Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.166
- Πόντοι
- 456
Σοβαρά ρε τύπε;Τυπε ποίο μήνα είσαι γεννημένος!
Δεν θα επιβεβαιώσω, ούτε και θα αρνηθώ... (Πως το βρήκες ρε θηρίο;)Διδυμος εισαι
Σοβαρά ρε τύπε;Τυπε ποίο μήνα είσαι γεννημένος!
Δεν θα επιβεβαιώσω, ούτε και θα αρνηθώ... (Πως το βρήκες ρε θηρίο;)Διδυμος εισαι
Διδυμος εισαι
ε δε το πιστευω! εγω ειμαι διδυμοςςς!!Σοβαρά ρε τύπε;
Δεν θα επιβεβαιώσω, ούτε και θα αρνηθώ... (Πως το βρήκες ρε θηρίο;)
author=Man-With-No-Name notid=104942
Δεν θα επιβεβαιώσω, ούτε και θα αρνηθώ... (Πως το βρήκες ρε θηρίο;)
Ωχ τα κακόμοιρα... δεν τους έφτανε ένας σχιζοφρενής, τώρα γίναμε δύο...ε δε το πιστευω! εγω ειμαι διδυμοςςς!!
Φυσικα εισαι, αυτο το θυμαμαι, το εχεις ξαναπειε δε το πιστευω! εγω ειμαι διδυμοςςς!!
ΟΚ, ανακαλώ... τρείς. Αλλά σοβαρά τώρα, αρχίζω να πιστεύω οτι είχε βάση αυτη η εγκυκλοπαίδεια της θείας μουΕιναι πολυ απλο
Εχω αντιληφθει οτι σκεφτομαστε με τον ιδιο πανω κατω τροπο
Οι διδυμοι ειναι ορθολογιστες, σοβαροι και αξιοπιστοι
Κι εγω ειμαι διδυμος, αρα ειχες πολλες πιθανοτητες να εισαι κι εσυ
Εν τω μεταξυ, ξερεις τι συμβαινει?ΟΚ, ανακαλώ... τρείς. Αλλά σοβαρά τώρα, αρχίζω να πιστεύω οτι είχε βάση αυτη η εγκυκλοπαίδεια της θείας μου
Διδυμος ειναι επισης και η τωρινη μου σχεσηε δε το πιστευω! εγω ειμαι διδυμοςςς!!
Κλασσικά. "Τι ζώδιο είσαι; -Σχιζοφρενής -Α, κατάλαβα... διδυμάκι, έ;"Εν τω μεταξυ, ξερεις τι συμβαινει?
Σε οσους με ρωτανε τι ζωδιο ειμαι, απαντω "το χειροτερο".
Και αμεσως μου λενε "α καταλαβα, διδυμος"
Α μπραβοΚλασσικά. "Τι ζώδιο είσαι; -Σχιζοφρενής -Α, κατάλαβα... διδυμάκι, έ;"
Βλέπω να καταφτάνει ολόκληρο το cast απο το "Πολιτικές εξελίξεις" τώρα, να αρχίσει το μπαχάλεμα, με τέτοια δήλωση... σε θέσεις μάχης κύριοι... και κυρίαΑ μπραβο
Σχιζοφρενεις, διπροσωποι, αλαζονες, εγωιστες κλπ κλπ
Αλλά μακραν οι πιο σοβαροι και αξιοπιστοι ανθρωποι
Να πω οτι διδυμος ειναι και ο Αντωνης Σαμαρας, γεννημενος μαλιστα ιδια μερα με μενα
Α μπραβο
Σχιζοφρενεις, διπροσωποι, αλαζονες, εγωιστες κλπ κλπ
Αλλά μακραν οι πιο σοβαροι και αξιοπιστοι ανθρωποι
Να πω οτι διδυμος ειναι και ο Αντωνης Σαμαρας, γεννημενος μαλιστα ιδια μερα με μενα
τι έγινε?!? Πότε?Γιατί μπανάραν τον παπούλη; :S
Γιατί μόνο παπουλης δεν ηταν ;)Γιατί μπανάραν τον παπούλη; :S
δες μερικές σελίδες πίσω.τι έγινε?!? Πότε?
Για διαφώτισέ μας τύπεΓιατί μόνο παπουλης δεν ηταν ;)
εγω ειμαι 1.80
κιλα δε λεω
Καλά, υποψιάζομαι που έγινε το σκηνικό, αλλά ας μην πλακώσουμε το κουτσομπολιό εδώ... κρίμα παντως, δεν έδειχνε περίεργος, τουλάχιστον όχι υποερβολικά περίεργος. Λίγο πολύ, όλοι ένα κουσουράκι το έχουμε ώρες ώρεςΓιατί μόνο παπουλης δεν ηταν ;)