Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 435K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ps4ks3

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2014
Like
56
Πόντοι
1
Μια φορά είχα πάει εγώ στο κολωνάκι στο ημιυπόγειο που έχουν. Μόλις ανοίγει η πόρτα έιναι ένας χώρος που είναι το κρεβάτι μασάζ και το στρώμα και απο πίσω μία κουζινούλα και ένα μπάνιο. Μέσα είναι κάθε φορά μία κοπέλα και ένας πελάτης. Το παράθυρο δεν ήταν και τόσο καλά κλειστό και όποιος πλησίαζε έβλεπε μέσα. Ένα λαπτοπ που έπαιζε μουσική ήταν στραμμένο προς το κρεβάτι και είχα την αίσθηση ότι μπορεί να ήταν και ανοιχτή η κάμερα.. 10 λεπτά πριν τελειώσει η ώρα χτύπησε η πόρτα.. κοιτάω στο παράθυρο και ο επόμενος πελάτης κοίταζε μέσα..  Ο τυπος που σηκώνει το τηλέφωνο ψιλοαγενέστατος και στο ίδιο κλίμα και οι απαντήσεις που δίνει δημόσια στα 2 σαιτ που έχει και στο νουρο και στο κανονικό. Μιλάει λές και σου κάνει χάρη που θα σου κλείσει ραντεβού ή και εγώ δεν ξέρω τί.. Με μία μαυρούλα έκανα δεν θυμάμαι όνομα ευγενέστατη και άψογα Ελληνικά χωρίς προφορά, έχει μεγαλώσει στην Ελλάδα απότι είπε. Κατάλαβα ότι προχωράνε αλλά δεν προχώρισα γιατί απο την μία ο δρόμος ήταν δίπλα.. και απο την άλλη το λάπτοπ ήταν κάπως.. + ότι στο τέλος γίνονται όλα οπότε και να ήθελα δεν γινόταν.. είχε έρθει ο επόμενος και του είπε κάνε μία βόλτα 5 λεπτά και ξαναέλα!

Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
282
Πόντοι
20
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και συναγωνιστές. Με ενδιαφέρει να δοκιμάσω το nurumassage athens και αν εχει κανείς την καλοσύνη (και φυσικά πρόσφατη εμπειρία στο ίδρυμα) ωα με ενημερώσει είτε σε π.μ. είτε στο νήμα, τι ακριβώς περιλαμβάνει το πακέτο των 100ε που πληρώνουμε ;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων και για όλη τη συμμετοχή και κοινότητα που κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα :)

Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
282
Πόντοι
20
Μια μικρή ενημέρωση: έστειλα απο περιέργεια στο και ρωτησα για διαθεσιμότητα -  τιμές και προγράμματα πριν απο 4 ημέρες. Ωστόσο δε μου έχει απαντήσει κανείς. Θεωρώ ότι εχουν απλώς κρατήσει το domain δε νομίζω οτι υπάρχει κάτι που να ισχύει στην αθήνα. Αν κανείς είχε επικοινωνία η πήγε διαφωτίστε με κι εμένα :)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Μια μικρή ενημέρωση: έστειλα απο περιέργεια στο και ρωτησα για διαθεσιμότητα -  τιμές και προγράμματα πριν απο 4 ημέρες. Ωστόσο δε μου έχει απαντήσει κανείς. Θεωρώ ότι εχουν απλώς κρατήσει το domain δε νομίζω οτι υπάρχει κάτι που να ισχύει στην αθήνα. Αν κανείς είχε επικοινωνία η πήγε διαφωτίστε με κι εμένα :)

60' 150€??? Ποιος τα δίνει?

Εγγρ.
24 Αυγ 2009
Like
282
Πόντοι
20
Είπα εξ αρχής από περιέργεια έστειλα !!!!!  Είναι πάρα πολλά λεφτά όντως :) με έτρωγε όμως να ρωτήσω!

popop

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Ερωτηση ΣΤο AthensNuru τι γινεται σας παρακαλω πειτε μου σκοπευω να παω μην δωσω 100 και περιμενω πραγματα που δεν ενημρωστε εδω η με πμ

dimitriso211

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρα επειδή θα βρίσκομαι στο Κολωνάκι αύριο θα μπορούσε κάποιος φίλος να με ενημερώσει έστω και με PM τι παίζει στο συγκεκριμένο μαγαζί?

xymor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
520
Πόντοι
301
Εννοεί τον παραπάνω που έλεγε να του στείλουν ΠΜ. Εγώ είχα πάει πριν 2 χρόνια μια φορά και δεν είχα περάσει άσχημα. Είχα πάρει μια βυζαρού γεματούλα, δεν θυμάμαι ποια και μου έκανε κάτι κόλπα την ώρα που ήταν πάνω μου και τριβόταν, είχε βάλει τα πόδια της στο πέος και με την τριβή μεταξύ gel στρώματος και ποδιού τελείωσα χωρίς να καταλάβω πως μέσα σε 10 λεπτά. Εννοείται πως ήμασταν και οι δύο γυμνοί και το κόστος ήταν 100 Ευρώ. Σεξ από ότι κατάλαβα δεν παίζει, ίσως αν σε μάθουν καλά και σκάσεις κάνα 50ρικο παραπάνω να σου κάθονται.

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Εννοεί τον παραπάνω που έλεγε να του στείλουν ΠΜ. Εγώ είχα πάει πριν 2 χρόνια μια φορά και δεν είχα περάσει άσχημα. Είχα πάρει μια βυζαρού γεματούλα, δεν θυμάμαι ποια και μου έκανε κάτι κόλπα την ώρα που ήταν πάνω μου και τριβόταν, είχε βάλει τα πόδια της στο πέος και με την τριβή μεταξύ gel στρώματος και ποδιού τελείωσα χωρίς να καταλάβω πως μέσα σε 10 λεπτά. Εννοείται πως ήμασταν και οι δύο γυμνοί και το κόστος ήταν 100 Ευρώ. Σεξ από ότι κατάλαβα δεν παίζει, ίσως αν σε μάθουν καλά και σκάσεις κάνα 50ρικο παραπάνω να σου κάθονται.

Για τη Νικόλ θα λες. Τελείωσες στο 10λεπτο; Και μετά τέλος η συνεχισατε;

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456

Εχω να πάω περίπου 3 χρόνια ,τα κορίτσια πάντα με μπικίνι αν και σε άφηναν να βάλεις χέρι στο στήθος, εγώ με ένα υποτυπώδες σλιπάκι μιάς χρήσης,δεν ακουμπάγανε τότε πάνω στο σηκωμένο εργαλείο αλλά αφήνανε να τον πάιξεις μόνος σου, τώρα και οι δύο γυμνοί ; είσαι σίγουρος ;

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.925
Πόντοι
1.191
μοναδικη εμπειρια αν και ακριβη (100 ευρο) η συνεδρια ,ο χωρος στην αλκμανως ωραιος καθαρος και prive γιατι δουλευει μονο με ραντεβού.Ραντεβου με την μαρια μελαχρινη στεγνη και πολύ φιτ γυμνος πανω στο φουσκωτο στρωμα και η κοπελα με το στριγκακι της πανω μου. Το λαδι σε ολο μου το σωμα και η κοπελα ξεκιναει ένα μοναδικο μασαζ τυπου body to body χαμηλος φωτισμος στον χωρο με μουσικη και πολύ αισθησιασμος. Μετα από καποια ωρα ηρθε το τελειωμα δια της τριβης ντουζακι στο χωρο μαζι με την κοπελα και για σας.. Ωραια εμπειρια διαφορετικη αλλα ακριβη για μονο ένα τελειωμα ,.. η λινα η άλλη κοπελα πιο καμπυλατη με πιο extreme nuru ...στον άλλο χωρο στην μιχαλακοπουλου καλη φαση...

cupracing

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
34
Like
2.415
Πόντοι
2.411
Καλημέρα, αν έχει κάποιος καλή ενημέρωση ας πεί και σε εμένα, έστω και με Pm.
Ευχαριστώ.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
τυπος μανατζερ του ιδρυματος ετοιμολογο τρολ λυνει παρεξηγησεις. τον ρωτανε στην σελιδα του ιδρυματος αν μπορουν τα δουν τις κοπελες με μαγιο και απανταει οχι για να τις δειτε απο κοντα και να εχει περισσοτερο σασπενσ:confused:

25anna25

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Με Νάνσυ έχει κάνει κάποιος να μου πει εμπειρίες;

Εγγρ.
30 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
1.382
Πόντοι
1.071
Καλησπέρα! Έχω σκοπό να επισκεφθώ το συγκεκριμένο μασατζιδικο μια από αυτές τις μέρες λόγω γενεθλίων και θα ήθελα κάτι διαφορετικό. Θα ήθελα οποίος ξέρει να μου δώσει καμία πληροφορία... Κυρίως για το πως είναι εμφανισιακά τα κορίτσια και τις υπηρεσίες τους... Όποιος μπορεί ας μου στείλει ΠΜ, θα το εκτιμήσω ιδιαίτερα! Ευχαριστώ!

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom