Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 431K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
παλιά στο κολωνάκι έδιναν όντως κάτι σαν στριγκάκι διαφανές και η κοπέλα με μπικίνι πάντα,άρα έχουμε πρόοδο ,το κακό είναι ότι κάποια καλά καυλάκια δεν τα βλέπω πιά,οι μαυρούλες δεν μου αρέσουν σκεφτόμουνα την Νικόλ αλλά τώρα κολώνω αφού δεν είναι σταθερή στις υπηρεσίες όπως λέτε γιατί δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ,κάποια άλλη πρόταση απο κει ;
Νανσυ που είναι μικρή ηλικιακά και έχω ακούσει ενδιαφέρουσα υπηρεσία όπως σχεδόν όλες… και το εσώρουχο πολύ λεπτό και μπλε
Βανέσσα η ξανθιά φαίνεται εντάξει σαν παρουσία . Αυτές οι ρόμπες που φοράνε δεν είναι αποκαλυπτικές

Spin31

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
120
Πόντοι
1
Νανσυ που είναι μικρή ηλικιακά και έχω ακούσει ενδιαφέρουσα υπηρεσία όπως σχεδόν όλες… και το εσώρουχο πολύ λεπτό και μπλε
Βανέσσα η ξανθιά φαίνεται εντάξει σαν παρουσία . Αυτές οι ρόμπες που φοράνε δεν είναι αποκαλυπτικές
Καλημέρα όταν λες μικρή ηλικιακά πόσο ειναι; και σωματοτυπος ;

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
153
Πόντοι
1
βρε παιδια , συγνωμη , αλλα εχω χασει λιγο τη μπαλλα χαχα . Κολωνακι , που ακριβως ? Διευθυνση? Εδω ή σε π.μ. ... Ευχαριστωωωω

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
βρε παιδια , συγνωμη , αλλα εχω χασει λιγο τη μπαλλα χαχα . Κολωνακι , που ακριβως ? Διευθυνση? Εδω ή σε π.μ. ... Ευχαριστωωωω
Κολωνάκι έκλεισε ( ήταν Υψηλ.αντου 18 ) και τώρα είναι Μιχαλακοπούλου 39 ,αλλά εκεί πάς ΜΟΝΟ μετά από ραντεβού που πρώτα θα κλείσεις τηλεφωνικά ... πάνε εκεί μόνο για ραντεβού και δεν ισχύει πέρασα ,είδα φως και μπήκα !
Google Nuru Massage Athens- Το πιο Nuru Massage της πόλης ...Ψάξε , διάβασε ,δες ,τηλεφωνικά κλείσε και απόλαυσε

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
153
Πόντοι
1
Κολωνάκι έκλεισε ( ήταν Υψηλ.αντου 18 ) και τώρα είναι Μιχαλακοπούλου 39 ,αλλά εκεί πάς ΜΟΝΟ μετά από ραντεβού που πρώτα θα κλείσεις τηλεφωνικά ... πάνε εκεί μόνο για ραντεβού και δεν ισχύει πέρασα ,είδα φως και μπήκα !
Google Nuru Massage Athens- Το πιο Nuru Massage της πόλης ...Ψάξε , διάβασε ,δες ,τηλεφωνικά κλείσε και απόλαυσε
Ευχαριστω πολυ !!!

stam_dim

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2017
Like
30
Πόντοι
0
Στο nuru athens υπάρχει δυνατότητα επιλογής κοπέλας ή σου στέλνουν όποια είναι διαθέσιμη;

Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
282
Πόντοι
20
Καλησπέρα σε όλους. Έχει κανείς εμπειρία με τη Βανέσα από nurumassage.gr δε την έχω ξαναδεί. Η μέχρι τώρα εμπειρία με Λούσυ(μαυρουλα) και Νικόλ ήταν καλή λέω να δοκιμάσω. Αν έχει κανείς info και θέλει ας στείλει ένα pm.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Στο nuru athens υπάρχει δυνατότητα επιλογής κοπέλας ή σου στέλνουν όποια είναι διαθέσιμη;
Πάντα έχεις εσυ την επιλογή φίλε … φωτογραφίες και ζητάς αυτήν που θελεις από όσο μπορείς να καταλάβεις

Τονις(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2021
Κριτικές
7
Like
516
Πόντοι
280
Παιδιά καλησπέρα βρήκα αυτό στο φβ. Παίζει να έχει κανένας εμπειρία? Είναι πολλά τα λεφτά που ζητάει αλλα αν είναι geisha απο Ιαπωνία όπως λέει ισως να άξιζε η δοκιμή. Home -

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Παιδιά καλησπέρα βρήκα αυτό στο φβ. Παίζει να έχει κανένας εμπειρία? Είναι πολλά τα λεφτά που ζητάει αλλα αν είναι geisha απο Ιαπωνία όπως λέει ισως να άξιζε η δοκιμή. Home -
Κάπου σε ένα νήμα έχει αναφερθεί,τίποτα το ιδιαίτερο ειδικά στα λεφτά που ζητάει!

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.834
Πόντοι
736
Ελληνιδα είναι , ενδιαφέρουσα η σελίδα της

Matt LeBlanc

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
21
Like
6.900
Πόντοι
8.345

Nionios

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Κριτικές
38
Like
3.712
Πόντοι
2.596
Το είχα δει και σε άλλο θρεντ
Συνάδελφος ανέφερε ότι πολλά χρήματα χωρίς να ειναι κάτι το ιδιαίτερο

Nikosnom

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2022
Like
2
Πόντοι
0
Πανέμορφη η Μπέλα πολύ καλό μασαζ και καλό παιδί, αλλά να πω την αλήθεια με προβλημάτισε ότι αν ερχόταν κάποιος δίπλα στην πόρτα έβλεπε απο το παράθυρο, και το λάπτοπ ήταν στραμμένο προς τον καναπέ.. και ο τύπος στο τηλέφωνο ήταν λίγο απότομος που έκλεισε το ραντεβού οπότε δεν ξαναπήγα. Την ρώτησα τι είναι αυτό το στρώμα και μου εξήγησε και με ρώτησε μάλιστα αν θέλω να δοκιμάσω για λίγο χωρίς να χρεώσει κάτι έξτρα. Δεν προχώρησα για τους λόγους που έγραψα παραπάνω, ούτε και ξαναπήγα
Αυτή που λες ήταν η Λουση όχι η Μπελα,

TEXAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2018
Κριτικές
1
Like
206
Πόντοι
0
Η μόνη που αξίζει κ κατέχει όντος το nuru, της έχω δοκιμάσει όλες είναι ξεπέτα

Εχεις δοκιμάσει και την Vanessa που είναι η τελευταία άφιξη αν δεν κάνω λάθος?
Ειμαι μεταξύ Vanessa , Elen και Nicole αλλα δεν φαίνονται καλα οι φωτος και δεν ξέρω ποια να επιλέξω...
Κάνεις καμιά περιγραφή οσο αφορά σωματότυπο και ηλικια αν μπορείς....

Nikosnom

Νέο Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2022
Like
2
Πόντοι
0
Εχεις δοκιμάσει και την Vanessa που είναι η τελευταία άφιξη αν δεν κάνω λάθος?
Ειμαι μεταξύ Vanessa , Elen και Nicole αλλα δεν φαίνονται καλα οι φωτος και δεν ξέρω ποια να επιλέξω...
Κάνεις καμιά περιγραφή οσο αφορά σωματότυπο και ηλικια αν μπορείς....
Πιτσιρίκα είναι σιλικόνη φουλ γεματουλα από nuru δεν έχει ιδέα μόνο χαϊδεύει ζητάει κ έξτρα, η Νικόλ γεματουλα κ αυτή βιζαρες που κρέμονται μέχρι το πάτωμα, κ η Ελεν αδύνατη πολύ δεν λέει τίποτα από εμφάνιση .

• Like
Αντιδράσεις: TEXAN

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Πιτσιρίκα είναι σιλικόνη φουλ γεματουλα από nuru δεν έχει ιδέα μόνο χαϊδεύει ζητάει κ έξτρα, η Νικόλ γεματουλα κ αυτή βιζαρες που κρέμονται μέχρι το πάτωμα, κ η Ελεν αδύνατη πολύ δεν λέει τίποτα από εμφάνιση .
H Ελεν χάνει λίγο απο πρόσωπο αλλά την ξέρει την δουλειά,καλός άνθρωπος,ευχάριστος,τάχει τα χρονάκια της πάντως.

ButtLicker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Κριτικές
8
Like
1.812
Πόντοι
366
παιδια να βαλουμε ολοι απο 1000 ευρω να ανοιξουμε ενα τετοιο!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom