Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 472K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.532
Πόντοι
5.595
Μωρααααα μουυυ η Αφροδίτη σας (πρωην Αναστασία του Attica massaz Athens) είναι ξανά στη διάθεση σας με επαγγελματικό μασάζ και αισθησιακή συνέχεια για τους πιο τολμηρούς..μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης στο χώρο σας

Kαι στο χώρο μας πως ακριβώς θα προσφέρεις νουρου? θα φέρεις στρώμα? Τζελ? Η ετοιμασία πως θα γίνει?

smartsmile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2021
Κριτικές
7
Like
562
Πόντοι
301
Kαι στο χώρο μας πως ακριβώς θα προσφέρεις νουρου? θα φέρεις στρώμα? Τζελ? Η ετοιμασία πως θα γίνει?

Δεν βλέπω να σου δίνει ουσιαστικές απαντήσεις αλλά για να δούμε

noelon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2019
Κριτικές
6
Like
617
Πόντοι
300
Μωρααααα μουυυ η Αφροδίτη σας (πρωην Αναστασία του Attica massaz Athens) είναι ξανά στη διάθεση σας με επαγγελματικό μασάζ και αισθησιακή συνέχεια για τους πιο τολμηρούς..μια αξέχαστη εμπειρία χαλάρωσης στο χώρο σας
Περιμένουμε να δώσεις επιπλέον ενημέρωση και τρόπο επικοινωνίας!

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
55.529
Πόντοι
41.813
τυποι πηγαινετε στο νημα της Κλεοπατρας και ρωτηστε εκει.
αυτη γραφει και απανταει για την Αφροδιτη.
ειναι φιλη της.

Έφτιαξα λοιπόν στην φίλη μου προφίλ εχθές!!!!!! Αν σας ενδιαφέρει μας στέλνετε βαιμπερ ή τηλέφωνο για άμεση εξυπηρέτηση. Σαββατοκύριακα ΚΥΡΙΟΣ για διπλό ταγκό :jealous::grouphug: .
Τιμή συνόλου 250€

Josex

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
35
Like
4.532
Πόντοι
5.595
τυποι πηγαινετε στο νημα της Κλεοπατρας και ρωτηστε εκει.
αυτη γραφει και απανταει για την Αφροδιτη.
ειναι φιλη της.

Ωραίος Peter.. το θέμα είναι ότι μπαίνουν όπου νάναι, πετάνε μια παπαριά και τέλος. Ειδικά το θρεντάκι αυτό είναι πολύ συγκεκριμένο.. nuru και μόνο nuru..

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.915
Πόντοι
11.096

CuriousVibe

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος στο nuru και έχω διαβάσει λίγο το thread, έχω μερικές απορίες.

Μιχαλακοπούλου και vip (μέχρι που φτάνουν οι υπηρεσίες)? Με ενδιαφέρει να ΜΗΝ περιλαμβάνεται σεξ.

Επίσης μοιραστείτε εάν έχετε ένα τοπ 3 κοπέλες και στα 2 (νεαρές σχετικά, ωραία σώματα κυρίως ψιλο λεπτά/γυμνασμένα ίσως).

Ευχαριστώ!

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.164
Πόντοι
736
Κάποιο νούμερο επικοινωνίας; Δεν βλέπω να μπορώ να σου στείλω πμ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom