Νέα

Νυχτερινή ζωή και σεξ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Θα μου φύγει η γέφυρα,λέω να το αποφύγω!!! :grin:
Ξέχασες τσαντιά,τακουνία ή κανένα ποτήρι στο κεφάλι!!! :2funny: :2funny:

Υ.Γ.Εσύ σε αυτό το ερώτημα ναι θα έλεγες;;; :dancing:

*γκουχ γκουχ* [size=7pt]έχω πει, στις δόξες μου, τώρα που γέρασα πού τέτοια μεγαλεία... [/size]

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Μάλιστα...
Σου ήρθε κανείς και σου είπε "καλησπέρα μανάρι μου, με λένε *****, ξεβρακώσου να σε γαμήσω!!!"
Γιατί τόση ισοπέδωση;
Και πράγματι, βγαίνεις με κολλητούς να χορέψεις, να διασκεδάσεις (προσωπικά αυτό ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ αυτό κάνω, απαξιώ να ασχοληθώ με τα περαιτέρω), αλλά είναι φυσιολογικό αυτό;
Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια πλειοψηφία ΝΕΩΝ ανθρώπων, για τους οποίους σημαντικό κομμάτι στην εξίσωση "ποιότητα ζωής" είναι και το ερωτικό-συναισθηματικό να είναι για χρόνια (δεν υπερβάλλω!!!) μόνοι/μόνες;
Είναι φυσιολογικό νέοι άντρες, χωρίς κάποιο κουσούρι εμφανισιακό ή ψυχολογικό, να χαλάνε περιουσίες για να γαμήσουν μπας και κοροϊδέψουν το συναισθηματικό-ερωτικό κενό;
Και δε μιλάμε για τίποτα Κουασιμόδους, που θα έλεγε κανείς "πάει στο διάολο", αλλά για μια χαρά άτομα και με τρόπους...

Είναι φυσιολογικό σε έναν χώρο, υποτίθεται "κοινωνικοποίησης", η πλειοψηφία των αντρών, που δεν είναι "μούρες"στο χώρο αυτό, να αντιμετωπίζεται λες και έχει λέπρα, και το γήπεδο να παραχωρείται μόνο στους νταραβεριτζήδες των μαγαζιών;

Μπορείς να απαντήσεις στα απλά ερωτήματα, ή θα μας πεις ότι "είναι όλοι κάγκουρες", λες και οι νταραβεριτζήδες είναι όλοι λόρδοι και ιππότες;

ξεκαθαρα θα σου απαντησω οτι συνηθως στα μπαρ παω με παρεα
οποτε οπως προειπα μου φαινεται απιστευτη αγενεια να αρχισω τα πιτσι πιτσι με εναν αγνωστο
επισης πως στο διολο θα ξερω αν ταιριαζω με τον αλλο η πως θα του δωσω την ευκαιρια να πει κατι εξυπνο και ευστοχο οταν η μουσικη ειναι τοσο δυνατα που δεν θα τον ακουσω?

Επισκέπτης
Όλοι να γαμήσουν και όλες να γαμηθούν θέλουν.Αλλά δεν είμαστε σκύλοι/γάτες/κουνέλια να ψάχνουμε ποια γκόμενα έχει οίστρο να ζευγαρώσουμε.
Δεν είμαι και πολύ σίγουρος κατά πόσον οι γυναίκες θέλουν να γαμιούνται!!! :P
Κάπου εδώ μέσα είδα πλειοψηφία Αμερικανίδων φοιτητριών να απαντούν για το seχ:
1)To έχω για ανταπόδοση για ότι μου προσφέρεται από τον γκόμενο.
2)Οτάν έχω πονοκέφαλο για να τον ξεχνάω.
3)1,2 ακόμα κουφά και μετά για ευχαρίστη/ικανοποιήση!!! :idiot: :uglystupid:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
πες το όπως θέλεις.
αρκεί να μην το παίζεις υπεράνω.
όσο το παίζεις αδιάφορος οι γκόμενες θα το παίζουν παρθένες.

Τύπε, εδώ διαφωνώ με αυτό που λες αλλά δεν κατάλαβα αν μιλάς για κωλόμπαρα ή για πιο νορμάλ καταστάσεις.
Αν μιλάς για το 2ο, γενικότερα νομίζω ότι όσο κακό είναι το αδιάφορο στυλάκι άλλο τόσο κακό είναι και το καγκουροκαυλωμένο.

Επισκέπτης
Μάλιστα...
Σου ήρθε κανείς και σου είπε "καλησπέρα μανάρι μου, με λένε *****, ξεβρακώσου να σε γαμήσω!!!"
Γιατί τόση ισοπέδωση;
Και πράγματι, βγαίνεις με κολλητούς να χορέψεις, να διασκεδάσεις (προσωπικά αυτό ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ αυτό κάνω, απαξιώ να ασχοληθώ με τα περαιτέρω), αλλά είναι φυσιολογικό αυτό;
Είναι φυσιολογικό να υπάρχει μια πλειοψηφία ΝΕΩΝ ανθρώπων, για τους οποίους σημαντικό κομμάτι στην εξίσωση "ποιότητα ζωής" είναι και το ερωτικό-συναισθηματικό να είναι για χρόνια (δεν υπερβάλλω!!!) μόνοι/μόνες;
Είναι φυσιολογικό νέοι άντρες, χωρίς κάποιο κουσούρι εμφανισιακό ή ψυχολογικό, να χαλάνε περιουσίες για να γαμήσουν μπας και κοροϊδέψουν το συναισθηματικό-ερωτικό κενό;
Και δε μιλάμε για τίποτα Κουασιμόδους, που θα έλεγε κανείς "πάει στο διάολο", αλλά για μια χαρά άτομα και με τρόπους...

Είναι φυσιολογικό σε έναν χώρο, υποτίθεται "κοινωνικοποίησης", η πλειοψηφία των αντρών, που δεν είναι "μούρες"στο χώρο αυτό, να αντιμετωπίζεται από τα θηλυκά λες και έχει λέπρα, και το γήπεδο να παραχωρείται, πάλι από τα θυληκά, μόνο στους νταραβεριτζήδες των μαγαζιών;

Μπορείς να απαντήσεις στα απλά ερωτήματα, ή θα μας πεις ότι "είναι όλοι κάγκουρες", λες και οι νταραβεριτζήδες είναι όλοι λόρδοι και ιππότες;

+1000 σε ολα.Μονο στην Ελλαδα βλεπεις νεα και ωραια παιδια να χαραμιζονται σε μπουρδελα.
Να προσθεσω επισης οτι απο ενα σημειο και μετα θεωρω και ηλιθιο αυτο που αποκαλεις διασκεδαση.
Διασκεδαση να πηγαινεις σε κανα κωλομαγαζο να πληρωνεις σαν τον μαλακα εισοδο κανα δεκαρικο τουλαχιστον και μετα να πληρωνεις τα ποτα μεσα χρυσα?Να σου σπανε τα αυτια και τα αρχιδια με την κωλομουσικη στο φουλ να εισαι αναγκασμενος να βλεπεις τον καθε κακομοιρη εκει μεσα και την καθε μουναρα να κωλοτριβεται δεξια αριστερα.Ουτε να μιλισεις με τους μαλακες που ειναι μαζι σου λογω μουσικης ενω πιο ωραια θα τα ελεγες σε καμια καφετερια εξω και αφου πληρωσεις εκει σαν το ζωο τα ποτα λες και ειχαν καμια δοση νεκταρ μεσα να γυρνας σπιτι σου να μαλακιστεις.
Διασκεδαση ειναι αυτο?ποια ειναι η διασκεδαση και η ευχαριστηση?

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Γεια πώς σε λένε,θέλω να σε γαμήσω,θες και εσύ;! :grin: :think:
Kαι γαμώ τις ατάκες!!! :rockon: :rockon: :rockon:

ωραια αυριο βαζω ξυπνητηρι απο τις 8 το πρωι...Μεχρι το βραδυ του πουστη σε 500 τουλαχιστον θα το εχω πει.Να δουμε στατιστικα αν θα βρεθει αυτη η καλη
Εγώ σου λέω: στις πρώτες 50 θα έχεις σίγουρα πάρει ένα ναι για το βράδι!!! :rockon:

τώρα αν θα καταφέρεις τελικά να την πηδήξεις απ τους μώλωπες κι απ τις τσαντιές αυτό είναι άλλο καπέλο!!! :S

Επισκέπτης
Εγώ σου λέω: στις πρώτες 50 θα έχεις σίγουρα πάρει ένα ναι για το βράδι!!! :rockon:

τώρα αν θα καταφέρεις τελικά να την πηδήξεις απ τους μώλωπες κι απ τις τσαντιές αυτό είναι άλλο καπέλο!!! :S

αντεχω ρε!Ειδικα αν ειναι μονο 50 :grin:
Αλλα μου φαινεται τραγικα μικρο νουμερο.
Μην με κανεις να μπω στον πειρασμο να αρχισω τις στατιστικες ερευνες :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δηλαδη για να θεωρηθω απολυτη πρπει να χω παρει ενα συνταγμα πριν κατασταλαξω?
αν κατασταλαξω μετα απο 3 αντρες δεν μπορω να θεωρηθω απολυτη γυναικα?

οκ.
και τότε που θα κατατάξουμε αυτές που έχουν γαμηθεί με 1000
στις θεές;

Ρε φίλε για να καταλάβω είναι καλύτερα να το πας:
Γεια πώς σε λένε,θέλω να σε γαμήσω,θες και εσύ;! :grin: :think:

πολλές φορές δε χρειάζεται κάν να το πεις....

Οποιος μαλάκας ισχυρίζεται ότι το
"Καλησπέρα, να σε κεράσω ένα ποτάκι;" δεν ισοδυναμεί με προηγούμενη σκέψη:
"Καλό μουνάκι, λες να γαμήσω σήμερα;"
είναι τουλάχιστον ψεύτης.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
αρχίζεις από 500.000 για τα μπάζα ρεεεε

στο εκατομμύριο αρχίζουν οι κατηγορίες των εμφανίσιμων και όσο ανεβαίνεις πας στη μουνάρα  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Οι κατηγορίες των εμφανίσιμων αρχίζουνε στα 20 ευρώ...
Μην παραπλανείς τα παιδιά... :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τύπε, εδώ διαφωνώ με αυτό που λες αλλά δεν κατάλαβα αν μιλάς για κωλόμπαρα ή για πιο νορμάλ καταστάσεις.
Αν μιλάς για το 2ο, γενικότερα νομίζω ότι όσο κακό είναι το αδιάφορο στυλάκι άλλο τόσο κακό είναι και το καγκουροκαυλωμένο.

φιλαράκο.
εάν είσαι ο Τζόρτζ κλούνει, όποιο στυλάκι και να έχεις ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ.
απλά πράγματα.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ξεκαθαρα θα σου απαντησω οτι συνηθως στα μπαρ παω με παρεα
οποτε οπως προειπα μου φαινεται απιστευτη αγενεια να αρχισω τα πιτσι πιτσι με εναν αγνωστο
επισης πως στο διολο θα ξερω αν ταιριαζω με τον αλλο η πως θα του δωσω την ευκαιρια να πει κατι εξυπνο και ευστοχο οταν η μουσικη ειναι τοσο δυνατα που δεν θα τον ακουσω?

Δηλαδή και στο μπαρ, θα πρέπει να γίνει γνωριμία γάμου;
Αν είναι έτσι, να μην ξαναπατήσω στη ζωή μου :2funny:

Στα άλλα δεν απάντησες...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
φιλαράκο.
απλά πράγματα.

και επιτέλους κάποιος χρησιμοποιεί σωστό παράδειγμα άντρα, όχι σαν τον μπραντ πιτ που λένε κάποιοι...  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
αντεχω ρε!Ειδικα αν ειναι μονο 50 :grin:
Αλλα μου φαινεται τραγικα μικρο νουμερο.
Μην με κανεις να μπω στον πειρασμο να αρχισω τις στατιστικες ερευνες :2funny:
Εγώ σοβαρά στο λέω! :grin:
Αν το αντέχει η ψυχούλα σου, προχώρα! :rockon: :rockon:
και τα αποτελέσματα της στατιστικής εδώ! :2funny: :2funny: :2funny:

άντε παπαζόλ! έβγαλες την ατάκα της δεκαετίας! :dancing: :dancing: :dancing:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
πολλές φορές δε χρειάζεται κάν να το πεις....

Οποιος μαλάκας ισχυρίζεται ότι το
"Καλησπέρα, να σε κεράσω ένα ποτάκι;" δεν ισοδυναμεί με προηγούμενη σκέψη:
"Καλό μουνάκι, λες να γαμήσω σήμερα;"
είναι τουλάχιστον ψεύτης.
εεεεεετσι!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ξέρεις τι λένε.

Από την στιγμή που ρωτάς σημαίνει ότι δεν το έχεις.

Και η "μη ερώτηση" δεν εξασφαλίζει ότι το έχεις...
Μπορεί απλά να μη θλελεις να ακούσεις για να γλιτώσεις το εγκεφαλικό...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δηλαδή και στο μπαρ, θα πρέπει να γίνει γνωριμία γάμου;
Αν είναι έτσι, να μην ξαναπατήσω στη ζωή μου :2funny:

Στα άλλα δεν απάντησες...

αν διαστρεφεις τα λογια μου και τα βαζεις στις δικες σου προκαταληψεις τοτε κουβεντα δεν γινεται

ποιος μιλησε για γαμο?
πρεπει να πηδιεμαι απλα με οποιον μου γυαλισει?
το να με ερεθισει εγκεφαλικα δεν παιζει?

οσον αφορα τα αλλα.... δεν θυμαμαι αλλα ερωτηματα, κανε κανα κοπυ παστε γιατι η ωρα ειναι περασμενη, φυσικα και δεν εχω σκοπο να αφησω αναπαντητα ερωτηματα, εσυ εχεις διαθεση να ακουσεις η θα ακους μονο οσα ερχονται σε συμφωνια με τις αποψεις που ηδη εχεις?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
φιλαράκο.
απλά πράγματα.

Ρε τύπε, για μέσους όρους μιλάμε.
Δε γίνεται σε ένα θέμα να λέμε κανόνες για τη μειοψηφία και μην αναφερόμαστε στους πολλούς.
Και στο κάτω-κάτω, δε θα γαμηθούν όλες με τον Τζόρτζ. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom