Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 501K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

akosdi

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
73
Like
6.005
Πόντοι
7.621
σε έχω !!!! εμένα πήγε να γίνει ατύχημα !! ένα κλικ να έκανα τη λεκάνη μου πάνω θα ήμουν όλος μέσα !!! (δε δίνω όρκο ότι περίπου το μισό δεν μπήκε.) στο πλάτος ..όπως τριβόταν

Ισχύει, καυλώνει φουλ το κορίτσι και το ζει. Τέτοιες μασέζ θέλουμε!

tedbreaker

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2018
Κριτικές
1
Like
180
Πόντοι
0
σε έχω !!!! εμένα πήγε να γίνει ατύχημα !! ένα κλικ να έκανα τη λεκάνη μου πάνω θα ήμουν όλος μέσα !!! (δε δίνω όρκο ότι περίπου το μισό δεν μπήκε.) στο πλάτος ..όπως τριβόταν
Ήταν και αυτή γυμνή ή το έβγαλε μετά το μαγιώ;

akosdi

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
73
Like
6.005
Πόντοι
7.621
Άλλη μια επίσκεψη στο VIP, ώστε τώρα να έχω απο 2 επισκέψεις σε κάθε κατάστημα για να αρχίσω να σχηματίζω άποψη.
Αυτή την φορά Βικτώρια.
Όμορφη, ωραίο σώμα, τίμιο μασάζ, δεκτική στα χαϊδέματα παντού, όχι στα δάχτυλα.
Φραπέ μόνο χωρίς καλαμάκι και ούτε κάνει σαν έξτρα υπηρεσία.
Εμφανισιακά καλύτερη από Έμμυ, σε υπηρεσίες υστερεί.
Τίμια επιλογή λόγω εμφάνισης και γενικά ευχάριστη κοπέλα

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.664
Πόντοι
5.595
Άλλη μια επίσκεψη στο VIP, ώστε τώρα να έχω απο 2 επισκέψεις σε κάθε κατάστημα για να αρχίσω να σχηματίζω άποψη.
Αυτή την φορά Βικτώρια.
Όμορφη, ωραίο σώμα, τίμιο μασάζ, δεκτική στα χαϊδέματα παντού, όχι στα δάχτυλα.
Φραπέ μόνο χωρίς καλαμάκι και ούτε κάνει σαν έξτρα υπηρεσία.
Εμφανισιακά καλύτερη από Έμμυ, σε υπηρεσίες υστερεί.
Τίμια επιλογή λόγω εμφάνισης και γενικά ευχάριστη κοπέλα

Με πρόλαβες τύπε, παρόμοια εμπειρία κι εγώ. Προσοχή μην πάρετε φόρα όσοι έχετε πάει με Έμμυ, θα σας κοπεί το χέρι :sunglasses:

Να συμπληρώσω ότι μου άνοιξε την πόρτα μάλλον η Λιντα και σκιάχτηκα λίγο..

Έχω μάθει όμως ότι έχει το κοινό της. Υποθέτω καλή μέσα. Αλλιώς είστε ανώμαλοι

Michael_GT

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2024
Κριτικές
5
Like
71
Πόντοι
0
Καλησπέρα συναγωνιστές , την περασμένη εβδομάδα επίσκεψη πάλι για Nuru στην Μιχαλακοπούλου , αυτή την φορά με Jessiκa . Ασιάτισα πολύ όμορφη και απίστευτα περιποιητική ... σώμα πολύ καλό με κανονικό στήθος . Με χαλάρωσε απίστευτα με το αργό και αισθησιακό άγγιγμά της και στο τέλος Φραπέ αλλά με τα μπουτάκια της ενώ με κοιτούσε μέσα στα μάτια .... συνέχισε και μετά χαλαρώνοντάς με τελείως και σκεφτόμουν μήπως έκανα και άλλη 1 ωρίτσα αλλά 100 ευρώ ακόμα δεν παίζανε . Συζητήσαμε και κανένα 10 λεπτο στο τέλος για διάφορα θέματα , επαγγελματίας στο είδος της ενώ βρήκα και πολύ ενδιαφέρουσες τις απόψεις της σε γενικά θέματα ...

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.664
Πόντοι
5.595
Καλησπέρα συναγωνιστές , την περασμένη εβδομάδα επίσκεψη πάλι για Nuru στην Μιχαλακοπούλου , αυτή την φορά με Jessiκa . Ασιάτισα πολύ όμορφη και απίστευτα περιποιητική ... σώμα πολύ καλό με κανονικό στήθος . Με χαλάρωσε απίστευτα με το αργό και αισθησιακό άγγιγμά της και στο τέλος Φραπέ αλλά με τα μπουτάκια της ενώ με κοιτούσε μέσα στα μάτια .... συνέχισε και μετά χαλαρώνοντάς με τελείως και σκεφτόμουν μήπως έκανα και άλλη 1 ωρίτσα αλλά 100 ευρώ ακόμα δεν παίζανε . Συζητήσαμε και κανένα 10 λεπτο στο τέλος για διάφορα θέματα , επαγγελματίας στο είδος της ενώ βρήκα και πολύ ενδιαφέρουσες τις απόψεις της σε γενικά θέματα ...

Τύπε καταρχήν να σε ευχαριστήσω, που βοήθησες με Έμμυ.. τώρα για Τζέσικα που λες την είχα δει πέρσι και σκάλωσα αρνητικά με φάτσα. Δεν μου άρεσε καθόλου.
Mε βάζεις σε σκέψεις μήπως αξίζει 2ης ευκαιρίας..

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
613
Πόντοι
86
Τύπε καταρχήν να σε ευχαριστήσω, που βοήθησες με Έμμυ.. τώρα για Τζέσικα που λες την είχα δει πέρσι και σκάλωσα αρνητικά με φάτσα. Δεν μου άρεσε καθόλου.
Mε βάζεις σε σκέψεις μήπως αξίζει 2ης ευκαιρίας..
Γιατί αρνητικά με τη φάτσα της ;;; Δεν είναι και χάλια

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.664
Πόντοι
5.595
Γιατί αρνητικά με τη φάτσα της ;;; Δεν είναι και χάλια

Βασικά την είχα δει και αναμαλλιασμένη μετά από μία συνεδρία.. ,μπορεί να κάνω και λάθος. Θα ξανατσεκαριστεί ίσως

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Καλησπέρα, σε αυτά τα μασάζ θέλει πρώτα τηλέφωνο και κλείσιμο ραντεβού ή μπορείς και να περάσεις έτσι τυχαία εάν δεν ξέρεις το πρόγραμμά σου;

FLODIM

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.664
Πόντοι
5.595
Κάποιος συναγωνιστής για milf Μυρτώ στο nuru-massage?

stavros308lele

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2023
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά επειδη δεν εχω παει ποτε σε nuru masaz σε ποιο προτινετε να παω και τι γινεται εκει?

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.664
Πόντοι
5.595
Παιδιά επειδη δεν εχω παει ποτε σε nuru masaz σε ποιο προτινετε να παω και τι γινεται εκει?

Τίποτα δεν γίνεται τύπε, μην πας. Αν όμως μάθεις να διαβάζεις και ρίξεις μια ματιά στις 2-3 τελευταίες γαμημένες σελίδες, ίσως μάθεις τίποτα

Geox_pad

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2025
Κριτικές
1
Like
81
Πόντοι
0
Κατά τη γνώμη μου και τα δύο nuru μασάζ , τόσο αυτό της Μιχαλακοπούλου (nuru-massage.gr), όσο και αυτό κοντα στον ερυθρό σταυρό (nuruvip.gr) προσφέρουν ακριβώς την ίδια υπηρεσία με το ίδιο κόστος και τα δύο περιβάλλοντα είναι εξίσου καλά και καθαρά. Το μόνο που διαφέρουν είναι οι κοπέλες που κάνουν το μασάζ.
Μπορείς να βρεις κοπέλα που να έχει διάθεση και να μείνεις πολύ ευχαριστημένος, μπορεί όμως να μείνεις απλώς ευχαριστημένος. Μου είχε τύχει με την ίδια κοπέλα διαφορετική αντιμετώπιση. Κάτι άλλο που έχει σημασία είναι κάποιες επιτρέπουν πιασίματα παντού και κάποιες μόνο σε ορισμένα σημεία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom