Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 515K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Costas1990

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2022
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια σκεφτομαι να επισκεπτω το NuruVip. Έχει καποιος εμπειρια κυριως με Μπιανκα ή Victoria εαν αξιζει? Απο φωτογραφιες φενονται πολυ καλες

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.135
Πόντοι
1.796
Ρε παιδια σκεφτομαι να επισκεπτω το NuruVip. Έχει καποιος εμπειρια κυριως με Μπιανκα ή Victoria εαν αξιζει? Απο φωτογραφιες φενονται πολυ καλες
Ωραίες γκόμενες και οι 2, από nuru τίποτα φοβερό.

Michael_GT

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2024
Κριτικές
5
Like
85
Πόντοι
0
Aν εννοείς στο πρόγραμμα νουρου, όχι δεν είναι καθόλου συνήθες ούτε τα φιλιά, ούτε η πίπα. Μήπως μιλάς για άλλο πρόγραμμα?
οχι για αυτό το πρόγραμμα μιλάω , συνολικά έχω κάνει 3 φορές και πρώτη φορά μου έτυχε

• Like
Αντιδράσεις: Josex

Elampra

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
17
Like
1.548
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα στο thread,

Η κριτική του φίλου για την Εμμυ με ιντρίγκαρε και ως εκ τούτου κατηφόρισα και επισκέφτηκα το nuruvip. Τα παρακάτω είναι η προσωπική μου εμπειρία και μόνο.

Αμεση εξυπηρέτηση από το whatsapp και με λίγα μνματα έκλεισα 1 ωρίτσα με την Εμμυ. Ο χώρος ήταν πεντακάθαρος και η Εμμυ κούκλα και μυρωδάτη.

Προσωπικά, πέρασα τέλεια και θα ξαναεπισκεφτώ τον χώρο να δω και τις άλλες κοπέλες. Το μασαζ μου άρεσε όπως και ο αισθησιασμός της κοπέλας.

Αρα ωραίο μασάζ και ωραίο τέλος (φραπές) και συνέχισα την μέρα μου.

Αυτά από εμένα, καλά να περνάτε.

Kostas M

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2023
Like
78
Πόντοι
0
Καλησπέρα κύριοι, έχει πάρει κανείς το πρόγραμμα με το τζακουζι και αν ναι τι παίζει με την " θεραπεύτρια " ?
Καλησπέρα φίλε... τίποτα δεν παίζει με την θεραπεύτρια.Μασαζ μόνο, άντε και κανένα χουφτωμα.. κ δυστυχως δεν κάνουν όλες τζακουζι.... Πάρε όμως ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις.. μπορεί να έχει αλλάξει κάτι..

akosdi

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
73
Like
6.537
Πόντοι
13.370
Πήγα κι εγώ από το nuru vip για να έχω πλήρη άποψη των 2 νουρουμάγαζων. Χώρος αντίστοιχα τίμιος με του άλλου καταστήματος, με ντους μέσα στο δωμάτιο, ευχάριστη ατμόσφαιρα. Πάρκινγκ πολύ δύσκολο. Δοκίμασα την Έμμυ. Όμορφη κοπέλα, πολύ ευχάριστη, σώμα με μερικά παραπάνω κιλά αλλά αρκετά σφιχτό. Γενικά τίμια εμφάνιση αλλά δεν είναι και το δυνατό της σημείο αν είστε λάτρης των αδύνατων και στεγνών κορασίδων. Στο μασάζ όμως το κορίτσι δίνει πόνο, το ζει, θέλει να περάσεις καλά και περνάει κι αυτή καλά. Με λίγα λόγια μου ήπιε το αίμα με το καλαμάκι

apbu

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2024
Like
620
Πόντοι
80
Μπορεί να έχει ξανά ειπωθεί αλλά θα ρωτήσω έχουμε κανένα καλό για nuru μασάζ που να έχει επισκεφθεί με την σύντροφο του ; Ενδιαφερόμαστε με την κοπέλα μου

nikpal

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2013
Like
850
Πόντοι
81
Πήγα κι εγώ από το nuru vip για να έχω πλήρη άποψη των 2 νουρουμάγαζων. Χώρος αντίστοιχα τίμιος με του άλλου καταστήματος, με ντους μέσα στο δωμάτιο, ευχάριστη ατμόσφαιρα. Πάρκινγκ πολύ δύσκολο. Δοκίμασα την Έμμυ. Όμορφη κοπέλα, πολύ ευχάριστη, σώμα με μερικά παραπάνω κιλά αλλά αρκετά σφιχτό. Γενικά τίμια εμφάνιση αλλά δεν είναι και το δυνατό της σημείο αν είστε λάτρης των αδύνατων και στεγνών κορασίδων. Στο μασάζ όμως το κορίτσι δίνει πόνο, το ζει, θέλει να περάσεις καλά και περνάει κι αυτή καλά. Με λίγα λόγια μου ήπιε το αίμα με το καλαμάκι
Με καλαμάκι στο ηπιε το αιμα, καλαμάκι ειχε ομως; ή μονο φραπε;

aris pa

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
47
Like
5.712
Πόντοι
5.646

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.694
Πόντοι
5.595
Καλησπέρα στο thread,

Η κριτική του φίλου για την Εμμυ με ιντρίγκαρε και ως εκ τούτου κατηφόρισα και επισκέφτηκα το nuruvip. Τα παρακάτω είναι η προσωπική μου εμπειρία και μόνο.

Αμεση εξυπηρέτηση από το whatsapp και με λίγα μνματα έκλεισα 1 ωρίτσα με την Εμμυ. Ο χώρος ήταν πεντακάθαρος και η Εμμυ κούκλα και μυρωδάτη.

Προσωπικά, πέρασα τέλεια και θα ξαναεπισκεφτώ τον χώρο να δω και τις άλλες κοπέλες. Το μασαζ μου άρεσε όπως και ο αισθησιασμός της κοπέλας.

Αρα ωραίο μασάζ και ωραίο τέλος (φραπές) και συνέχισα την μέρα μου.

Αυτά από εμένα, καλά να περνάτε.

Καλά τα λες και όπως είπες το θέμα είναι να περνάς καλά. Θα συμφωνήσω στο θέμα του χώρου και στον αισθησιασμό της κοπέλας.

Το κορμί της πάντως δεν βοηθάει πολύ, έχει περιτά κιλά. Αυτό που μου έκανε θεωρώ ότι είναι αισθησιακό μπόντι και όχι νουρου. Στο τέλος κέρασε φραπεδιά ανευ καλαμακίου

Θα δώσω κι άλλες ευκαιρίες στο μαγαζί και θα επανέλθω.

Ως τώρα το καλύτερο νουρού το έχω πάρει από Μαρία στο άλλο μαγαζί, αλλά έχει γίνει βιαστική στο τελείωμα τον τελευταίο καιρό

Elampra

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
17
Like
1.548
Πόντοι
1.071
Καλά τα λες και όπως είπες το θέμα είναι να περνάς καλά. Θα συμφωνήσω στο θέμα του χώρου και στον αισθησιασμό της κοπέλας.

Το κορμί της πάντως δεν βοηθάει πολύ, έχει περιτά κιλά. Αυτό που μου έκανε θεωρώ ότι είναι αισθησιακό μπόντι και όχι νουρου. Στο τέλος κέρασε φραπεδιά ανευ καλαμακίου

Ως τώρα το καλύτερο νουρού το έχω πάρει από Μαρία στο άλλο μαγαζί, αλλά έχει γίνει βιαστική στο τελείωμα τον τελευταίο καιρό
Ωραιος θενξ για το σχολιο. Θα επισκεφτώ και το αλλο.

Σε οσα ειπες παντως εχεις δικιο. Ειναι ομως γλυκο και ευχάριστο κοριτσι και εμενα αυτο μου κανει.

τα περαιτερω ο καθενας τα κρινει με βαση τα γουστα και τα θελω του.

akosdi

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
73
Like
6.537
Πόντοι
13.370

Σε μένα είχε και καλαμάκι το μενού χωρίς να το ζητήσω, απλά τον κατάπιε στην κυριολεξία. Κατά τα άλλα συμφωνώ για το κορμί της, αλλά γενικά έβγαλε πολύ καύλα

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.694
Πόντοι
5.595
Σε μένα είχε και καλαμάκι το μενού χωρίς να το ζητήσω, απλά τον κατάπιε στην κυριολεξία. Κατά τα άλλα συμφωνώ για το κορμί της, αλλά γενικά έβγαλε πολύ καύλα

Αυτά να τα ακούνε λίγο προς Μιχαλακοπούλου πλευρά. Πρέπει να ανεβάσουν τις παροχές, χωρίς έξτρα φυσικά. Ήδη τα 100 είναι πολλά

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.694
Πόντοι
5.595
Α ναι και αυτό που είπες πριν.. το πάρκινκ γάμησε τα..

Elampra

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2024
Κριτικές
17
Like
1.548
Πόντοι
1.071
Ρε φιλε σε πιστεύω αλλα εχω μια ερωτηση. Ποτε το καλαμακι με ολα τα τζελ πανω σου και τα λοιπα;;

akosdi

Ανώτατος
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
73
Like
6.537
Πόντοι
13.370
Τελευταία τροποποίηση:

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
625
Πόντοι
86
σε έχω !!!! εμένα πήγε να γίνει ατύχημα !! ένα κλικ να έκανα τη λεκάνη μου πάνω θα ήμουν όλος μέσα !!! (δε δίνω όρκο ότι περίπου το μισό δεν μπήκε.) στο πλάτος ..όπως τριβόταν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom