Νέα

Νυχτερινή ζωή και σεξ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
άμα γαμηθώ εγώ θα δείτε τα πυροτεχνήματα και θα το ακούσετε στις ειδήσεις...

εγώ όταν μεγαλώσω κ θα μπορώ να γαμάω...θα ανάψω μια λαμπάδα στο μπόι του Χ. (που είναι ψηλός..)

μέχρι τότε...θα είμαστε εδώ...Α_Γ_Α_Μ_Η_Τ_Ο_Ι

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
τώρα το χόντρυνες

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και τώρα έχεις και γαμώ τα αβαταρ  :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
[youtube=200,150]4C0wnGhDGas[/youtube]        [youtube=200,150]OyVjdQXNs9s[/youtube]

Yorgos για σένα μουρό μου...που σ'αγκαπάω πουλύ...πουλύ... :*  :smitten: :*

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
1antonioni έχω παρατηρήσει σε πολλά θέματα ότι γράφεις με ένα τουπέ του #1 άντρα που "ρίχνει σκόνη" σε όλους τους άλλους.Μήπως να αφήσεις κατά μέρους το τουπέ αυτό;Προσωπικά μου δίνεις μια αρνητική εντύπωση σε σχέση με άλλα μέλη που φαίνονται να είναι πιο πολύ οι εαυτοί τους.

Συμφωνω απολυτα φιλε για τον αντονινι

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Στην αθηνα γενικα ειναι παρα πολυ ευκολο να βρεις γκομενα.Το παν ειναι να εχεις το θρασος να μιλησεις κ μετα πανε ολα τα αλλα αυτοκινητο λεφτα εμφανιση κοκ.περιοχες για καμακι εγω πιστευω παντου κ παντα.Εμενα μου εχει κατσει τις πιο πολλες φορες στην παραλιακη με το αμαξι καμπριο κ επαιξε κ μετα τσιμπουκακι.μια μερα ειχα κανει κ καμακι στην πουτανα στον αλιμο στο σχολειο απεξω την ξανθια.Πιστευω οτι οι περισσοτεροι κολανε στο τι θα πουνε.γενικα παντως οι γκομενες δεν κοιτανε 100 τοις εκατο την εμφανιση.γιαυτο κιολας βλεπετε κατι μουνια με κατι μπιχλες.αυτα γινονται σε κανονικα πλαισια.νορμαλ πραγματα δεν χρειαζεται να εισαι ουτε ο ρουβας ουτε ο μαρτακης ουτε ο ψωμοπουλος ουτε κανενας....φιλια!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom