Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 475K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.550
Πόντοι
5.595
Μωρααααα μουυυ η Αφροδίτη σας (πρωην Αναστασία του Attica massaz Athens) είναι ξανά στη διάθεση σας με επαγγελματικό μασάζ και αισθησιακή συνέχεια για τους πιο τολμηρούς..μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης στο χώρο σας

Kαι στο χώρο μας πως ακριβώς θα προσφέρεις νουρου? θα φέρεις στρώμα? Τζελ? Η ετοιμασία πως θα γίνει?

smartsmile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Κριτικές
7
Like
562
Πόντοι
301
Kαι στο χώρο μας πως ακριβώς θα προσφέρεις νουρου? θα φέρεις στρώμα? Τζελ? Η ετοιμασία πως θα γίνει?

Δεν βλέπω να σου δίνει ουσιαστικές απαντήσεις αλλά για να δούμε

noelon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2019
Κριτικές
6
Like
617
Πόντοι
300
Μωρααααα μουυυ η Αφροδίτη σας (πρωην Αναστασία του Attica massaz Athens) είναι ξανά στη διάθεση σας με επαγγελματικό μασάζ και αισθησιακή συνέχεια για τους πιο τολμηρούς..μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης στο χώρο σας
Περιμένουμε να δώσεις επιπλέον ενημέρωση και τρόπο επικοινωνίας!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.593
Πόντοι
41.813
τυποι πηγαινετε στο νημα της Κλεοπατρας και ρωτηστε εκει.
αυτη γραφει και απανταει για την Αφροδιτη.
ειναι φιλη της.

Έφτιαξα λοιπόν στην φίλη μου προφίλ εχθές!!!!!! Αν σας ενδιαφέρει μας στέλνετε βαιμπερ ή τηλέφωνο για άμεση εξυπηρέτηση. Σαββατοκύριακα ΚΥΡΙΟΣ για διπλό ταγκό :jealous::grouphug: .
Τιμή συνόλου 250€

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.550
Πόντοι
5.595
τυποι πηγαινετε στο νημα της Κλεοπατρας και ρωτηστε εκει.
αυτη γραφει και απανταει για την Αφροδιτη.
ειναι φιλη της.

Ωραίος Peter.. το θέμα είναι ότι μπαίνουν όπου νάναι, πετάνε μια παπαριά και τέλος. Ειδικά το θρεντάκι αυτό είναι πολύ συγκεκριμένο.. nuru και μόνο nuru..

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.976
Πόντοι
11.096

CuriousVibe

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στο nuru και έχω διαβάσει λίγο το thread, έχω μερικές απορίες.

Μιχαλακοπούλου και vip (μέχρι που φτάνουν οι υπηρεσίες)? Με ενδιαφέρει να ΜΗΝ περιλαμβάνεται σεξ.

Επίσης μοιραστείτε εάν έχετε ένα τοπ 3 κοπέλες και στα 2 (νεαρές σχετικά, ωραία σώματα κυρίως ψιλο λεπτά/γυμνασμένα ίσως).

Ευχαριστώ!

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.170
Πόντοι
736
Κάποιο νούμερο επικοινωνίας; Δεν βλέπω να μπορώ να σου στείλω πμ

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.550
Πόντοι
5.595
Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στο nuru και έχω διαβάσει λίγο το thread, έχω μερικές απορίες.

Μιχαλακοπούλου και vip (μέχρι που φτάνουν οι υπηρεσίες)? Με ενδιαφέρει να ΜΗΝ περιλαμβάνεται σεξ.

Επίσης μοιραστείτε εάν έχετε ένα τοπ 3 κοπέλες και στα 2 (νεαρές σχετικά, ωραία σώματα κυρίως ψιλο λεπτά/γυμνασμένα ίσως).

Ευχαριστώ!

Τύπε με το ένα μήνυμα και τις δύο ερωτήσεις, μήπως να έρθουμε το πρωί να σου φτιάξουμε και μια ομελετίτσα να στανιάρεις πρώτα? και μετά σε παίρνουμε από το χεράκι να σε πάμε μπουρδελότσαρκα

antkar81

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Ιουν 2021
Κριτικές
27
Like
4.925
Πόντοι
2.846
Nuru vip πολυ καλή η Μπιάνκα
Καλό δηλαδή δεν τα κλαις

• Like
Αντιδράσεις: Josex

losmono

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2024
Like
117
Πόντοι
0
Πέρασα με Ελένη από Nuru Athens. Ωραίο κορίτσι, βέβαια δεν νομίζω πως είναι δική της η φωτογραφία. Τα κλασικά που ισχύουν στο ίδρυμα. "Μασαζάκι" με φράπα. Πέρασα καλύτερα από ότι με την Βερόνικα καθώς η Ελένη, στην περίπτωση μου τουλάχιστον, ήταν πολύ πιο θερμή. Επίσης ο σωματότυπος της νομίζω πως βοηθάει περισσότερο στο Nuru. 2 πορίσματα αποκόμισα μετά την συνεδρία.

1. Δεν αξίζει με την καμία τα λεφτά του. Αυτά τα πράγματα είναι να τα κάνεις είτε με κορίτσι που έχει μπει βαθιά στον χώρο του αγοραίου έρωτα, νιώθει άνετα σ' αυτόν και έχει βρει τα γούστα της (κάτι που μην γελιωμαστε, πράγμα ΕΞΕΡΑΙΤΙΚΑ σπάνιο/δύσκολο). Είτε με την γκόμενα σου.
2. Αποκόμισα έναν κατά κόκκινο ερεθισμό στον πουτσο μου. 4 περιπτώσεις υπάρχουν για αυτό.
a. Από τις πατούσες της που μου τον έπαιξε...
b. Από τις πετσέτες αν δεν πλένονται σωστά...
c. Από το υγρά του μουνιού της (στην περίπτωση που τα υγρά ήταν και δικά της και όχι μόνο το gel)...
d. Από το σιχαμενο στρώμα nuru! Ρε παιδιά, μια που ξάπλωσα, μια που σκέφτηκα πως εκεί που ακουμπάω τον πούτσο μου, έχει ακουμπήσει τον δικό του ο προηγούμενος... Και ο προπροηγουμενος.... Και ο προ-προ-προηγουμενκς κ.ο.κ.... Άραγε το απολυμαίνουν οι κοπέλες πριν από ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ χρήση??? Θα μου πεις πως αναγκαστικά πρέπει να πλυθεί να φύγουν τα τζελ. Ναι φυσικά. Αλλά πώς; Δεν ξέρω, τι να πω. Ίσως απλά να σιχαθηκα και να υπερβάλλω.

Αλλά εν κατακλείδι η μόλυνση, είναι μόλυνση! Η λογική λέει πως θα το έπαθα από τα πόδια της! Και πραγματικά ελπίζω να ήταν από αυτό, και όχι από υγρά!

Ξέχωρα όμως από αυτό (η αλήθεια είναι πως όλοι το γνωρίζουμε πως παίζουμε πάντα με κάποιους κινδύνους, επομένως μην το παρουσιάζω σαν κάτι νέο), δεν θεωρώ πως αξίζει η φάση. Έδωσα 2 ευκαιρίες και νομίζω ήταν αρκετές. Οκ, με την Ελένη πέρασα πολύ καλύτερα, όμως και πάλι, θεωρώ πως η όλη φάση πιάνει οριακά την βάση.

Αυτή φυσικά είναι η δική μου γνώμη. Η εμπειρία κάποιου άλλου που έχει όλους στόχους και απαιτήσεις, φυσικά θα είναι άλλη.

Σορυ για το σεντόνι

submalegr

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2007
Κριτικές
3
Like
229
Πόντοι
0
Στη Μιχαλακοπούλου αναφέρει ότι έχει και couple massage. Ξέρει κανεις αν υπάρχει και αντρας μασερ για τη γυναίκα μου ή το μασαζ γίνεται από δυο κοπέλες? Επίσης αν έχει κάποιος δοκιμάσει ας μας πει την εμπειρία του?

tawara

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
1.055
Πόντοι
216
Πέρασα με Ελένη από Nuru Athens. Ωραίο κορίτσι, βέβαια δεν νομίζω πως είναι δική της η φωτογραφία. Τα κλασικά που ισχύουν στο ίδρυμα. "Μασαζάκι" με φράπα. Πέρασα καλύτερα από ότι με την Βερόνικα καθώς η Ελένη, στην περίπτωση μου τουλάχιστον, ήταν πολύ πιο θερμή. Επίσης ο σωματότυπος της νομίζω πως βοηθάει περισσότερο στο Nuru. 2 πορίσματα αποκόμισα μετά την συνεδρία.

1. Δεν αξίζει με την καμία τα λεφτά του. Αυτά τα πράγματα είναι να τα κάνεις είτε με κορίτσι που έχει μπει βαθιά στον χώρο του αγοραίου έρωτα, νιώθει άνετα σ' αυτόν και έχει βρει τα γούστα της (κάτι που μην γελιωμαστε, πράγμα ΕΞΕΡΑΙΤΙΚΑ σπάνιο/δύσκολο). Είτε με την γκόμενα σου.
2. Αποκόμισα έναν κατά κόκκινο ερεθισμό στον πουτσο μου. 4 περιπτώσεις υπάρχουν για αυτό.
a. Από τις πατούσες της που μου τον έπαιξε...
b. Από τις πετσέτες αν δεν πλένονται σωστά...
c. Από το υγρά του μουνιού της (στην περίπτωση που τα υγρά ήταν και δικά της και όχι μόνο το gel)...
d. Από το σιχαμενο στρώμα nuru! Ρε παιδιά, μια που ξάπλωσα, μια που σκέφτηκα πως εκεί που ακουμπάω τον πούτσο μου, έχει ακουμπήσει τον δικό του ο προηγούμενος... Και ο προπροηγουμενος.... Και ο προ-προ-προηγουμενκς κ.ο.κ.... Άραγε το απολυμαίνουν οι κοπέλες πριν από ΚΑΘΕ μα ΚΑΘΕ χρήση??? Θα μου πεις πως αναγκαστικά πρέπει να πλυθεί να φύγουν τα τζελ. Ναι φυσικά. Αλλά πώς; Δεν ξέρω, τι να πω. Ίσως απλά να σιχαθηκα και να υπερβάλλω.

Αλλά εν κατακλείδι η μόλυνση, είναι μόλυνση! Η λογική λέει πως θα το έπαθα από τα πόδια της! Και πραγματικά ελπίζω να ήταν από αυτό, και όχι από υγρά!

Ξέχωρα όμως από αυτό (η αλήθεια είναι πως όλοι το γνωρίζουμε πως παίζουμε πάντα με κάποιους κινδύνους, επομένως μην το παρουσιάζω σαν κάτι νέο), δεν θεωρώ πως αξίζει η φάση. Έδωσα 2 ευκαιρίες και νομίζω ήταν αρκετές. Οκ, με την Ελένη πέρασα πολύ καλύτερα, όμως και πάλι, θεωρώ πως η όλη φάση πιάνει οριακά την βάση.

Αυτή φυσικά είναι η δική μου γνώμη. Η εμπειρία κάποιου άλλου που έχει όλους στόχους και απαιτήσεις, φυσικά θα είναι άλλη.

Σορυ για το σεντόνι
όλα απολυμαίνονται σε επίπεδο χειρουργείου και άνω ,
δεν έχω την ελάχιστη αμφιβολία.

xenofongt

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2022
Κριτικές
28
Like
1.598
Πόντοι
2.390
Στη Μιχαλακοπούλου αναφέρει ότι έχει και couple massage. Ξέρει κανεις αν υπάρχει και αντρας μασερ για τη γυναίκα μου ή το μασαζ γίνεται από δυο κοπέλες? Επίσης αν έχει κάποιος δοκιμάσει ας μας πει την εμπειρία του?
Λογικά θα παίζει αλλά θα πρέπει να ρωτήσεις πριν

lakis mamoulakis

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Οκτ 2012
Κριτικές
29
Like
2.097
Πόντοι
1.796
Νομίζω ο ιδιοκτήτης έκανε nuru σε γυναίκες κάποτε. Δεν ξέρω αν κάνει ακόμα, ρώτα τους και θα σου πουν.

natura

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Κριτικές
6
Like
315
Πόντοι
280

Ίσως αν το ζητήσεις τηλεφωνικά πριν το ραντεβού σου φέρουν άντρα μασέρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom