Πέρασα με Ελένη από Nuru Athens. Ωραίο κορίτσι, βέβαια δεν νομίζω πως είναι δική της η φωτογραφία. Τα κλασικά που ισχύουν στο ίδρυμα. "Μασαζάκι" με φράπα. Πέρασα καλύτερα από ότι με την Βερόνικα καθώς η Ελένη, στην περίπτωση μου τουλάχιστον, ήταν πολύ πιο θερμή. Επίσης ο σωματότυπος της νομίζω πως βοηθάει περισσότερο στο Nuru. 2 πορίσματα αποκόμισα μετά την συνεδρία.
1. Δεν αξίζει με την καμία τα λεφτά του. Αυτά τα πράγματα είναι να τα κάνεις είτε με κορίτσι που έχει μπει βαθιά στον χώρο του αγοραίου έρωτα, νιώθει άνετα σ' αυτόν και έχει βρει τα γούστα της (κάτι που μην γελιωμαστε, πράγμα ΕΞΕΡΑΙΤΙΚΑ σπάνιο/δύσκολο). Είτε με την γκόμενα σου.
2. Αποκόμισα έναν κατά κόκκινο ερεθισμό στον πουτσο μου. 4 περιπτώσεις υπάρχουν για αυτό.
a. Από τις πατούσες της που μου τον έπαιξε...
b. Από τις πετσέτες αν δεν πλένονται σωστά...
c. Από το υγρά του μουνιού της (στην περίπτωση που τα υγρά ήταν και δικά της και όχι μόνο το gel)...
d. Από το σιχαμενο στρώμα nuru! Ρε παιδιά, μια που ξάπλωσα, μια που σκέφτηκα πως εκεί που ακουμπάω τον πούτσο μου, έχει ακουμπήσει τον δικό του ο προηγούμενος... Και ο προπροηγουμενος.... Και ο προ-προ-προηγουμενκς κ.ο.κ.... Άραγε το απολυμαίνουν οι κοπέλες πριν από ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ χρήση??? Θα μου πεις πως αναγκαστικά πρέπει να πλυθεί να φύγουν τα τζελ. Ναι φυσικά. Αλλά πώς; Δεν ξέρω, τι να πω. Ίσως απλά να σιχαθηκα και να υπερβάλλω.
Αλλά εν κατακλείδι η μόλυνση, είναι μόλυνση! Η λογική λέει πως θα το έπαθα από τα πόδια της! Και πραγματικά ελπίζω να ήταν από αυτό, και όχι από υγρά!
Ξέχωρα όμως από αυτό (η αλήθεια είναι πως όλοι το γνωρίζουμε πως παίζουμε πάντα με κάποιους κινδύνους, επομένως μην το παρουσιάζω σαν κάτι νέο), δεν θεωρώ πως αξίζει η φάση. Έδωσα 2 ευκαιρίες και νομίζω ήταν αρκετές. Οκ, με την Ελένη πέρασα πολύ καλύτερα, όμως και πάλι, θεωρώ πως η όλη φάση πιάνει οριακά την βάση.
Αυτή φυσικά είναι η δική μου γνώμη. Η εμπειρία κάποιου άλλου που έχει όλους στόχους και απαιτήσεις, φυσικά θα είναι άλλη.
Σορυ για το σεντόνι