Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 435K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667
Και αυτό πάνω στο τρίψιμο των σωμάτων για να υπάρχει η αυταπάτη ότι δεν προσφέρουν ερωτική επαφή
Εγώ όμως ρε παλικάρια δεν κατάλαβα. Τελικά πως τελείωσε ο συναγωνιστής;;;

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.881
Πόντοι
19.795
Αφού το γράφει παραπάνω. Με φραπεδιά.
( Που να μπείτε και σε κανένα Κινεζικό μπου. Παρακολουθώ 3-4 από αυτά. Εκεί να δείτε κώδικες και συνθηματικές φράσεις.)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Θα τελείωσε με " σωματική εκτόνωση " λογικό μετά από μια ώρας τριβή δυο σωμάτων ! Δια της τριβής παράγεται θερμότης... νόμος της φυσικής !
Μια θεραπεύτρια εκεί σε ρωτάει αν θελεις να συνεχίσεις και σου κάνει με το χέρι .
Εαν γίνεται κάτι παραπάνω ΔΕΝ θα το δεις γραμμένο εδώ

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667
Θα τελείωσε με " σωματική εκτόνωση " λογικό μετά από μια ώρας τριβή δυο σωμάτων ! Δια της τριβής παράγεται θερμότης... νόμος της φυσικής !
Μια θεραπεύτρια εκεί σε ρωτάει αν θελεις να συνεχίσεις και σου κάνει με το χέρι .
Εαν γίνεται κάτι παραπάνω ΔΕΝ θα το δεις γραμμένο εδώ
Κακώς θα έπρεπε να το γράψουν οι συναγωνιστές που πήγανε και προχώρησαν!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Κακώς θα έπρεπε να το γράψουν οι συναγωνιστές που πήγανε και προχώρησαν!!!
Αν δεις στην σελίδα τους σε ερωτήσεις πελατών λένε καθαρά " δεν προσφέρουμε ερωτική επαφή και η συνεδρία γίνεται με μαγιό και οι δυο " ... Όποτε δεν μπορείς να γράψεις το όνομα της κοπέλας γιατί θα την κάψεις όπως γράφουν αρκετοί συναθλητές .
Στειλε pm σε αυτόν που γράφει ότι πέρασε καλά ή πολύ καλά και φαντάζομαι ότι θα σου απαντήσει. Τότε δοκίμασε και απόλαυσε και εσυ , αυτός είναι ο σκοπός

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Βέβαια λίγο ακριβή αυτή η υπηρεσία με τόσα υπονοούμενα , ανησυχίες , ερωτήματα , ελπιδες , όταν υπάρχουν θεραπευτριες σαν την Τεα , Alice , Ίνα , Νίκη κλπ από το diamonds massage gr που σου προσφέρουν αυτά και πολλά περισσότερα με το ίδιο ποσο και με λίγο παραπάνω body to body kai nuru με δυο από αυτές , όπως και σε μασατζιδικα ( Μπακνανα , Φραντζή 2-4-7, Καλιρροης , και άλλα ) που τώρα ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι με την επανέναρξη υπηρεσιών !

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.626
Πόντοι
29.667
Βέβαια λίγο ακριβή αυτή η υπηρεσία με τόσα υπονοούμενα , ανησυχίες , ερωτήματα , ελπιδες , όταν υπάρχουν θεραπευτριες σαν την Τεα , Alice , Ίνα , Νίκη κλπ από το diamonds massage gr που σου προσφέρουν αυτά και πολλά περισσότερα με το ίδιο ποσο και με λίγο παραπάνω body to body kai nuru με δυο από αυτές , όπως και σε μασατζιδικα ( Μπακνανα , Φραντζή 2-4-7, Καλιρροης , και άλλα ) που τώρα ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι με την επανέναρξη υπηρεσιών !
Το θέμα είναι μέχρι που φτάνουν!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Το θέμα είναι μέχρι που φτάνουν!!!
Μέχρι και στόμα όπως κάνουν το 95 % των θεραπευτριων κατ ‘ οίκον !
Σε μασατζιδικα που προσφέρουν Νουρου είναι πληρες πακέτο από όσες το κάνουν ... πολλές φορές είναι και η διάθεση και το παιχνίδι

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.797
Πόντοι
41.813
Μέχρι και στόμα όπως κάνουν το 95 % των θεραπευτριων κατ ‘ οίκον !
Σε μασατζιδικα που προσφέρουν Νουρου είναι πληρες πακέτο από όσες το κάνουν ... πολλές φορές είναι και η διάθεση και το παιχνίδι
αναπολω εποχες του Σ45 νουρου με το Τζεσικακι φουλ πακετο :rockon::rockon::rockon:
πρεπει να ειχα παρει το προγραμμα 5-6 φορες τουλαχιστον.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
αναπολω εποχες του Σ45 νουρου με το Τζεσικακι φουλ πακετο :rockon::rockon::rockon:
πρεπει να ειχα παρει το προγραμμα 5-6 φορες τουλαχιστον.

Τζέσικα στα καλύτερα της και ταυτόγχρονα το ανώμαλο μιλφόνι Άνια που γουσταρε να φτύνει τον πούτσο μέχρι να λιώσει.. εποχές με ποιότητα.. :headbang2:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 171204

Επισκέπτης
Τζέσικα στα καλύτερα της και ταυτόγχρονα το ανώμαλο μιλφόνι Άνια που γουσταρε να φτύνει τον πούτσο μέχρι να λιώσει.. εποχές με ποιότητα.. :headbang2:
Τότε το ζούσαν καλύτερα και αυτές ! Ονειρικές στιγμές

paularas9292

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2017
Like
74
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο χώρο στη Μιχαλακοπούλου. Πρώτη φορά nuru, αξιόλογη εμπειρία με μια ελαφρώς γεματούλα μαυρούλα με ωραίο πρόσωπο, εγώ χωρίς εσώρουχα κι αυτή χωρίς σουτιέν, με ευχάριστο τελείωμα. 100 ευρώ
Όταν ήταν στο κολωνάκι σε βάζαν να φορέσεις το "στριγκάκι" μιας χρήσης...άλλαξε αυτό?
Επίσης αυτή η νικόλ που είχα πάρει μια φορά ήταν πολύ σπαστικιά, και ξεπέτα. Η μαυρούλα η λούση ήταν πολύ καλή και ευγενική και άφηνε πιασίματα και στόχευε να τελειώσεις όπως τριβόταν.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Όταν ήταν στο κολωνάκι σε βάζαν να φορέσεις το "στριγκάκι" μιας χρήσης...άλλαξε αυτό?
Επίσης αυτή η νικόλ που είχα πάρει μια φορά ήταν πολύ σπαστικιά, και ξεπέτα. Η μαυρούλα η λούση ήταν πολύ καλή και ευγενική και άφηνε πιασίματα και στόχευε να τελειώσεις όπως τριβόταν.
Όχι, δεν υπάρχει εσώρουχο μιας χρήσης, γυμνός.
Η Νικόλ όντως είναι με τις μέρες της

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Όχι, δεν υπάρχει εσώρουχο μιας χρήσης, γυμνός.
Η Νικόλ όντως είναι με τις μέρες της
παλιά στο κολωνάκι έδιναν όντως κάτι σαν στριγκάκι διαφανές και η κοπέλα με μπικίνι πάντα,άρα έχουμε πρόοδο ,το κακό είναι ότι κάποια καλά καυλάκια δεν τα βλέπω πιά,οι μαυρούλες δεν μου αρέσουν σκεφτόμουνα την Νικόλ αλλά τώρα κολώνω αφού δεν είναι σταθερή στις υπηρεσίες όπως λέτε γιατί δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ,κάποια άλλη πρόταση απο κει ;

• Like
Αντιδράσεις: LION7

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
παλιά στο κολωνάκι έδιναν όντως κάτι σαν στριγκάκι διαφανές και η κοπέλα με μπικίνι πάντα,άρα έχουμε πρόοδο ,το κακό είναι ότι κάποια καλά καυλάκια δεν τα βλέπω πιά,οι μαυρούλες δεν μου αρέσουν σκεφτόμουνα την Νικόλ αλλά τώρα κολώνω αφού δεν είναι σταθερή στις υπηρεσίες όπως λέτε γιατί δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ,κάποια άλλη πρόταση απο κει ;
Έχω δοκιμάσει και τη Μπελα τη μαυρούλα όπου έπαιξε φραπεδακι αλλά δεν άφηνε και πολλά πολλά γενικώς!

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Έχω δοκιμάσει και τη Μπελα τη μαυρούλα όπου έπαιξε φραπεδακι αλλά δεν άφηνε και πολλά πολλά γενικώς!
Πανέμορφη η Μπέλα πολύ καλό μασαζ και καλό παιδί, αλλά να πω την αλήθεια με προβλημάτισε ότι αν ερχόταν κάποιος δίπλα στην πόρτα έβλεπε απο το παράθυρο, και το λάπτοπ ήταν στραμμένο προς τον καναπέ.. και ο τύπος στο τηλέφωνο ήταν λίγο απότομος που έκλεισε το ραντεβού οπότε δεν ξαναπήγα. Την ρώτησα τι είναι αυτό το στρώμα και μου εξήγησε και με ρώτησε μάλιστα αν θέλω να δοκιμάσω για λίγο χωρίς να χρεώσει κάτι έξτρα. Δεν προχώρησα για τους λόγους που έγραψα παραπάνω, ούτε και ξαναπήγα

Spin31

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
120
Πόντοι
1
Καλημέρα
Έχει βρεθεί κάποιος με την Μαρία να μας κάνει μια περιγραφή; κατι;

xratsas

Σεβαστός