Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
βρε 5ΥΟ,καλο μου παιδι,αυτα που λες,τα λενε ολοι.Ολη μου η οικογενεια προερχεται απο μικρα ασια,και πιο πριν απο τα νησια.Δεν βιασαν,τις γιαγιαδες μου,ουτε πηδηχταν με τουρκους.Το τεστ dna,του εμποριου,απο οτι αποδειχτηκε,ηταν μια πολυ εξυπνη εμπορικη κινηση,αλλα επιστημονικα αποδειχτηκε,οτι μπαζει απο παντου(η βαση δεδομενων)ειναι προβληματικη)Οι ανθρωποι,και τα ζωα εχουν την ταση,να χωριζονται σε ομαδες,σε αγελες,και να διαμορφωνουν,συνηθειες,ηθη ,εθιμα,και με την παροδο του χρονου και γονιδιωμα.Να απολαμβανεις τον ερωτα με οποιον γουσταρεις.Το οτι θα ταιριαξεις με εναν ανθρωπο,ειναι πιο περιπλοκο,πιστεψε με.Εδω δεν μπορουν να τα βρουν ομοεθνεις μεταξυ τους,και σκοτωνονται για μια ομαδα ποδοσφαιρου!Το οτι ταιριαξες με καποιον,ειναι παροδικο.Μπορει να νην συμφωνω με την αντιδραση των φιλων,αλλα ελα και στη δικη τους θεση.Να σου λεει μια κοπελα εω σε ακυρωνω,και προτιμαω τον αλβανο η τον πακιστανο!Λοιπον το τεστ δνα εγω το εκανα!Πως γινεται να με βγαζει 87% Ελληνα,ενω γνωριζω τις ριζες μου για 11 γενιες!?Η γυναικα μου που ειναι απο την Αρχαια Ολυμπια,την βγαζει 81%!απατεωνια μου μυριζει!η εβγαλε 100% και στους δυο,η οντως υπαρχει προβλημα με την τραπεζα δειγματος του τεστ!

η βαση δεδομενων ειναι περιορισμενη γιαυτο απο οτι εχω καταλαβει αποτελειται κυριως απο αυτους που εχουν κανει το τεστ. ελπιζω να μην ειναι ετσι γτ θα σημαινε οτι ειναι μουφα. τωρα για τα υπολοιπα, να ξερεις απανταω οπως μ απαντουν!

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
μου κανει εντυπωση ποσο ευκολα τσιμπατε. Μα τοσο ευκολα!
Η τυπισα ηθελε να "περασει ενα μηνυμα", οπως ειπε, ηθελε να προκαλεσει και τσιμπισες!
Εχουν γραφτει τοσα κεφαλαια για τις ελλεινιδες και μερικες ξευτιλισμενες και συνεχιζεται να δινεται σημασια αντι να κανεται τη πλακα που της αξιζει. Μα τι ειναι αυτα που γραφεις για μπουμπουλινες κ.α. σε ποιους και πια τα γραφεις αυτα; Ποσοι αγωνιστες ειχαν αλβανικη καταγωγη το ξερεις;
Εξαλλου και γιατι να μη γαμηθει με τον αλβανο, εσυ δεν θα γουσταρες να πηδηξεις αλβανιδα μουναρα; Δηλαδη εαν πηγαινε με γερμανο θα ηταν οκ; Πουτσο με αισθημα ειχε αναγκη και το πηρε.

Απο μικρη της αρεσαν τα βρωμικα για αυτο και εχει χοντρυνει

Μαλιστα..εχουν αποψη κ οι νεοσυλλεκτοι τωρα.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πεσε και περνε ψαρακα π εχεις και αποψη

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.032
Πόντοι
606
αλλος καηλας  :2funny:

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Τύποι έχει δεί κάποιος την Πενταγιώτισσα από κοντά; , πρέπει να είναι πολύ καυλιάρα :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τύποι έχει δεί κάποιος την Πενταγιώτισσα από κοντά; , πρέπει να είναι πολύ καυλιάρα :S
Οι πληροφοριες λενε οτι ειναι μια παχουλη κοπελα, αρκετα ψηλη με ωραιο προσωπο

Υ.Γ. Α και πού εισαι, δεν θα γαμησεις ποτέ

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Που είναι τώρα ο Alex, να γράψει "δε θα γαμήσεις τύπε"...
Πιστεύω τυπε ότι η Πενταγιώτισσα με τον Αλεχ είναι ο ένας για τον άλλον , πρέπει να κρύβεται ένας μεγάλος πόθος μεταξύ τους!!

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Οι πληροφοριες λενε οτι ειναι μια παχουλη κοπελα, αρκετα ψηλη με ωραιο προσωπο

Υ.Γ. Α και πού εισαι, δεν θα γαμησεις ποτέ
Δεν γαμαω ψηλές τυπε , μόνο κοντές

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πιστεύω τυπε ότι η Πενταγιώτισσα με τον Αλεχ είναι ο ένας για τον άλλον , πρέπει να κρύβεται ένας μεγάλος πόθος μεταξύ τους!!
Ναι ρε τύπε αλλά και 20 χρονια διαφορα...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
εχει καταπληκτικο προσωπο,το επομενο βημα για την5ΥΟ,θα ειναι,να κανει ενα νημα για τα πατριωτακια της εδω,που την σκεφτονται και την αγαπουν!
Δεν θα γαμησεις τύπε

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.960
Πόντοι
1.406
εχει καταπληκτικο προσωπο,το επομενο βημα για την5ΥΟ,θα ειναι,να κανει ενα νημα για τα πατριωτακια της εδω,που την σκεφτονται και την αγαπουν!
Απο το πιρφοροχωρι εισαι τυπε??  :S

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Καυλιάρα όμως είναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom