Costas1990
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2022
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ρε παιδια σκεφτομαι να επισκεπτω το NuruVip. Έχει καποιος εμπειρια κυριως με Μπιανκα ή Victoria εαν αξιζει? Απο φωτογραφιες φενονται πολυ καλες
Ωραίες γκόμενες και οι 2, από nuru τίποτα φοβερό.Ρε παιδια σκεφτομαι να επισκεπτω το NuruVip. Έχει καποιος εμπειρια κυριως με Μπιανκα ή Victoria εαν αξιζει? Απο φωτογραφιες φενονται πολυ καλες
Δεν πλήρωσα τίποτα έξτρα , στα 100 ευρώΣτα 100 ευρω ή πλήρωσες εξτρα;
οχι για αυτό το πρόγραμμα μιλάω , συνολικά έχω κάνει 3 φορές και πρώτη φορά μου έτυχεAν εννοείς στο πρόγραμμα νουρου, όχι δεν είναι καθόλου συνήθες ούτε τα φιλιά, ούτε η πίπα. Μήπως μιλάς για άλλο πρόγραμμα?
Καλησπέρα φίλε... τίποτα δεν παίζει με την θεραπεύτρια.Μασαζ μόνο, άντε και κανένα χουφτωμα.. κ δυστυχως δεν κάνουν όλες τζακουζι.... Πάρε όμως ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις.. μπορεί να έχει αλλάξει κάτι..Καλησπέρα κύριοι, έχει πάρει κανείς το πρόγραμμα με το τζακουζι και αν ναι τι παίζει με την " θεραπεύτρια " ?
Με καλαμάκι στο ηπιε το αιμα, καλαμάκι ειχε ομως; ή μονο φραπε;Πήγα κι εγώ από το nuru vip για να έχω πλήρη άποψη των 2 νουρουμάγαζων. Χώρος αντίστοιχα τίμιος με του άλλου καταστήματος, με ντους μέσα στο δωμάτιο, ευχάριστη ατμόσφαιρα. Πάρκινγκ πολύ δύσκολο. Δοκίμασα την Έμμυ. Όμορφη κοπέλα, πολύ ευχάριστη, σώμα με μερικά παραπάνω κιλά αλλά αρκετά σφιχτό. Γενικά τίμια εμφάνιση αλλά δεν είναι και το δυνατό της σημείο αν είστε λάτρης των αδύνατων και στεγνών κορασίδων. Στο μασάζ όμως το κορίτσι δίνει πόνο, το ζει, θέλει να περάσεις καλά και περνάει κι αυτή καλά. Με λίγα λόγια μου ήπιε το αίμα με το καλαμάκι
Αφού το ήπιε με καλαμάκι είχε και καλαμάκιΜε καλαμάκι στο ηπιε το αιμα, καλαμάκι ειχε ομως; ή μονο φραπε;
Τι να παίξει;Τίποτα παραπάνω από τα κλασικάΚαλησπέρα κύριοι, έχει πάρει κανείς το πρόγραμμα με το τζακουζι και αν ναι τι παίζει με την " θεραπεύτρια " ?
Καλησπέρα στο thread,
Η κριτική του φίλου για την Εμμυ με ιντρίγκαρε και ως εκ τούτου κατηφόρισα και επισκέφτηκα το nuruvip. Τα παρακάτω είναι η προσωπική μου εμπειρία και μόνο.
Αμεση εξυπηρέτηση από το whatsapp και με λίγα μνματα έκλεισα 1 ωρίτσα με την Εμμυ. Ο χώρος ήταν πεντακάθαρος και η Εμμυ κούκλα και μυρωδάτη.
Προσωπικά, πέρασα τέλεια και θα ξαναεπισκεφτώ τον χώρο να δω και τις άλλες κοπέλες. Το μασαζ μου άρεσε όπως και ο αισθησιασμός της κοπέλας.
Αρα ωραίο μασάζ και ωραίο τέλος (φραπές) και συνέχισα την μέρα μου.
Αυτά από εμένα, καλά να περνάτε.
Ωραιος θενξ για το σχολιο. Θα επισκεφτώ και το αλλο.Καλά τα λες και όπως είπες το θέμα είναι να περνάς καλά. Θα συμφωνήσω στο θέμα του χώρου και στον αισθησιασμό της κοπέλας.
Το κορμί της πάντως δεν βοηθάει πολύ, έχει περιτά κιλά. Αυτό που μου έκανε θεωρώ ότι είναι αισθησιακό μπόντι και όχι νουρου. Στο τέλος κέρασε φραπεδιά ανευ καλαμακίου
Θα δώσω κι άλλες ευκαιρίες στο μαγαζί και θα επανέλθω.
Ως τώρα το καλύτερο νουρού το έχω πάρει από Μαρία στο άλλο μαγαζί, αλλά έχει γίνει βιαστική στο τελείωμα τον τελευταίο καιρό
Καλά τα λες και όπως είπες το θέμα είναι να περνάς καλά. Θα συμφωνήσω στο θέμα του χώρου και στον αισθησιασμό της κοπέλας.
Το κορμί της πάντως δεν βοηθάει πολύ, έχει περιτά κιλά. Αυτό που μου έκανε θεωρώ ότι είναι αισθησιακό μπόντι και όχι νουρου. Στο τέλος κέρασε φραπεδιά ανευ καλαμακίου
Θα δώσω κι άλλες ευκαιρίες στο μαγαζί και θα επανέλθω.
Ως τώρα το καλύτερο νουρού το έχω πάρει από Μαρία στο άλλο μαγαζί, αλλά έχει γίνει βιαστική στο τελείωμα τον τελευταίο καιρό
Σε μένα είχε και καλαμάκι το μενού χωρίς να το ζητήσω, απλά τον κατάπιε στην κυριολεξία. Κατά τα άλλα συμφωνώ για το κορμί της, αλλά γενικά έβγαλε πολύ καύλα
Ρε φιλε σε πιστεύω αλλα εχω μια ερωτηση. Ποτε το καλαμακι με ολα τα τζελ πανω σου και τα λοιπα;;Σε μένα είχε και καλαμάκι το μενού χωρίς να το ζητήσω, απλά τον κατάπιε στην κυριολεξία. Κατά τα άλλα συμφωνώ για το κορμί της, αλλά γενικά έβγαλε πολύ καύλα
Ρε φιλε σε πιστεύω αλλα εχω μια ερωτηση. Ποτε το καλαμακι με ολα τα τζελ πανω σου και τα λοιπα;;
Ωραιος φίλε. Παμε για αλλα (θα δοκιμασω μπιανκα, βικτωρια κτλ σε τζακουζι). Θα ανεβάσω αποψη.Μια χαρά είναι το τζελ, τρώγεται!
σε έχω !!!! εμένα πήγε να γίνει ατύχημα !! ένα κλικ να έκανα τη λεκάνη μου πάνω θα ήμουν όλος μέσα !!! (δε δίνω όρκο ότι περίπου το μισό δεν μπήκε.) στο πλάτος ..όπως τριβότανΣε μένα είχε και καλαμάκι το μενού χωρίς να το ζητήσω, απλά τον κατάπιε στην κυριολεξία. Κατά τα άλλα συμφωνώ για το κορμί της, αλλά γενικά έβγαλε πολύ καύλα