Νέα

Νυχτερινή ζωή και σεξ στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostas3d
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τον αυγουστο ηταν τωρα δεν ξερω.ωραιο μουνι ηταν ωραιες πιπες επαιρνε...

30something

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλα και συ με το καμπριο ησουν οχι με zastava :grin: εμενα η αποψη μου ειναι πως για να αυξησεις τις πιθανοτητες να γαμησεις πολυ και συνεχως πρεπει να εχεις μεγαλο κοινωνικο κυκλο,χρηματα και θρασος.το φαινομενο παρεα παιζει μεγαλο ρολο..ειναι η μετεξελιξη του προξενιου καθως η ελληνικη κοινωνια ελαχιστα εχει αλλαξει ουσιαστικα, απλα εκανε μια ανακαινιση στην βιτρινα :idiot:προσωπικα δεν μου αρεσουν τετοιου ειδους παρεες..ολοι αυτοι μονο φιλοι δεν ειναι μεταξυ τους..κλικες σχηματιζονται και αν χαλασει κατι με τις γκομενες τον πουλο η.."παρεα"..γι αυτο οτι κανεις μονος σου ή με τον κολλητο σου σε μαγαζια,κλαμπ,κοινες δραστηριοτητες(πανεπιστημιο,δουλεια,γυμναστηριο κτλ)..α,ξεχασα να προσθεσω πως αν βγεις εξω με εμφανισιμη φιλη οι πιθανοτητες :zfuck: αυξανονται δραματικα..

Επισκέπτης
[youtube=200,150]jQYQTFudrqc[/youtube]      [youtube=200,150]e98UOB0etdo[/youtube]

Πέρασε η ώρα...ηρεμία.... :sunglasses: :sunglasses:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ναι ρε φίλε...τι με ξυπνάς τώρα με τα νιάτα μου?

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    71,6 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 2.jpg
    2.jpg
    77,1 KB · Εμφανίσεις: 15

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
έτσι το φοράω όταν πάω γήπεδο

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Απο πότε οι πορτιέρηδες των clubs έχουν πτυχία πανεπιστημίων ?

Πω πω πω...έχω μείνει πίσω...

ρε μεγάλε...έχω κάνει οικονομικές και πολιτικές επιστήμες, ψυχολογία και αγγλική φιλολογία παράλληλα

και ασχολούμαι με PR και διαφήμιση

το modeling δεν μου βγήκε, είμαι μπάζο

αλλά έχω ωραία κασκόλ

Επισκέπτης
ρε μεγάλε...έχω κάνει οικονομικές και πολιτικές επιστήμες, ψυχολογία και αγγλική φιλολογία παράλληλα

και ασχολούμαι με PR και διαφήμιση

American College ή αλλού ?  :2funny: :2funny:

το modeling δεν μου βγήκε, είμαι μπάζο

Απογοητεύτηκες τότε στο baby o ?  :2funny:

αλλά έχω ωραία κασκόλ

αυτό το εξαντλήσαμε...ζηλιάρη.. :tickedoff:

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
δεν υπάρχει flirt,δεν υπάρχει ερωτισμός,δεν υπάρχει παιχνίδι,δεν υπάρχει διασκέδαση...αυτή είναι η εικόνα όχι μονο στην αθηνα,αλλα σε ολόκληρη την ελλάδα...γίαυτή τη κατάντια σήμερα φταίνε άντρες okay γυναίκες...ανήκω στη γενιά των 30+...καταρχάς βλέπω τις παρέες όλο okay να λιγοστεύουν...άλλοι με τις δουλειές,άλλοι με τα προβλήματα τους,άλλοι βουτηγμένοι μέχρι το κεφάλι στη γνωστη γυναικεία τρυπα...δεν είπα να μην έχει κάποιος μια σχέση,αλλα το να είμαι "μουνοδουλος" είναι πια "καταντ"ιa...
φίλοι που ήταν πρώην "μεγαλοκαμακια" τους βλέπεις okay τους λυπάσαι...δεν αναγνωρίζονται...έχουμε λοιπόν απομείνει εμείς οι λίγοι,οι τελευταίοι των μοϊκανών που καλούμαστε να βγάλουμε το φίδι από την τρυπα...παλιότερα στην παρέα ήταν 10 φιλαράκια πχ,τώρα πια έχουμε απομείνει 2-3 με το ζόρι okay αν...ακόμα okay αυτοί οι 2-3 έχουν χάσει τη παλιά τους ζωντάνια...
δεν ξέρω αλλα σαΐτη τη χωρα μόλις περάσει κάποιος τα 30 είναι πια σαν νεκρός...παντόφλα,dvd,pizza,αθλητικά,στοίχημα okay αν τύχει να έχει okay καμια γκόμενα χάνεται από προσώπου γης...
είμαι από τους τυχερούς/ατυχους που σπούδασα εξωτερικό(ανατολικό block)...τυχερός γιατί εκεί ανακάλυψα τα μυστικά της ζωής,άτυχος γιατί γύρισα ελλάδα okay έφαγα την απόλυτη ξενέρα...εκεί βγαίναμε στα μαγαζιά okay γινόταν πραγματικό παιχνίδι...μπαίναμε στο μαγαζί okay το φέρναμε 10 γύρες μέχρι να βρούμε τους στόχους μας..αλωνίζαμε παντού από άκρη σάκρη...γυναίκες κεφάτες,ζωντανές,ερωτικές...όχι δεν ήταν πάντα εύκολο το παιχνίδι...okay εκεί έτρωγες απορρίψεις...αν προσπαθούσες όμως έστω λίγο τότε θα είχες αποτέλεσμα στα σίγουρα....εδώ μπαίνεις σε ένα μαγαζί okay τους βλέπεις όλους ισα ισα να κουνάνε τον κώλο τους κάνοντας ότι χορεύουν στη θέση τους...μπορεί να περάσει μια ώρα okay να δεις πάλι τα ίδια άτομα στις ίδιες θέσεις...είναι τραγικό...κανεις δεν προσπαθεί να μιλήσει σε κανέναν okay καμια..ποτό στο χέρι,υφάκι μπλαζέ ως βαρετό okay νομίζουν ότι διασκεδάζουν...που πας ρε καραμήτρο?γιατί βγήκες?για να κοιτάς τη ξινισμένη φάτσα του απέναντι?για να ποιείς τη μπόμπα okay να σου χαλάσει το κεφάλι?για να παρκάρεις το κάμπριο έχω okay να καυλώσεις?
εσύ πάλι "ελλεηνιδα" γιατί βγαίνεις?για να προβάρεις τον χόντο πάνω σου,για να βάλεις το ξεκολλώ okay να νιώσεις τα ματια των υπολοιπων λιγούρηδων στο κορμί σου?για να το παίξεις γκόμενα στον κάθε ανυποψίαστο...?τι καταλαβαίνεις?ηδονίζεσαι από αυτό?σε γεμίζει?ικανοποιεί το εγώ σου,τη φιλαρέσκεια σου?νιώθεις γυναικα,μουνάρα,ωραία,ποθητή?σε πληροφορώ ότι είσαι ένα τίποτα...έχεις χάσει το νόημα της ζωής...είσαι μια ζωντανή νεκρή που ζει με τις φαντασιώσεις της okay μονο...
τα ίδια ισχύουν για σένα ελληνάρα...το κάμπριο,το πρώτο τραπέζι πιστα okay οι χαιρετούρες με τον άξεστο πορτιέρη στην είσοδο δεν μεγαλώνουν το πουλί σου...είσαι αποτυχημένος...
