Μικρότερο πρόγραμμα από των εκατό ευρώ υπάρχει;είναι λάθος, το 2ο είναι πλέον Παγκράτι ,μην σε απασχολεί αυτό ,θα διαλέξεις κοπέλα και αυτοί θα σε στείλουνε εκεί που δουλεύει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 509K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
melancholia
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.009
- Πόντοι
- 361
Μικρότερο πρόγραμμα από των εκατό ευρώ υπάρχει;
Και να υπάρχει θα πας; Μάλλον ψάχνεις για εκπτώσεις; Δύσκολα σε τέτοια μαγαζιά
Όχι μισάωρο δεν παίζειΚαι να υπάρχει θα πας; Μάλλον ψάχνεις για εκπτώσεις; Δύσκολα σε τέτοια μαγαζιά
Ευχαριστωείναι λάθος, το 2ο είναι πλέον Παγκράτι ,μην σε απασχολεί αυτό ,θα διαλέξεις κοπέλα και αυτοί θα σε στείλουνε εκεί που δουλεύει.
Η Μυρτω είναι καινούργια γιατί δεν την θυμάμαι στις κοπέλες που είχε στο site...Αρχική - Nuru Massage
Katapeltis7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 37
- Like
- 1.793
- Πόντοι
- 2.411
Η Μυρτω είναι καινούργια γιατί δεν την θυμάμαι στις κοπέλες που είχε στο site...Αρχική - Nuru Massage
Επίσης αν είναι πραγματικές οι φωτογραφίες. Όποιος γνωρίζει μας ενημερώνει
akosdi
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 73
- Like
- 6.289
- Πόντοι
- 13.370
Βόλτα προχτές πάλι από Παγκράτι, αυτή την φορά με Μπιάνκα. Φιλιππινέζα, μέτριας εμφάνισης - όχι κακή πάντως. Καλό σώμα με κάποια επιπλέον πιασίματα, συμπαθητικό προσωπο, ως εκεί. Σε ερώτηση για έξτρα υπηρεσίες ήταν αρνητική, μόνο μασάζ με happy end. Μέτριο nuru, με διάθεση αρκετή διάθεση πάντως, χαιδέματα και χέρια άφησε παντού.
Στα θετικά ότι μετά μπήκε μαζί μου στο ντους και με έπλυνε
Μεταξύ αυτής και της Βανέσσας, Βανέσσα δαγκωτό όσο με αφορά
lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 48
- Like
- 7.686
- Πόντοι
- 5.646
Οι περισσότερες Φιλιππινέζες μέχρι φραπέ φτάνουνΒόλτα προχτές πάλι από Παγκράτι, αυτή την φορά με Μπιάνκα. Φιλιππινέζα, μέτριας εμφάνισης - όχι κακή πάντως. Καλό σώμα με κάποια επιπλέον πιασίματα, συμπαθητικό προσωπο, ως εκεί. Σε ερώτηση για έξτρα υπηρεσίες ήταν αρνητική, μόνο μασάζ με happy end. Μέτριο nuru, με διάθεση αρκετή διάθεση πάντως, χαιδέματα και χέρια άφησε παντού.
Δεν επεκτείνουν το πρόγραμμα τους...Από ότι δηλαδή μου έχει τύχει
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.676
- Πόντοι
- 5.595
Με εξαίρεση κάποια πιο αδύναμα χαρτιά στο νουρουμασαζ οι υπόλοιπες ιέρειες είναι κλεισμένες απ' το πρωί για όλη τη μέρα.
Κατά τ άλλα 4-5 άτομα ενημερώνουμε εδώ μέσα. Γεμίσαμε κατσαπλιαδες επισκέπτες μου φαίνεται..
Κατά τ άλλα 4-5 άτομα ενημερώνουμε εδώ μέσα. Γεμίσαμε κατσαπλιαδες επισκέπτες μου φαίνεται..
Με εξαίρεση κάποια πιο αδύναμα χαρτιά στο νουρουμασαζ οι υπόλοιπες ιέρειες είναι κλεισμένες απ' το πρωί για όλη τη μέρα.
Και να συμπληρώσω μοναχοφαηδες
Costas1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια σκεφτομαι να επισκεπτω το NuruVip. Έχει καποιος εμπειρια κυριως με Μπιανκα ή Victoria εαν αξιζει? Απο φωτογραφιες φενονται πολυ καλες. Ειχα παει στη Βερονικα απο το γνωστο στη Μιχαλακοπουλου και περασα καλα αλλα δεν τρελαθηκα κιόλας.
Michael_GT
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Πήγα και εγώ στην Μπιάνκα την περασμένη εβδομνάδα, πολυ καλύ στο μασάζ , μύριζε υπέροχα και με χαλάρωσε πραγματικά ... Με Αφηνε να πιάνω όπου ήθελα αλλά μόνο φραπέ στο τέλος τίποτα παραπάνωΟι περισσότερες Φιλιππινέζες μέχρι φραπέ φτάνουν
Δεν επεκτείνουν το πρόγραμμα τους...Από ότι δηλαδή μου έχει τύχει
Michael_GT
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 5
- Like
- 81
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα, την προηγούμενη εβδομάδα είχα μια πολύ καλή εμπειρία στο nuruvip με Εμυ , η κοπέλα είναι από Καραιβική με πλούσιο στήθος και όμορφη. Ξεκινήσαμε πολυ ωραία και με άφησε να παίξω πολύ με το μουνάκι της και από ότι φαίνεται το απόλαυσε αρκετά... Αυτό που θέλω να αναφέρω ότι με τρέλανε στα φιλιά και μια πολύ καλή πίπα στο τέλος . Είναι σύνηθες στο Nuru VIP αυτές οι υπηρεσίες ? γιατί σκέφτομαι να ξαναπάω με άλλη κοπέλα να δώ και τις υπόλοιπες
Josex
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 35
- Like
- 4.676
- Πόντοι
- 5.595
Καλησπέρα, την προηγούμενη εβδομάδα είχα μια πολύ καλή εμπειρία στο nuruvip με Εμυ , η κοπέλα είναι από Καραιβική με πλούσιο στήθος και όμορφη. Ξεκινήσαμε πολυ ωραία και με άφησε να παίξω πολύ με το μουνάκι της και από ότι φαίνεται το απόλαυσε αρκετά... Αυτό που θέλω να αναφέρω ότι με τρέλανε στα φιλιά και μια πολύ καλή πίπα στο τέλος . Είναι σύνηθες στο Nuru VIP αυτές οι υπηρεσίες ? γιατί σκέφτομαι να ξαναπάω με άλλη κοπέλα να δώ και τις υπόλοιπες
Aν εννοείς στο πρόγραμμα νουρου, όχι δεν είναι καθόλου συνήθες ούτε τα φιλιά, ούτε η πίπα. Μήπως μιλάς για άλλο πρόγραμμα?
Όχι κάτι τέτοιο συνήθως δε παίζειΚαλησπέρα, την προηγούμενη εβδομάδα είχα μια πολύ καλή εμπειρία στο nuruvip με Εμυ , η κοπέλα είναι από Καραιβική με πλούσιο στήθος και όμορφη. Ξεκινήσαμε πολυ ωραία και με άφησε να παίξω πολύ με το μουνάκι της και από ότι φαίνεται το απόλαυσε αρκετά... Αυτό που θέλω να αναφέρω ότι με τρέλανε στα φιλιά και μια πολύ καλή πίπα στο τέλος . Είναι σύνηθες στο Nuru VIP αυτές οι υπηρεσίες ? γιατί σκέφτομαι να ξαναπάω με άλλη κοπέλα να δώ και τις υπόλοιπες
Στα 100 ευρω ή πλήρωσες εξτρα;Καλησπέρα, την προηγούμενη εβδομάδα είχα μια πολύ καλή εμπειρία στο nuruvip με Εμυ , η κοπέλα είναι από Καραιβική με πλούσιο στήθος και όμορφη. Ξεκινήσαμε πολυ ωραία και με άφησε να παίξω πολύ με το μουνάκι της και από ότι φαίνεται το απόλαυσε αρκετά... Αυτό που θέλω να αναφέρω ότι με τρέλανε στα φιλιά και μια πολύ καλή πίπα στο τέλος . Είναι σύνηθες στο Nuru VIP αυτές οι υπηρεσίες ? γιατί σκέφτομαι να ξαναπάω με άλλη κοπέλα να δώ και τις υπόλοιπες
tourbokaylas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2017
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα έχει κανείς εμπειρία για το μαγαζί αυτό;Αρχική - Nuru Massage και για την Nicole;;
Καλησπέρα έχει κανείς εμπειρία για το μαγαζί αυτό;Αρχική - Nuru Massage και για
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν σε αφήνει να την αγγίξεις τα επίμαχα σημεία
Artemidoros
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2025
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα κύριοι, έχει πάρει κανείς το πρόγραμμα με το τζακουζι και αν ναι τι παίζει με την " θεραπεύτρια " ?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 732
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις