Καλημέρα παιδιά.
Έχω παει 2 φορές στην Μιχαλακοπούλου. Την πρώτη φορα πήγα στο "απεναντι" κτίριο (λογικα το καινουργιο), και ανέβηκα στον 4ο ή 5ο όροφο, δεν θυμαμαι. Μου άνοιξε μια ξανθιά κοπέλα, γύρω στα 35, απο Ουκρανία ή κατι τετοιο, με την οποια καναμε και το νουρου. Ηταν μικροκαμωμενη, με εντελώς μικρό στήθος και μέτριο πρόσωπο. Είχε ωραιο κώλο ομως. Καναμε κανονικα σε στρώμα με τζελ, στην αρχη μπρούμυτα και μετα ανάσκελα. Αυτή ήταν με το -μιας χρήσης- κάτω εσώρουχο (πάνω τίποτα) και εγω γυμνός. Στο δευτερο κομμάτι, ήταν πολύ καλή, τριβόταν πανω μου λες και γίνεται σεξ (δεν γινεται σεξ) και εμένα άφηνε πιασίματα, σχεδον μέχρι δάχτυλο (δεν είπε κάποιο οχι ποτέ, απλά εγώ δεν το πήγα φουλ aggressive). Η εκτόνωση ήρθε με χέρι και ήταν μια χαρα. Αν αξιζε τα 100 ευρω? Για πρωτη φορα, μια χαρα ήταν... Γενικά, όχι.
Την δευτερη φορά που πηγα, ζήτησα μια άλλη κοπέλα, για να τις δω όλες. Είπα του τυπά (ευγενέστατος ειναι, μου αρεσουν πολυ οι συζητησεις μαζι του, χαχα) οτι θέλω κατι πιο "νταρντανε". Μου λεει "ασε θα σε φτιαξω". Αυτη τη φορά, πήγα στο οριτζιναλ κτίριο, στην κάθοδο της Μιχαλακοπούλου. Ανεβαίνω και ηταν μια Ελληνίδα, κοντούλα με πολυ μέτριο κώλο και κοιλίτσα, αλλά είχε ενα βυζί... τέρας, οπότε επικεντρώθηκα σε αυτό. Έκανα το ντουζ μου, πηγα στο στρώμα, γύρισα μπρούμυτα και ήρθε να ξεκινήσει. Νταξει, στο μασαζ καλούλα ήταν αλλά πιστευω πως αμα δεν ειχε το βυζί, θα ειχα ξενερωσει πολύ απο την συνολική εμπειρια. Και αυτο, διότι δεν άφηνε να πιανεις τόσο, ήταν λίγο πιο "κανω το προγραμμα εγω και ακολουθεις". Ουτε 69 γυρισε, ουτε άφηνε πολλα "πιασε" από τη μέση και κάτω, οπότε, ξέρεις... ειχε οριοθετήσει την κατάσταση, σε αντίθεση με την παραπανω κοπέλα, που πραγματικα το γούσταρε και έκανες ο,τι ήθελες.
Κάποια στιγμή τελείωσα, στις βυζάρες τις προφανως, εκανα ενα ντουζάκι (με βοήθησε λίγο στην πλάτη, να φύγει το τζελ), και έφυγα.
Όπως είπα και πριν, για 1 φορα είναι καλά (παρότι πηγα 2, αλλά δεν ειμαι και το πιο σωστο παραδειγμα...). Αν με ρώταγες τώρα, με τα 100 ευρώ θα προτιμούσα είτε να παω στο XO VIP να κάνω ενα ωραιο b2b με την Εύα ή κάπου αλλού για καμια καινούργια εμπειρία.
Το nuru, ενώ είναι ωραίο concept, σε περιορίζει γιατι ουτε να γλείψεις μπορείς (ειναι τα παντα μεσα στο τζελ), ουτε να στον γλείψει μπορει (για τον ίδιο λόγο)..
Ελπίζω να βοήθησα.