Πέρασμα πριν από λίγες μέρες με την Μαρία! Αδύνατη, με μικρό στήθος και κοντό μαλλί!! Ωραία παρουσία γενικά! Το μασάζ της μέτριο γενικά αλλά προσπαθεί. Στο δεύτερο σκέλος το είχε παραπάνω είναι η αλήθεια! Συνολικά δεν πέρασα άσχημα αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 431K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
τι εννοείς με άλλη κοπέλα απο κει ή σε άλλο μαγαζί ,αν και νομίζω ότι είναι το μοναδικί αυτού του στύλ!Πέρασμα πριν από λίγες μέρες με την Μαρία! Αδύνατη, με μικρό στήθος και κοντό μαλλί!! Ωραία παρουσία γενικά! Το μασάζ της μέτριο γενικά αλλά προσπαθεί. Στο δεύτερο σκέλος το είχε παραπάνω είναι η αλήθεια! Συνολικά δεν πέρασα άσχημα αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι άλλο!
Τελευταία τροποποίηση:
Ελληνιδα .... σχετικα καλες υπηρεσιες , αλλα πολυ ακριβη για αυτο που προσφερει ...Παιδιά καλησπέρα βρήκα αυτό στο φβ. Παίζει να έχει κανένας εμπειρία? Είναι πολλά τα λεφτά που ζητάει αλλα αν είναι geisha απο Ιαπωνία όπως λέει ισως να άξιζε η δοκιμή. H
ναι , συμφωνω , πολυ ακριβη και τιποτα ιδιαιτεροΚάπου σε ένα νήμα έχει αναφερθεί,τίποτα το ιδιαίτερο ειδικά στα λεφτά που ζητάει!
Επειδή νομίζω και γω ότι είναι το μοναδικό αυτού του στυλ! Εννοώ ότι αν πάω ξανά εκεί θα δοκίμαζα κάποια άλλη κοπέλα! Πέρασα ωραία, αλλά όχι για να πω ότι θα την κάνω στανταρακι!τι εννοείς με άλλη κοπέλα απο κει ή σε άλλο μαγαζί ,αν και νομίζω ότι είναι το μοναδικί αυτού του στύλ!
Διαγραμμένο μέλος 177357
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 4.834
- Πόντοι
- 736
Πράγματι είναι το μοναδικό αυτού του είδους που έχει ποικιλία κοριτσιών ...Τώρα σε διάφορα μασατζίδικα και γραφεία υπάρχουν μεμονωμένες που προσφέρουν αυτήν την υπηρεσία ,έχουν αναφερθεί αρκετές φορέςτι εννοείς με άλλη κοπέλα απο κει ή σε άλλο μαγαζί ,αν και νομίζω ότι είναι το μοναδικί αυτού του στύλ!
Όταν λες ζητάει έξτρα τι εννοεις; Έξτρα για φραπέ; Για καλάμακι; ή για σεξ; και πόσα ζητησε;Πιτσιρίκα είναι σιλικόνη φουλ γεματουλα από nuru δεν έχει ιδέα μόνο χαϊδεύει ζητάει κ έξτρα, η Νικόλ γεματουλα κ αυτή βιζαρες που κρέμονται μέχρι το πάτωμα, κ η Ελεν αδύνατη πολύ δεν λέει τίποτα από εμφάνιση .
Koskonas69
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2022
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Στο Ανδρομέδα πήγε κανεις τώρα τελευταια;λειτουργεί όπως παλια;
Διαγραμμένο μέλος 140410
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2013
- Like
- 360
- Πόντοι
- 21
Περασμα απο μιχαλακοπουλου προχτες για ραντεβου με την Μαρια..γνωμη μου ειναι οτι για πανω απο μια φορα δεν υπαρχει λογος..τα 100 ειναι πολλα.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Κάνε μας μιά σούμα φίλε,ονόματα και δυό λογάκια αν είναι δυνατόν!Επειδή εχω πάει σχεδόν με όλες από Μιχαλακοπούλου, και με 3 από αυτες και δεύτερη φορά, ομολογώ ότι από καμία δεν πήρα κάτι καλύτερο τη δεύτερη φορά, παρά το ότι με θυμώντουσαν
Πήγα πριν λίγες μέρες έκανα Τουρκίο μπάνιο χωρίς τίποτα άλλο... Παίζει κάτι? Αν θέλεις pmΣτο Ανδρομέδα πήγε κανεις τώρα τελευταια;λειτουργεί όπως παλια;
Koskonas69
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2022
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Πριν τους την πέσουν έπαιζε.ειχα πάρει nuru με ανταποδωση φραπε
το κανονικο nuru θελει φουσκωτο στρωμα και καυτο gel ...το μονο που θα βρεις ειναι στην μιχαλακοπουλου ...μονο φραπε εχει το καταστημα 100 ευρο τα 45 λεπταθελω να δοκιμασω nuru αλλα το full πακετο, οχι φραπε...κατα προτιμηση με ραντεβου σε ξενοδοχειο..
εχετε κατι να προτεινετε? εστω σε pm αν δε θελετε να αναφερετε ονοματα κλπ..
Διαγραμμένο μέλος 186058
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.382
- Πόντοι
- 1.071
Το Silver Spa στη Νεα Σμυρνη προσφερει nuru σε στρώμα. Είχα κάνει με την Ελενα και ήταν σουπερ. Δεν ξερω βεβαια αν ειναι ακομα εκει...θελω να δοκιμασω nuru αλλα το full πακετο, οχι φραπε...κατα προτιμηση με ραντεβου σε ξενοδοχειο..
εχετε κατι να προτεινετε? εστω σε pm αν δε θελετε να αναφερετε ονοματα κλπ..
tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.081
- Πόντοι
- 4.130
Το καλυτερο που μπορεις να βρεις είναι η Έλενα στο Μπακνανα μετα απο αυτη το χάος......το κανονικο nuru θελει φουσκωτο στρωμα και καυτο gel ...το μονο που θα βρεις ειναι στην μιχαλακοπουλου ...μονο φραπε εχει το καταστημα 100 ευρο τα 45 λεπτα
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.164
- Πόντοι
- 456
Πέρασμα απο Μιχαλακοπούλου με την Νικόλ πριν λίγες μέρες ,το κατέχει το άθλημα, αρκετά γεμάτη αλλά ευκίνητη,μεγάλο στήθος αλλά κρεμασμένο , πολύ μέτριο προσωπο και σώμα ,μιά φορά και πολύ είναι. Είδα δυό νέες παρουσίες Ινα και Raja στο σάιτ ,ξέρουμε κάτι ;
Διαγραμμένο μέλος 186058
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.382
- Πόντοι
- 1.071
Έχω την εντύπωση πως είναι επί της Θυατείρων κοντά στη Συγγρού. Αν δεν είναι εκεί, θα είναι σε κάποια από τις παράλληλες εκεί κοντά. Με επιφύλαξη πάντα!Που ακριβώς είναι το silver spa;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 10
- Εμφανίσεις