Νέα
  • Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 92K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ετεροφυλικές ερωτικές ιστορίες.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Gooooooood Eeeeeevening folks!
Μέχρι να μπεί και η οικοδέσποινα, να σας "φτιάξω" λιγάκι...

74d0b160d09453bd838084f4908de33c.jpg

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Τωρα πιανετε και στασίδι απο νωρις μην τυχον δεν εχετε καλη θεση οταν θα μπουκαρει η ακατανομαστη?

Αισχος

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.112
Πόντοι
456
Τωρα πιανετε και στασίδι απο νωρις μην τυχον δεν εχετε καλη θεση οταν θα μπουκαρει η ακατανομαστη?

Αισχος
Έλα μωρε, μην στραβώνεις τόσο πολύ. Παρ'το λιγάκι Αριστοφανικά/Διογενικά, και κάντο λιγάκι χαβαλέ.

η οικοδέσποινα θα αργήσει σήμερα ,από τι μαθαίνω κάνει σεξ με έναν εσκιμώο! :grin:

Ω, ρε γαμώτο, δεν προλαβαίνω να κάνω sculpting ένα igloo...

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Πάντως Αλεχ σε τρώει και εσένα το κωλαράκι σου ..είπες δεν θα ξαναγράψεις εδώ και όλο πετάγεσαι,υπάρχει ακόμα η φλόγα προς την  Πενταγιο  :orchestra:

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τύποι μου...άσχετο..Αλλά θέλω να πω κάτι που συνειδητοποίησα σήμερα,να το πω εδώ μιας και το νήμα ανήκει σε γκομενα και θα μας πει την γνώμη της.Για κάποιο λόγο έβγαλα το εξής συμπέρασμα.Οτι μια γυναίκα όταν δεν σου ζαλίζει τα ´ρχιδια(για μακροχρόνιες σχέσεις μιλαμε) τότε έχει γκομενο.ΣΤΑΝΤΑΡ!!!Παιρνει αυτό που θέλει από τον γκομενο (αγάπη,τρυφερότητα,προσοχή,σεξ) και εσένα σε έχει για τον σιγουρο μαλακα που θα αναλάβεις κάθε ευθύνη και μαλακια που θα της κατέβει.Εσυ θα είσαι σούπερ ευτυχισμένος που έχεις βρει μια που δεν σου τα σπάει,ακόμα και αν ξένο γαμας και εκείνη είναι σούπερ ευτυχισμένη που έχει βρει τέτοιον μαλακα να την θέλει.

oλα εδω πληρωνονται φιλε μ! Αν περιμενεις να εχεις πιπινι παραλληλα με τη νομιμη τοτε θα πληρωσεις κ το αντιτιμο της μη αποκλειστικοτητας.
Και αυτο γτ το πιπινι δε σε εχει ερωτευτει..μια ερωτευμενη γκομενα δε ξενοκοιταει αυτο ειναι ντεφακτο!

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Τύποι μου...άσχετο..Αλλά θέλω να πω κάτι που συνειδητοποίησα σήμερα,να το πω εδώ μιας και το νήμα ανήκει σε γκομενα και θα μας πει την γνώμη της.Για κάποιο λόγο έβγαλα το εξής συμπέρασμα.Οτι μια γυναίκα όταν δεν σου ζαλίζει τα ´ρχιδια(για μακροχρόνιες σχέσεις μιλαμε) τότε έχει γκομενο.ΣΤΑΝΤΑΡ!!!Παιρνει αυτό που θέλει από τον γκομενο (αγάπη,τρυφερότητα,προσοχή,σεξ) και εσένα σε έχει για τον σιγουρο μαλακα που θα αναλάβεις κάθε ευθύνη και μαλακια που θα της κατέβει.Εσυ θα είσαι σούπερ ευτυχισμένος που έχεις βρει μια που δεν σου τα σπάει,ακόμα και αν ξένο γαμας και εκείνη είναι σούπερ ευτυχισμένη που έχει βρει τέτοιον μαλακα να την θέλει.
Δεν ισχύει πάντα , Τυπε

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
ααα να πω ομως οτι μια τετοια γκομενα δε ξερει τι θα πει ερωτας διοτι εφοσον εχει σχεση αγαπης με νομιμο γκομενο κ τον απαταει μαζι σου παει να πει οτι ουτε αυτον αγαπαει..
μια τετοια γυναικα λοιπον θα πρεπει να αντιμετωπιζεται ως πασατεμπο κ μονο κ να καταληγει στον Καιαδα!

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
ααα να πω ομως οτι μια τετοια γκομενα δε ξερει τι θα πει ερωτας διοτι εφοσον εχει σχεση αγαπης με νομιμο γκομενο κ τον απαταει μαζι σου παει να πει οτι ουτε αυτον αγαπαει..
μια τετοια γυναικα λοιπον θα πρεπει να αντιμετωπιζεται ως πασατεμπο κ μονο κ να καταληγει στον Καιαδα!
Εγώ θα πω , πέρνα καλά για λίγο!μαζί της και τίποτα άλλο!

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Τυπισσα γιατί βιάζεσαι;;;
Για την γκομενα μιλάω..Εμένα η γυναίκα μου μου τα κάνει τσουρέκια.Το γκομενακι έρχεται,με ρουφάει,μου κάνει χαδακια,κάνω ότι την προσέχω και την καταλαβαινω και αυτό είναι.Οταν τσακώνεται με τον άλλον εμένα παίρνει πάλι και θέλει παρηγοριά πάνω στο παπαρι μου!
Σε παίζει όπως θέλει το γκομενάκι!

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τυπισσα γιατί βιάζεσαι;;;
Για την γκομενα μιλάω..Εμένα η γυναίκα μου μου τα κάνει τσουρέκια.Το γκομενακι έρχεται,με ρουφάει,μου κάνει χαδακια,κάνω ότι την προσέχω και την καταλαβαινω και αυτό είναι.Οταν τσακώνεται με τον άλλον εμένα παίρνει πάλι και θέλει παρηγοριά πάνω στο παπαρι μου!

εσενα σαρεσει αυτο?

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Το ξέρω τύπε μου..Και εγώ το καυλι μου ψάχνω να βάλω!Αναγκαστικα πρέπει να πω και να δεχθώ μερικές μαλακιες.Μεσα στο παιχνίδι είναι αυτά.
Οκ τότε μην το κάνεις θέμα , προχωράμε στο επόμενο θέμα με τι έφτιαξε σήμερα για φαγητό η Παυλίνα :grin:

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αγαπητή μου..Αν ξέρεις ποιος είναι ο ρόλος σου και μπορείς να τον παίξεις τοτε όλα είναι οκ.Αν με ρωτας τι θα μου άρεσε όμως θα σου απαντήσω ότι θα ήθελα να είχα αποκλειστικότητα από όλες οσες γούσταρα και γαμουσα.Δυστιχως όμως είναι άδικος ο κόσμος που ζούμε  :S

δικαιο μου φαινεται γτ απο οτι φαινεται κ οι δυο ειστε σε νομιμες σχεσεις κ βρισκεστε για τον παρανομο ερωτα
αυτο το καθιστα τελειο διοτι εχεις ολα τα καλα της ερωμενης αλλα δεν εχεις τη γκρινια οπως λες

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Ρε τύπε μου το εκανα θέμα για να δω αν κάποιος άλλος έχει παρατηρήσει το ίδιο.

εγω το εχω ζησει αλλα εχω παιξει το ρολο της γκομενας που ειναι φουλ ερωτευμενη με το παντρεμενο και του ειναι σα πιστο σκυλι

και ξερεις τι καταλαβα οτι ο μαλακας της υποθεσης ημουν εγω! οποτε η μικρη πιο εξυπνη κ καπατσα φαινεται!

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.021
Πόντοι
386
Ρε τύπε μου το εκανα θέμα για να δω αν κάποιος άλλος έχει παρατηρήσει το ίδιο.
Τυπε πρόσφατα έβγαινα με μια 15 χρόνια μικρότερη μου η οποία είχε σχέση και μου το είχε πει , αλλά με γουσταρε εγώ το δεκτικά πέρασα καλά για όσο ήθελα και αυτό ήταν!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom