alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Δεν θα γαμησεις τύπεΠαυλίνα μωρό μου ξέρεις να μαγειρεύεις;
Δεν θα γαμησεις τύπεΠαυλίνα μωρό μου ξέρεις να μαγειρεύεις;
Τύπε, κάνε έρευνα, σε καλύπτει το επ. απόρρητο.Σου μιλαγε ευγενικα? Γι αυτο τον μπαναραν
Δεν ξερω αν ηταν κλωνος ούτε με αφοραΤύπε, κάνε έρευνα, σε καλύπτει το επ. απόρρητο.
Μετά μας λες το αποτέλεσμα ελεύθερα
Οτι ειμαι γεννημενος ιδια μερα (οχι βεβαια ετος) με τον Σαμαρα? Γιατι τρολια? Αληθεια ειναι
Όπως λες μπορεί κάποιοι κλώνοι να περιφέρονται επιδεικτικά και άλλα μέλη να τρώνε μπαν καταχρηστικά. Μη μας έρθει κανένα ξανάστροφο ανησυχώΔεν ξερω αν ηταν κλωνος ούτε με αφορα
Παντως γνωριζω πολλους κλωνους που κυκλοφορουν ανενοχλητοι στο σαιτ
Καμια φορα ο λογος μπαναρισματος παραμενει αγνωστος για τον πολυ κοσμο
Συγκρινόμενος με τον Τσίπρα ας πούμε; Ή με τον Βελόπουλο, ή με τον Μιχαλολιάκο, ή ακόμα και με τη Γεννηματά; Όπως και να το δείς, με τα σύγχρονα μέτρα σύγκρισης, αξιόπιστος και σοβαρός βγαίνει.Ότι είναι σοβαρός .... και αξιόπιστος ....
2 άλλες ιδιότητες έχει που είχαν ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑ !!!!!
Συγκρινόμενος με τον Τσίπρα ας πούμε; Ή με τον Βελόπουλο, ή με τον Μιχαλολιάκο, ή ακόμα και με τη Γεννηματά; Όπως και να το δείς, με τα σύγχρονα μέτρα σύγκρισης, αξιόπιστος και σοβαρός βγαίνει.
Τώρα, αν το πας παλιότερα, οκ, τότε παίζανε και ηγετικές φυσιογνωμίες
Το κόβεις τώρα που είναι νωρίς, πριν αλλάξω τροπάριο;Παίρνεις ναρκωτικά ;;;; Πες το αν είναι .
Δεν υπάρχουν συγκρίσεις πάντα. Κάποια πράγματα κρίνονται μόνα τους.Χωρίς συγκρίσεις.
Στο λονδίνο; Μάλλον porridge. Ή fish and chips, αν και δεν το κόβω... αυτοί εκεί βάζουνε ξύδι στα ψάρια όχι λεμόνι... δεν ξέρουνε ρε να τρώνε οι άνθρωποι...
μαγειρευω τυπε!
Χαρας το κουρτάγιο σου βραδυάτικα. Εδω με τη ζέστη, χωριάτικη και άγιος ο θεός. Αν και κανονικά, ντάκο έπρεπε να φτιάξω, αλλα ποιός βρέχει παξμάδια...μαγειρευω τυπε!
εφτιαξα πατατες ογκρατεν με μπροκολο σπανακι σολωμο και γαριδες με λευκη σως παρμεζανα
έχω και καλύτερο... καρπούζι με φέταΠεπόνι με γραβιέρα τύπε
Ο αλβανος τι υψος ειχε ρε τυπισσα?
έχω και καλύτερο... καρπούζι με φέτα
Χαρας το κουρτάγιο σου βραδυάτικα. Εδω με τη ζέστη, χωριάτικη και άγιος ο θεός. Αν και κανονικά, ντάκο έπρεπε να φτιάξω, αλλα ποιός βρέχει παξμάδια...
1,80 κ αυτος ημασταν στο ιδιο
μονο π ηταν αδυνατος