Μια φορά είχα πάει εγώ στο κολωνάκι στο ημιυπόγειο που έχουν. Μόλις ανοίγει η πόρτα έιναι ένας χώρος που είναι το κρεβάτι μασάζ και το στρώμα και απο πίσω μία κουζινούλα και ένα μπάνιο. Μέσα είναι κάθε φορά μία κοπέλα και ένας πελάτης. Το παράθυρο δεν ήταν και τόσο καλά κλειστό και όποιος πλησίαζε έβλεπε μέσα. Ένα λαπτοπ που έπαιζε μουσική ήταν στραμμένο προς το κρεβάτι και είχα την αίσθηση ότι μπορεί να ήταν και ανοιχτή η κάμερα.. 10 λεπτά πριν τελειώσει η ώρα χτύπησε η πόρτα.. κοιτάω στο παράθυρο και ο επόμενος πελάτης κοίταζε μέσα.. Ο τυπος που σηκώνει το τηλέφωνο ψιλοαγενέστατος και στο ίδιο κλίμα και οι απαντήσεις που δίνει δημόσια στα 2 σαιτ που έχει και στο νουρο και στο κανονικό. Μιλάει λές και σου κάνει χάρη που θα σου κλείσει ραντεβού ή και εγώ δεν ξέρω τί.. Με μία μαυρούλα έκανα δεν θυμάμαι όνομα ευγενέστατη και άψογα Ελληνικά χωρίς προφορά, έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα απότι είπε. Κατάλαβα ότι προχωράνε αλλά δεν προχώρισα γιατί απο την μία ο δρόμος ήταν δίπλα.. και απο την άλλη το λάπτοπ ήταν κάπως.. + ότι στο τέλος γίνονται όλα οπότε και να ήθελα δεν γινόταν.. είχε έρθει ο επόμενος και του είπε κάνε μία βόλτα 5 λεπτά και ξαναέλα!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 435K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 79265
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 282
- Πόντοι
- 20
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και συναγωνιστές. Με ενδιαφέρει να δοκιμάσω το nurumassage athens και αν εχει κανείς την καλοσύνη (και φυσικά πρόσφατη εμπειρία στο ίδρυμα) ωα με ενημερώσει είτε σε π.μ. είτε στο νήμα, τι ακριβώς περιλαμβάνει το πακέτο των 100ε που πληρώνουμε ;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και για όλη τη συμμετοχή και κοινότητα που κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και για όλη τη συμμετοχή και κοινότητα που κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα
Διαγραμμένο μέλος 79265
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 282
- Πόντοι
- 20
Μια μικρή ενημέρωση: έστειλα απο περιέργεια στο και ρωτησα για διαθεσιμότητα - τιμές και προγράμματα πριν απο 4 ημέρες. Ωστόσο δε μου έχει απαντήσει κανείς. Θεωρώ ότι εχουν απλώς κρατήσει το domain δε νομίζω οτι υπάρχει κάτι που να ισχύει στην αθήνα. Αν κανείς είχε επικοινωνία η πήγε διαφωτίστε με κι εμένα
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Μια μικρή ενημέρωση: έστειλα απο περιέργεια στο και ρωτησα για διαθεσιμότητα - τιμές και προγράμματα πριν απο 4 ημέρες. Ωστόσο δε μου έχει απαντήσει κανείς. Θεωρώ ότι εχουν απλώς κρατήσει το domain δε νομίζω οτι υπάρχει κάτι που να ισχύει στην αθήνα. Αν κανείς είχε επικοινωνία η πήγε διαφωτίστε με κι εμένα
60' 150€??? Ποιος τα δίνει?
Διαγραμμένο μέλος 79265
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 282
- Πόντοι
- 20
Είπα εξ αρχής από περιέργεια έστειλα !!!!! Είναι πάρα πολλά λεφτά όντως με έτρωγε όμως να ρωτήσω!
dimitriso211
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2006
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα επειδή θα βρίσκομαι στο Κολωνάκι αύριο θα μπορούσε κάποιος φίλος να με ενημερώσει έστω και με PM τι παίζει στο συγκεκριμένο μαγαζί?
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Σε ποιον αναφέρεσαι; Κάνε πάλι την ερώτηση. Ίσως σε βοηθήσουν αλλοι
xymor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 6
- Like
- 520
- Πόντοι
- 301
Εννοεί τον παραπάνω που έλεγε να του στείλουν ΠΜ. Εγώ είχα πάει πριν 2 χρόνια μια φορά και δεν είχα περάσει άσχημα. Είχα πάρει μια βυζαρού γεματούλα, δεν θυμάμαι ποια και μου έκανε κάτι κόλπα την ώρα που ήταν πάνω μου και τριβόταν, είχε βάλει τα πόδια της στο πέος και με την τριβή μεταξύ gel στρώματος και ποδιού τελείωσα χωρίς να καταλάβω πως μέσα σε 10 λεπτά. Εννοείται πως ήμασταν και οι δύο γυμνοί και το κόστος ήταν 100 Ευρώ. Σεξ από ότι κατάλαβα δεν παίζει, ίσως αν σε μάθουν καλά και σκάσεις κάνα 50ρικο παραπάνω να σου κάθονται.
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Εννοεί τον παραπάνω που έλεγε να του στείλουν ΠΜ. Εγώ είχα πάει πριν 2 χρόνια μια φορά και δεν είχα περάσει άσχημα. Είχα πάρει μια βυζαρού γεματούλα, δεν θυμάμαι ποια και μου έκανε κάτι κόλπα την ώρα που ήταν πάνω μου και τριβόταν, είχε βάλει τα πόδια της στο πέος και με την τριβή μεταξύ gel στρώματος και ποδιού τελείωσα χωρίς να καταλάβω πως μέσα σε 10 λεπτά. Εννοείται πως ήμασταν και οι δύο γυμνοί και το κόστος ήταν 100 Ευρώ. Σεξ από ότι κατάλαβα δεν παίζει, ίσως αν σε μάθουν καλά και σκάσεις κάνα 50ρικο παραπάνω να σου κάθονται.
Για τη Νικόλ θα λες. Τελείωσες στο 10λεπτο; Και μετά τέλος η συνεχισατε;
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Εχω να πάω περίπου 3 χρόνια ,τα κορίτσια πάντα με μπικίνι αν και σε άφηναν να βάλεις χέρι στο στήθος, εγώ με ένα υποτυπώδες σλιπάκι μιάς χρήσης,δεν ακουμπάγανε τότε πάνω στο σηκωμένο εργαλείο αλλά αφήνανε να τον πάιξεις μόνος σου, τώρα και οι δύο γυμνοί ; είσαι σίγουρος ;
μοναδικη εμπειρια αν και ακριβη (100 ευρο) η συνεδρια ,ο χωρος στην αλκμανως ωραιος καθαρος και prive γιατι δουλευει μονο με ραντεβού.Ραντεβου με την μαρια μελαχρινη στεγνη και πολύ φιτ γυμνος πανω στο φουσκωτο στρωμα και η κοπελα με το στριγκακι της πανω μου. Το λαδι σε ολο μου το σωμα και η κοπελα ξεκιναει ένα μοναδικο μασαζ τυπου body to body χαμηλος φωτισμος στον χωρο με μουσικη και πολύ αισθησιασμος. Μετα από καποια ωρα ηρθε το τελειωμα δια της τριβης ντουζακι στο χωρο μαζι με την κοπελα και για σας.. Ωραια εμπειρια διαφορετικη αλλα ακριβη για μονο ένα τελειωμα ,.. η λινα η άλλη κοπελα πιο καμπυλατη με πιο extreme nuru ...στον άλλο χωρο στην μιχαλακοπουλου καλη φαση...
Διαγραμμένο μέλος 186058
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 1.382
- Πόντοι
- 1.071
Καλησπέρα! Έχω σκοπό να επισκεφθώ το συγκεκριμένο μασατζιδικο μια από αυτές τις μέρες λόγω γενεθλίων και θα ήθελα κάτι διαφορετικό. Θα ήθελα οποίος ξέρει να μου δώσει καμία πληροφορία... Κυρίως για το πως είναι εμφανισιακά τα κορίτσια και τις υπηρεσίες τους... Όποιος μπορεί ας μου στείλει ΠΜ, θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Ευχαριστώ!
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010