σκαρτα ειναι?τι να γλεντησεις ακριβως?
ουτε χιουμορ δεν εχεις γλυκητατε!
Μαλακας θα ήμουν αν γαμουσα μόνο την γυναίκα μου
Εμένα με συγχωρεί η γυναίκα. Ξέρει ότι δεν μπορεί να με καλύψει .
Για τα κέρατα καλά κάνεις. Αλλά το να μην φροντίζεις και τη γυναίκα, είσαι λάθος.
Εγώ είπα στη δικιά μου, ότι αν δεν τον τρώει τώρα που δεν δουλεύω 5 φορές την ημέρα , θα πηγαίνω και με άλλες .
Κατευθείαν μου έδωσε την ευχή της να γαμάω κι άλλες.
Τύπε την φροντίζω και με το παραπάνω..Αλλά κάποιος πρέπει να φροντίσει και για τις δικές μου ανάγκες!
Ευτυχως φροντίζουν άλλες
Τιποτα καλο δεν εχω πια εγω? Ολα σκαρτα ειναι?
το κακό σ όλο αυτό όμως είναι ότι αυτά που λες πάνε σε μια επιλογή κάποιας γυναίκας που εσύ έπελεξες. Άρα όλη αυτή η κρητική για να μαστε και δίκαιοι πρώτα απ όλους πρέπει να απευθύνεται σε σένα...Λέγε ότι θες,ίδια κατάληξη έχουν όλες οσες δεν προσέχουν.Εκτος αν πέσουν σε άντρα χαπατο που δεν έχει καμία άλλη επιλογή.
Αν δεν έφευγε ο άλεξ θα σου έλεγε ότι το συγκεκριμένο αποτελεί αιτία διαζυγίου σε περίπτωση που η γυναίκα δεν συναινεί σε αυτότο κακό σ όλο αυτό όμως είναι ότι αυτά που λες πάνε σε μια επιλογή κάποιας γυναίκας που εσύ έπελεξες. Άρα όλη αυτή η κρητική για να μαστε και δίκαιοι πρώτα απ όλους πρέπει να απευθύνεται σε σένα...
αλλος παπαρας κ εσυ! τουλαχιστον εισαι ειλικρινης κ αυτο ειναι εκτιμητεο
Δεν μιλάς όμορφα...
Βρε ούφο..Που προσγειώθηκες με ούφο και λες μαλακιες..Λες να γαμαω σε κοινή θέα η μπροστά στο παιδί μου;;;
Εδώ η γυναίκα μου ζει στο παραμύθι της..ποτέ δεν ξέρεις μπορεί και εγώ να τρώω κανένα κέρατο και να μην παίρνω γραμμή.
Τυπισσα την πηδάω..Κάθε μέρα!
Ούτε καν..μισάωρο μίνιμουμ..20 εκ την έχω!
Είπες κάτι;;;;