Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 481K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Kleopatea

Call-Girl
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
1.493
Υπάρχει μασάζ με αναλ???
Ναι φυσικά!!! Από κοντά θα σου λιθούν οι απορίες ηφίλη μου είναι top.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μπορείς να με βρεις στο viber στείλε στο τηλέφωνό μου που βλέπεις στα στοιχεία

Kleopatea

Call-Girl
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
1.493
Kαι στο χώρο μας πως ακριβώς θα προσφέρεις νουρου? θα φέρεις στρώμα? Τζελ? Η ετοιμασία πως θα γίνει?
Συνήθως απλώνουμε πολλές πετσέτες στο κρεβάτι. Αλλά μπορούμε να φέρουμε και κοντά μας κρεβάτι κρεβάτι για όποιον πελάτη του ζητήσει

Jason322424

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2024
Κριτικές
1
Like
144
Πόντοι
0
Μωρααααα μουυυ η Αφροδίτη σας (πρωην Αναστασία του Attica massaz Athens) είναι ξανά στη διάθεση σας με επαγγελματικό μασάζ και αισθησιακή συνέχεια για τους πιο τολμηρούς..μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης στο χώρο σας
Ενδιαφέρομαι. Πως μπορώ να δω φωτο σου;
Ευχαριστώ!

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
78
Πόντοι
0
Συνήθως απλώνουμε πολλές πετσέτες στο κρεβάτι. Αλλά μπορούμε να φέρουμε και κοντά μας κρεβάτι κρεβάτι για όποιον πελάτη του ζητήσει
Αχαχαχαχα .. Απλώνεις πετσέτες, και κάνεις νουρου????? Το έχετε γαμησει τελείως το θέμα..Σε λάθος thread είσαι κοπελιά..Βυζιτες και στούντιο, είναι αλλού.. εδώ, μόνο νουρου....

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.590
Πόντοι
5.595
Αχαχαχαχα .. Απλώνεις πετσέτες, και κάνεις νουρου????? Το έχετε γαμησει τελείως το θέμα..Σε λάθος thread είσαι κοπελιά..Βυζιτες και στούντιο, είναι αλλού.. εδώ, μόνο νουρου....

Υπομονή τύπε σε λίγο θα μας πουν ότι απλώνουν και τραχανά

GiorgosPapppp

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
26
Πόντοι
0
Πέρασα με Ελένη από Nuru Athens. Ωραίο κορίτσι, βέβαια δεν νομίζω πως είναι δική της η φωτογραφία. Τα κλασικά που ισχύουν στο ίδρυμα. "Μασαζάκι" με φράπα. Πέρασα καλύτερα από ότι με την Βερόνικα καθώς η Ελένη, στην περίπτωση μου τουλάχιστον, ήταν πολύ πιο θερμή. Επίσης ο σωματότυπος της νομίζω πως βοηθάει περισσότερο στο Nuru. 2 πορίσματα αποκόμισα μετά την συνεδρία.

1. Δεν αξίζει με την καμία τα λεφτά του. Αυτά τα πράγματα είναι να τα κάνεις είτε με κορίτσι που έχει μπει βαθιά στον χώρο του αγοραίου έρωτα, νιώθει άνετα σ' αυτόν και έχει βρει τα γούστα της (κάτι που μην γελιωμαστε, πράγμα ΕΞΕΡΑΙΤΙΚΑ σπάνιο/δύσκολο). Είτε με την γκόμενα σου.
2. Αποκόμισα έναν κατά κόκκινο ερεθισμό στον πουτσο μου. 4 περιπτώσεις υπάρχουν για αυτό.
a. Από τις πατούσες της που μου τον έπαιξε...
b. Από τις πετσέτες αν δεν πλένονται σωστά...
c. Από το υγρά του μουνιού της (στην περίπτωση που τα υγρά ήταν και δικά της και όχι μόνο το gel)...
d. Από το σιχαμενο στρώμα nuru! Ρε παιδιά, μια που ξάπλωσα, μια που σκέφτηκα πως εκεί που ακουμπάω τον πούτσο μου, έχει ακουμπήσει τον δικό του ο προηγούμενος... Και ο προπροηγουμενος.... Και ο προ-προ-προηγουμενκς κ.ο.κ.... Άραγε το απολυμαίνουν οι κοπέλες πριν από ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ χρήση??? Θα μου πεις πως αναγκαστικά πρέπει να πλυθεί να φύγουν τα τζελ. Ναι φυσικά. Αλλά πώς; Δεν ξέρω, τι να πω. Ίσως απλά να σιχαθηκα και να υπερβάλλω.

Αλλά εν κατακλείδι η μόλυνση, είναι μόλυνση! Η λογική λέει πως θα το έπαθα από τα πόδια της! Και πραγματικά ελπίζω να ήταν από αυτό, και όχι από υγρά!

Ξέχωρα όμως από αυτό (η αλήθεια είναι πως όλοι το γνωρίζουμε πως παίζουμε πάντα με κάποιους κινδύνους, επομένως μην το παρουσιάζω σαν κάτι νέο), δεν θεωρώ πως αξίζει η φάση. Έδωσα 2 ευκαιρίες και νομίζω ήταν αρκετές. Οκ, με την Ελένη πέρασα πολύ καλύτερα, όμως και πάλι, θεωρώ πως η όλη φάση πιάνει οριακά την βάση.

Αυτή φυσικά είναι η δική μου γνώμη. Η εμπειρία κάποιου άλλου που έχει όλους στόχους και απαιτήσεις, φυσικά θα είναι άλλη.

Σορυ για το σεντόνι
Και εγώ φίλε μου είχα ακριβώς το ίδιο θέμα!!
Ενώ είχα κάνει νουρου άλλες 3 φορές, την τελευταία που πήγα, είχα ερεθισμό και λίγο πριξημο ψηλά στον πουτσο μου το οποίο κράτησε 4-5 μέρες, και η αλήθεια είναι ότι με πονούσε λίγο.
Πιστεύω ότι είναι από μικρόβια στο στρώμα δυστυχώς.
Γι'αυτό και αποφάσισα απλά να μην ξανά πάω για νουρου, δεν αξίζει καν το ρίσκο.

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
821
Πόντοι
81
Μάλλον είμαστε πολλοί, και σίγουρα και αλλοι που δεν το λενε... Απορω, παω πανω απο 10 χρονια, γιατί τώρα τελευταια να γίνετε αυτο το πράγμα;

GiorgosPapppp

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2022
Like
26
Πόντοι
0
Μάλλον είμαστε πολλοί, και σίγουρα και αλλοι που δεν το λενε... Απορω, παω πανω απο 10 χρονια, γιατί τώρα τελευταια να γίνετε αυτο το πράγμα;
Εγώ πιστεύω βαριουνται οι γκόμενες και δεν καθαρίζουν καλά... ή μπορεί να κάνουν οικονομία τα καθαριστικά... Όλα παίζουν όταν έχεις απανωτά ραντεβού , μπορεί να είναι και θέμα χρόνου.
Πάντως το να πηγαίνουμε να δίνουμε 100€ και να φεύγουμε με κόκκινη πουτσα δεν λέει!

Ethereal

Μασέζ
Εγγρ.
23 Απρ 2011
Like
1.712
Προσφορά για λίγες μέρες νούρου μασάζ από 120 ευρώ 100

Τελευταία τροποποίηση:

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.590
Πόντοι
5.595
όλα απολυμαίνονται σε επίπεδο χειρουργείου και άνω ,
δεν έχω την ελάχιστη αμφιβολία.

Μία φορά κάθησα μέσα στο δωμάτιο πριν τη συνεδρεία με Μαρία και το καθάρισμα έγινε με τρομερή σχολαστικότητα.. φυσικά αυτό έχει να κάνει και με την ιέρεια.. πάντως αν μας διαβάζει ο ιδιοκτήτης ας βάλει ως καθαριστικό την φοβερή και τρομερή FANTA να έχουμε το κεφάλι (και τη πούτσα) μας ήσυχοι...

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
78
Πόντοι
0
Εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ πάντως παίδες... Αλλά δεν έχω κάνει με την Ελένη..Όσες κοπέλες έχω δει, καθαρίζουν πολύ σχολαστικά,.. Σαπούνι,και ντετολ από πάνω.. Δεν είναι απίθανο η συγκεκριμένη να έχει κολησσει μύκητες και να τους μεταδίδει...Αν και το νουρου, δεν είναι να τριβεσαι στον πουτσο του καθενός... Μασάζ κάνεις..

akosdi

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
73
Like
4.998
Πόντοι
7.621
Πήρα χτες απόγευμα τηλέφωνο, διαθέσιμη η Βανέσα. Βόλτα στο Παγκράτι, δύσκολο πάρκινγκ, οκ χώρος. Η Βανέσα μου άρεσε πολύ. 'Ομορφη, μικρή και καθόλου ξινή όπως διάβασα μερικά σχόλια πιο πίσω. Το μασαζ της μια χαρά, δεκτική σε αγγίγματα, δεν δοκίμασα δάχτυλα και τέτοια, εντάξει για nuru πήγα. Αλλά τα βυζιά της και το σφιχτό (και όχι skinny) σώμα της είχαν εξαιρετική αίσθηση με το τζελ. Είχα γίνει αεροπλάνο με το ζόρι κρατιόμουν να μην τελειώσω, τελικά τελειώσα όσο μου τον είχε βάλει ισπανικό ανάμεσα στο (εξαιρετικά) βυζιά της. Συνέχισε λίγο ακόμα το μασάζ και αν είχαμε άλλα 10 λεπτά θα ξανατελείωνα. Πολύ καλή εμπειρία.
Για την ιστορία, επειδή πάλι διάβασα σχετικά σχόλια. Έχω κάνει nuru στην Ιαπωνία, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συγκρίνουμε τα δυο πράγματα.
Θα ξαναπάω, το κατοστάρι δεν είναι φθηνό βέβαια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom