P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
βρε 5ΥΟ,καλο μου παιδι,αυτα που λες,τα λενε ολοι.Ολη μου η οικογενεια προερχεται απο μικρα ασια,και πιο πριν απο τα νησια.Δεν βιασαν,τις γιαγιαδες μου,ουτε πηδηχταν με τουρκους.Το τεστ dna,του εμποριου,απο οτι αποδειχτηκε,ηταν μια πολυ εξυπνη εμπορικη κινηση,αλλα επιστημονικα αποδειχτηκε,οτι μπαζει απο παντου(η βαση δεδομενων)ειναι προβληματικη)Οι ανθρωποι,και τα ζωα εχουν την ταση,να χωριζονται σε ομαδες,σε αγελες,και να διαμορφωνουν,συνηθειες,ηθη ,εθιμα,και με την παροδο του χρονου και γονιδιωμα.Να απολαμβανεις τον ερωτα με οποιον γουσταρεις.Το οτι θα ταιριαξεις με εναν ανθρωπο,ειναι πιο περιπλοκο,πιστεψε με.Εδω δεν μπορουν να τα βρουν ομοεθνεις μεταξυ τους,και σκοτωνονται για μια ομαδα ποδοσφαιρου!Το οτι ταιριαξες με καποιον,ειναι παροδικο.Μπορει να νην συμφωνω με την αντιδραση των φιλων,αλλα ελα και στη δικη τους θεση.Να σου λεει μια κοπελα εω σε ακυρωνω,και προτιμαω τον αλβανο η τον πακιστανο!Λοιπον το τεστ δνα εγω το εκανα!Πως γινεται να με βγαζει 87% Ελληνα,ενω γνωριζω τις ριζες μου για 11 γενιες!?Η γυναικα μου που ειναι απο την Αρχαια Ολυμπια,την βγαζει 81%!απατεωνια μου μυριζει!η εβγαλε 100% και στους δυο,η οντως υπαρχει προβλημα με την τραπεζα δειγματος του τεστ!
η βαση δεδομενων ειναι περιορισμενη γιαυτο απο οτι εχω καταλαβει αποτελειται κυριως απο αυτους που εχουν κανει το τεστ. ελπιζω να μην ειναι ετσι γτ θα σημαινε οτι ειναι μουφα. τωρα για τα υπολοιπα, να ξερεις απανταω οπως μ απαντουν!