Το βυζί στη φωτό , είναι πολύ πιο μαστάρι , οπότε τα κιλά είναι διπλάσια.
Αυτή που σχεδίασες, αν υπήρχε και δεν ήταν πάνω από 1,70 , θα ήταν το πολύ 70-72 κιλά.
Για το βυζί της φωτό , μιλάμε για πάνω από 85 ... και λέω λίγα ....
85 με ανάστημα μέχρι 1,70 . Αν είναι παραπάνω , πάμε βαθιά στα 3ψήφια ...
Έχεις κάτι το πολύ προσωπικό μαζί μου ρε μεγάλε, και ειλικρινά αρχίζω και πιστεύω οτι κάτι δε μας λες... θα το προσπεράσω όμως, για να απαντήσω ακριβώς στο σχόλιό σου, με τους τεχνικούς όρους που πρέπουν. Στο τέλος θα επανέλθω.
Το 3D modelling γίνεται είτε με ακριβείς μετρήσεις (CAD) είτε με καλλιτεχνική αδεία.
Η πρώτη μέθοδος χρησιμοποιείται, όχι αποκλειστικά αλλά κυρίως, απο αρχιτέκτονες, μηχανικούς, ηλεκτρονικούς, αεροναυπηγούς, ναυπηγούς και τοπογράφους, για αναπαράσταση ενός φυσικού αντικειμένου, για τους όποιους σκοπούς ςξυπηρετεί η ανάγκη αυτής της αναπαράστασης.
Η δεύτερη μέθοδος εξυπηρετεί καλλιτεχνική απεικόνιση, και, στην πλειοψηφεία των περιπτώσεων, στυλιστική απεικόνιση ενός πρωτότυπου. Είτε μιλάμε για χαρακτήρες και περιβάλλοντα video games, είτε για ψηφιακά εφέ σε ταινείες, είτε ακόμα και για illustration σε βιβλία, εξώφυλλα δίσκων και διαφημιστικά φυλλάδια.
Στην πρώτη περίπτωση, η ακρίβεια, σε επίπεδο νανομέτρου κάποιες φορές είναι απαραίτητος παράγοντας, και η όποια καλλιτεχνική αδεία απαγορεύεται δια ροπάλου
Στην δεύτερη... η ρεαλιστική ακρίβεια νανομέτρου είναι ελλάσονας σημασίας, εαν το τελικό αποτέλεσμα είναι αντιπροσωπευτικό στην πηγή.
Για να στο πω και στα δεδομένα σου, αυτός είναι, στο χαλαρό "περίπου" ο σωματότυπος που ΕΓΩ κατάλαβα, και η Πενταγιώ αναγνωρίζει σαν "αρκετά κοντα" στον δικό της. Ούτε το ύψος, ούτε το βάρος έβαλά στην εξίσωση, ούτε καν το μέγεθος βυζιού.
Πήρα ένα μέσο γυναικείο σωματώτυπο (standard human female mesh) και τον μορφοποίησα να ταιρειάζει σε αυτό που η ίδια λέει οτι είναι. Απο εκεί και πέρα, εαν εσύ θέλεις να βάλεις τον παράγοντα ύψος και βάρος, δικαίωμά σου, αλλά, για να στο πω και ευγενικά... χέστηκα.
Και, τώρα που το ξεκαθαρίσαμε... τί τρέχει με την πάρτη σου, ρε τύπε, και έχεις φάει τέτοι κόλλημα με την πάρτη μου, που δε λες να ξεκολλήσεις; Μια χαρά σε αγνοώ και δεν σου απαντώ, τόσο πολύ σου έλειψα;