Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 93K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Λογικα θα κοιμαται τετοια ωρα

Ξερω κι εγω να ξεματιαζω

Αλλά θα πρεπει να ξερω το προσωπο σου για να πιασει

Τύπε Αλεξ πιστεύεις όντως στο μάτι η ήταν απλά μια τίμια προσπάθεια να πάρεις φβ;

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Κοίτα, πληρώνεις για να γαμήσεις , ρωσίδα 1.84 , με φυσικό στήθος B , μπλε μάτια και λευκό δέρμα.
Αν ήταν να γαμήσεις 60χρονή ρομά από βουλγαρία , με ψώρα , λεύκη , σύφιλη και μύκητες στα νύχια, δεν θα πλήρωνες.
Διαλέγεις.
καλά μη λέμε κ μαλακίες  :grin:
ούτε να μιλάμε επί προσωπικού
Υπάρχουν κάτι διθύραμβοι και θεοποιησεις  για θεμέλια οικοδόμων εδώ μέσα
Όνειρο :2funny: :2funny: :2funny:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ποιος είναι πιο μάγκας;
Εσύ και εγώ που πληρώνουμε για να γαμησουμε, ή αυτή που έχει το θάρρος της γνώμης της και μπαίνει σε ένα αντροκρατουμενο φόρουμ και λέει ότι γαμηθηκε με έναν Τούρκο, Πακιστανό, Βέλγο, Σκοπιανό;
εσυ και εγω οταν πληρωνουμε για να γαμησουμε λεγομαστε μαγκες

αυτη που λεει οτι γαμηθηκε με τουκρο-πακιστανο-ολες τις φυλες του ισραηλ λεγεται πουτανα και τσουλα (οχι μονο στην ελλαδα αλλα και στην ρωσσια , την ιαπωνια, την αμερικη παντου).

καλως ηρθες στον πλανητη Γη, εδω οι αντρες ειναι υπερηφανοι για τις πολλες τους εμπειριες και οι γυναικες τις κρυβουν απο ντροπη, κατι που δεν εχει η ξεδιαντροπη πενταγιωτισσα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η πορεια μου εδω μεσα δειχνει οτι φοβος και πενταγιωτισσα ειναι αντωνυμα :)
δεν ειναι ο φοβος αυτο που σου λειπει αλλα ο πατριωτισμος.
γι αυτο και σε φτυνουμε , δεν ψιχαλιζει.
δεν ειναι γενναιο και ατρομητο αυτο που κανεις, αλλα προδοτικο και ξευτιλα.
το να βγαινεις δημοσια και να λες πηγα με τουρκο και αλβανο δεν ειναι απο ελλεψη φοβου.
ειναι απο ξεδιαντροπια.
σαν να βγαινει δημοσια ο πηλιος γουσης και να λεει με θρασος στους ελληνες συμπατριωτες του "σας προδοσα στους τουρκαλβανους του αλη πασα".
ελλειψη φοβου θα ελεγες το θρασος του προδοτη????

εγω οταν παω με βουλγαρα "γαμαω βουλγαρα" και κανω υπερηφανο τον μακεδονομαχο παππου μου.
εσυ οταν πας με τουρκο-σκοπιανο-αλβανο "γαμιεσαι" και τριζουν τα κοκκαλα του κολοκοτρωνη, του παυλου μελα, του οδυσσεα ανδρουτσου

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
χαχαχ παλιοπαιδα δε θα αφησετε ουτε μια ξανθια τριχα στο κεφαλακι μου!

Βρε μαικ γλυκε μου ειναι δυνατον να κανεις σοβαρο διαλογο με καποιον που πιστευει οτι οι γυναικες δεν εχουν ισο δικαιωμα στον ερωτα και οτι θα εκδιωχνε το ιδιο του το παιδι αν ηταν γκει η αν εκανε σεξ με αλλοεθνεις.
Ο τυπος ειναι καμμενο χαρτι αλλα χεστηκα για τη παρτη του, λυπαμαι μονο τα παιδια τα οποια διδασκει και υποτιθεται μεταλαμπαδευει ηθικη και παιδεια! Αλλα ποια παιδεια κ ποια ηθικη αφου ουτε ο ιδιος ξερει τι σημαινουν αυτες οι λεξεις! Ας ειναι, εχω εμπιστοσυνη στη νεα γεννια ειναι πολυ πιο ξυπνια κ κατι παπαρες σαν κιαυτον τους γραφουν στα μαυρα καταστιχα.

Τεσπα αγορια μου, μην εκλπησσεστε ..για αλλη μια φορα αποδεικνυεται ποσο σκαρτη φυλη ειμαστε. Εγω ομως δεν απελπιζομαι γτ υπαρχετε εσεις τα διαμαντακια εκει εξω που μας δινετε ακομη ελπιδα.
Σας αγαπω  :-* οι υπολοιποι στον καιαδα! :gay:
τα παιδια που διδασκουμε στο σχολειο εχουμε πισω και μια εικονα την μπουμπουλινα που σκοτωνε τουρκους οχι τον πηλιο γουση που τακιμιασε μαζι τους σαν εσενα

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
το να βγαινεις δημοσια και να λες πηγα με τουρκο και αλβανο δεν ειναι απο ελλεψη φοβου.
ειναι απο ξεδιαντροπια.
σαν να βγαινει δημοσια ο πηλιος γουσης και να λεει με θρασος στους ελληνες συμπατριωτες του "σας προδοσα στους τουρκαλβανους του αλη πασα".

εγω οταν παω με βουλγαρα "γαμαω βουλγαρα" και κανω υπερηφανο τον μακεδονομαχο παππου μου.
εσυ οταν πας με τουρκο-σκοπιανο-αλβανο "γαμιεσαι" και τριζουν τα κοκκαλα του κολοκοτρωνη, του παυλου μελα, του οδυσσεα ανδρουτσου

εσυ θες δλδ να μ πεις οτι εισαι καθαροαιμος ελληνας, οτι δεν εχεις προπαππου απο μικρα ασια και προγιαγια απο ιταλια κλπ και εισαι σιγουρος οτι η προπρογιαγια σ η ελληνιδα δε πηδηχτηκε με κανα βουλγαρο η κανα πομακο.
ασε μας ρε παπαρα, σε συμβουλευω να μη κανεις το dna heritage που ειναι της μοδας γτ θα συφυλιασεις οταν μαθεις οτι ενα 30% σου ειναι ελληνικο.

εγω δε ντρεπομαι που απολαμβανω τον ερωτα, εσυ αν ειχες συναισθηση των οσων λες θα επρεπε να ντρεπεσαι π υπαρχεις!

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Άντε και έλεγα που είναι αυτό το καυλαρικο κορίτσι να γελάσω!! :2funny:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.028
Πόντοι
606

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.147
Πόντοι
456
ειναι απο ξεδιαντροπια.

Μεγάλε... ότι πίνεις, φέρε και σ'εμάς!!!! Δεν γίνεται να μην μοιράζεσαι τέτοιο στάφ ρε μαν!
Για να σοβαρευτούμε λιγάκι... σύνελθε. Στα σοβαρά, σύνελθε!
Δεν γίνεται να βάζεις τα γαμήσια και την εθνική προδοσία στην ίδια φράση ρε φίλε, πως να το κάνουμε! Η προδοσία είναι πολύ συγκεκριμένο, βαρύτατο αδίκημα, και, ότι και να πούμε, το αν γαμηθεί η όποια Πενταγιώ με τον οποιονδήποτε μη Έλληνα δεν καθιστά το γεγονός προδοσία... για κανέναν εκτός απο το κεφάλι σου!

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
ειναι απο ξεδιαντροπια.

Είσαι σεξιστής τύπε  :S

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.614
Πόντοι
506
τα παιδια που διδασκουμε στο σχολειο εχουμε πισω και μια εικονα την μπουμπουλινα που σκοτωνε τουρκους οχι τον πηλιο γουση που τακιμιασε μαζι τους σαν εσενα

μου κανει εντυπωση ποσο ευκολα τσιμπατε. Μα τοσο ευκολα!
Η τυπισα ηθελε να "περασει ενα μηνυμα", οπως ειπε, ηθελε να προκαλεσει και τσιμπισες!
Εχουν γραφτει τοσα κεφαλαια για τις ελλεινιδες και μερικες ξευτιλισμενες και συνεχιζεται να δινεται σημασια αντι να κανεται τη πλακα που της αξιζει. Μα τι ειναι αυτα που γραφεις για μπουμπουλινες κ.α. σε ποιους και πια τα γραφεις αυτα; Ποσοι αγωνιστες ειχαν αλβανικη καταγωγη το ξερεις;
Εξαλλου και γιατι να μη γαμηθει με τον αλβανο, εσυ δεν θα γουσταρες να πηδηξεις αλβανιδα μουναρα; Δηλαδη εαν πηγαινε με γερμανο θα ηταν οκ; Πουτσο με αισθημα ειχε αναγκη και το πηρε.

Απο μικρη της αρεσαν τα βρωμικα για αυτο και εχει χοντρυνει

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
βρε 5ΥΟ,καλο μου παιδι,αυτα που λες,τα λενε ολοι.Ολη μου η οικογενεια προερχεται απο μικρα ασια,και πιο πριν απο τα νησια.Δεν βιασαν,τις γιαγιαδες μου,ουτε πηδηχταν με τουρκους.Το τεστ dna,του εμποριου,απο οτι αποδειχτηκε,ηταν μια πολυ εξυπνη εμπορικη κινηση,αλλα επιστημονικα αποδειχτηκε,οτι μπαζει απο παντου(η βαση δεδομενων)ειναι προβληματικη)Οι ανθρωποι,και τα ζωα εχουν την ταση,να χωριζονται σε ομαδες,σε αγελες,και να διαμορφωνουν,συνηθειες,ηθη ,εθιμα,και με την παροδο του χρονου και γονιδιωμα.Να απολαμβανεις τον ερωτα με οποιον γουσταρεις.Το οτι θα ταιριαξεις με εναν ανθρωπο,ειναι πιο περιπλοκο,πιστεψε με.Εδω δεν μπορουν να τα βρουν ομοεθνεις μεταξυ τους,και σκοτωνονται για μια ομαδα ποδοσφαιρου!Το οτι ταιριαξες με καποιον,ειναι παροδικο.Μπορει να νην συμφωνω με την αντιδραση των φιλων,αλλα ελα και στη δικη τους θεση.Να σου λεει μια κοπελα εω σε ακυρωνω,και προτιμαω τον αλβανο η τον πακιστανο!Λοιπον το τεστ δνα εγω το εκανα!Πως γινεται να με βγαζει 87% Ελληνα,ενω γνωριζω τις ριζες μου για 11 γενιες!?Η γυναικα μου που ειναι απο την Αρχαια Ολυμπια,την βγαζει 81%!απατεωνια μου μυριζει!η εβγαλε 100% και στους δυο,η οντως υπαρχει προβλημα με την τραπεζα δειγματος του τεστ!
Μάλλον όταν γύρισε η ωραία Ελενη από την Τροία ήταν γκαστρωμένη από τον Πάρη τύπε  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom