enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Είσαι ανώμαλος τύπε; :SΔεν ξερω τύπε, δεν παιρνω κωλο εγω
Είσαι ανώμαλος τύπε; :SΔεν ξερω τύπε, δεν παιρνω κωλο εγω
Ωχ τι εχει να σου συρει τωρα...Τυπισσα εγώ τώρα γαμαω ένα μωράκι 1,72 στα 63 κιλά.Μια χαρά το παίζω στα δάχτυλα.Το γαμαω και στα όρθια και στα οριζόντια και στε πλαγιά και από κωλο.
Την γυναίκα μου δεν μπορώ να κάνω καλά που είναι 1,68 και 76 κιλά μετά την γέννα...
Ε ρε καημος.Μεταξύ μας, είσαι , αφού είχες ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ=ΚΚΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.
Έστω και το 1996.
Τυπισσα εγώ τώρα γαμαω ένα μωράκι 1,72 στα 63 κιλά.Μια χαρά το παίζω στα δάχτυλα.Το γαμαω και στα όρθια και στα οριζόντια και στε πλαγιά και από κωλο.
Την γυναίκα μου δεν μπορώ να κάνω καλά που είναι 1,68 και 76 κιλά μετά την γέννα...
Ε ρε καημος.
Ανθρωπο να ειχα σκοτωσει το 1996, θα ειχα πλεον αποφυλακισθει
Αλλά για την ψηφο του 1996 θα κατακρινομαι αιωνιως
Τι ερωτησεις ειναι αυτες??
Ας πουμε οτι εχει μια ιδεολογια ωστε να θεωρει εμενα κομμουνιστη
Εκεινη του χαρισε παιδι ή εκεινος της χαρισε παιδι?λυπαμαι τη γυναικα σ π σ εκανε το υπερτατο δωρο να σ χαρισει ενα παιδι κ εσυ τη βλεπεις σα κρεας απιαστο :'(
στο καθετο μιλαω αν κ ο καμπουριδης λεει οτι κ στο οριζοντιο υπαρχει θεμα
θελει μινιον να τη παιζει στα δαχτυλα
Ε καλα μην εισαι τοσο επικριτικηκαταλαβα ολοι οι παραοροι εδω μαζευονται
Εκεινη του χαρισε παιδι ή εκεινος της χαρισε παιδι?
Για να ακριβολογουμε δηλαδη
καταλαβα ολοι οι παραοροι εδω μαζευονται
Ο ανδρας γεννά και η γυναικα τικτειεκεινη γτ χωρις αυτην το σπερμα του θα το χρησιμοποιουσε για στοκαρισμα
το θαυμα δημιουργηθηκε μεσα της
ξεκολα με τα φαλλοκρατικα!
Ε καλα μην εισαι τοσο επικριτικη
Κι εσυ δεν εισαι το τοπ της λογικης
Δεν ηθελα τον Εβερτ ρε τύπεΕ μα λες ότι εγώ σε λέω κομμουνιστή.
Τι είσαι , αφού ψήφισες ΣΥΡΙΖΑ ;;;;;;
Μια φραση-ολα τα λεφτααυτή είναι ταγάρι και πήγε στο πουστόνησο για να βρει μαυριδερούς.
Α μπραβοΞεκόλλα εσυ γιατί σε επιστημονικά πειράματα ανθρώπινη γέννα χωρίς γυναίκα υπάρχει,χωρίς σπερμα όμως όχι...
Δεν ηθελα τον Εβερτ ρε τύπε
Ξεκόλλα εσυ γιατί σε επιστημονικά πειράματα ανθρώπινη γέννα χωρίς γυναίκα υπάρχει,χωρίς σπερμα όμως όχι...
Εδώ θα σε υποστηρίξει και ο ΆλεξΠαρολα αυτά δεν δικαιολογείται...Εγώ την γνώρισα 58 κιλά..Εκείνη φταίει για τα κέρατα.