όταν λοιπόν έχεις να κανεις με όλο αυτό το σάπιο σύστημα πως να αντέχεις,πως να επιβιώσεις...?θα σε καταπιεί πριν προλάβεις να ανασάνεις...
το καμάκι η καλύτερα ας το πούμε flirt θέλει τσαγανό,θράσος με τη καλή έννοια,αυθορμητισμό,"αέρα",ειλικρίνεια...πας μιλάς,είσαι ο εαυτός σου,δεν χρειάζονται ατάκες βγαλμένες από περιοδικό lifestyle,δεν γλύφεις,αλλα ούτε okay είσαι χυδαίος...αν η άλλη έχει λίγο μυαλό θα το εκτιμήσει...μπορεί όχι η πρώτη,ούτε η δεύτερη,η τρίτη...ίσως οι επόμενες...γιατί το μυαλό σπανίζει...κάποια όμως στο τέλος θα το εκτιμήσει...αρκεί να έχεις γερο στομάχι να αντέχεις τις κακουχίες...δυστυχώς οι περισσότερες όμως έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφαλου,έχουν ποτίσει τις ψυχές τους με τόση καχυποψία από τις αλλεπάλληλες ήττες που έχουν φάει,έχουν τόσο μεγάλη ωραιοπάθεια που πρέπει να προσπαθήσεις πολύ...
δυστυχώς στην ελλάδα πρέπει να είσαι "συστημένος",αν έχεις okay κάποιο βιογραφικό στο χέρι πλησιάζοντας κάποια ακόμα καλύτερα...είσαι από παρέα?ακόμα καλύτερα...ακόμα okay αν έχεις κάνει φυλακή στον κορυδαλλό αυτομάτως το γεγονός ότι ανήκεις σε μια παρέα είναι ικανό από μονο για να νιώσει μια χαζογκόμενα ασφαλής..είσαι παιδί μάλαμα,αλλα μοναχικός κυνηγός...?την πάτησες!είναι τόσο μαλακισμένες οι περισσότερες που είναι ανίκανες να μπούν στη διαδικασία να γνωρίσουν τον άλλον...δεν έχουν ίσως το μυαλό να το κάνουν...να πουν "για κάτσε ρε c να δούμε τι έχει να μας πει το παλικάρι?"
τα κακά παιδιά πηδάνε,τα καλά παίζουν το πουλί τους...okay κατά κάποιο τρόπο ισχύει...η γυναικα γοητεύεται από το μυστήριο,το αναπάντεχο,το καλο το θεωρεί προβλεπόμενο-ανούσιο...πιο πολύ επίσης γοητεύεται από το να κάνει το κακό παιδί του παραμυθιού καλο για πάρτη της...ο καλός από την αρχή είναι okay ξενέρωτος για το μυαλό της...ο κακός γοητευτικός...
το κλειδί...?όχι δεν χρειάζεται να είσαι κακός απαραίτητα...να είσαι όμως άντρας..άντρας με παντελόνια...βγάλε όλο τον καλο σου εαυτό στη γυναικα που γουστάρεις,αλλα ποτε μην γίνεις παιχνιδάκι της...θα καταντήσεις γελοίος,θα χαλάσεις okay την πιάτσα...η ξύπνια θα το εκτιμήσει...η χαζή ίσως λακίσει...τις ξύπνιες όμως δεν ψάχνεις?
γενικά τα πράγματα είναι δύσκολα...μας έχουν βάλει σε ένα τριπάκι...δουλεύω,κερδίζω,ξοδεύω...δεν υπάρχει τίποτα άλλο...η μεγαλύτερη ευτυχία έχει καταντήσει να είναι το βόλεμα...για όλους..άντρες-γυναίκες...πως να υπάρχει παιχνίδι όμως έτσι,ερωτισμός...?είμαστε ζωντανοί νεκροί k δεν το έχουμε καταλάβει...περαστικά μας

edit_Duracell: Μετατροπή κειμένου. ΠΡΟΣΟΧΗ στους Κανόνες Λειτουργίας του Forum: ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η χρήση greekglish !!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γράψ'τα στα ελληνικά γιατί θα σου το σβήσουν και είναι κρίμα να πάει αδικοχαμένο το wall of text  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom