boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Μήπως τα έχετε χαμένα λέω εγώ..Δεν μπορώ να εξηγήσω το μίσος σας προς τις Ελληνίδες.
το συγκεκριμένο ήταν για τις πατρινές, χα, να φάνε τη σκόνη μας οι μουρτζούφλες
Μήπως τα έχετε χαμένα λέω εγώ..Δεν μπορώ να εξηγήσω το μίσος σας προς τις Ελληνίδες.
Εγώ προσωπικά όχι,τι λένε οι άλλοι δεν με ενδιαφέρει!!!εσύ δεν είσαι ο ψυχολόγος αν θυμάμαι?
εσείς δε λέτε πως όταν κάτι το πούμε αντί να το δείχνουμε αρχίζουμε να το ξεπερνάμε??
Τι Πατρινιές ,τι Αθηναίες λίγο στόλισμα έχουμε φάει κι εμείς???το συγκεκριμένο ήταν για τις πατρινές, χα, να φάνε τη σκόνη μας οι μουρτζούφλες
στα @@ μου να κατσω να ξενυχτησω με τους κολλητους μεχρι τα χαραματα.Θα παμε για σπορ,για ψαρεμα για σερφ και θα παιξουμε πλαυ στασιον σπιτι μας.Οχι να παμε να στηνομαστε στις πορτες στα κλαμπ οπως στην κατοχη στο σισιτιοεχω την αισθηση οτι μπορει καποιος να περασει καλα ανεξαρτητα απο το γαμησι...
να πατε με τους κολλητους να τα πιειτε, να χορεψετε, απλα να διασκεδασετε, δεν παιζει?
μηπως ειστε λιγο κολλημενοι με το
Αυτό το πλαυ στασιον αν είμουνα υποψήφιο γκομενίδιο θα με έριχνε με την μια..στα τάρταρα....Θα παμε για σπορ,για ψαρεμα για σερφ και θα παιξουμε πλαυ στασιον σπιτι μας.
Οχι να παμε να στηνομαστε στις πορτες στα κλαμπ οπως στην κατοχη στο σισιτιο
στα @@ μου να κατσω να ξενυχτησω με τους κολλητους μεχρι τα χαραματα.Θα παμε για σπορ,για ψαρεμα για σερφ και θα παιξουμε πλαυ στασιον σπιτι μας.Οχι να παμε να στηνομαστε στις πορτες στα κλαμπ οπως στην κατοχη στο σισιτιο
Χρώμα,σχέδιο τραπεζομάντηλου ή δεν έχει σημασία;!έλα ρε...το μυστικό είναι απλό...δεν χρειάζεται να τους δώσω πληροφορίες
όταν πας, φέρνεις μαζί και το τραπεζομάντηλό σου (όπως ο Αραφάτ) και σε εκτιμούν...
Χρώμα,σχέδιο τραπεζομάντηλου ή δεν έχει σημασία;!
To καρώ πάντα είναι επίκαιρο...
ρε συ ποιος είναι ο μεσιε στο αβαταρ σου, κάτι μου θυμίζει...
Καλά δεν αναγνώρισες,απ'το κασκόλ,τον θεό Andy ?
Καλά δεν αναγνώρισες,απ'το κασκόλ,τον θεό Andy ?
λίγα για το κασκόλ
γαμεί το κασκολάκι...αλλά αμα υπάρχουν ζηλιάρηδες...κυκλοφορεί πολύ...
εγώ το φοράω στο κεφάλι, σαν άραβας