κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.868
- Πόντοι
- 19.795
Για να μη φλυαρουμε, η Μαριανα ηταν παλια απο τα πρωτα ξεκωλα-κολωτρυπιδια του χωρου. Τωρα για Νουρου, δεν ξερω.
Για να μη φλυαρουμε, η Μαριανα ηταν παλια απο τα πρωτα ξεκωλα-κολωτρυπιδια του χωρου. Τωρα για Νουρου, δεν ξερω.
μην ασχολεισαι ρε τζιμαρα. ακομα να παρεις χαμπαρι?
Τελικά καλό Nuru τώρα από θέμα εμφάνισης και επιδόσεις που μπορεί να βρει κανείς στην Αθήνα τώρα που μιλάμε;
Νουρου εκανα πριν απο χρονια στη Ν/Α Ασια. Εδω οχι. Υποθετω ο σωματοτυπος αρχικα, αλλα και οι ικανοτητες της κοπελας παιζουν μεγαλο ρολο. Το νουρου στην Ασια προυποθετει μικρο σωματοτυπο, και την διαθεση της κοπελας να σου κανει μασσαζ με τα χερια, με το στηθος με τα κωλομερια και με τη γλωσσα, σε καθε τετραγωνικο εκατοστο του κορμιου σου, απο την κορφη εως τα νυχια.Εύκολη ερώτηση αλλά δύσκολη απάντηση!!!
Δεν πιστεύω πως εδώ κάποιος μπορεί να σε βοηθήσει 100% γιατί απλούστατα δεν είμαστε και οι πιο ειδικοί στο nuru.
Τα τελευταία χρόνια το μάθαμε και εμείς και οι κοπέλες και έτσι ότι και να σου πει κανείς...
ναι οκ ...διαθεση εχει ...τον χωρο ομως... και την εμπειρια στο συγκεκριμενο θεμα ....αν κρινω και εγω απο την εμπειρια μου σε αναλογο χωρο στην παταγια ... στο soi honey ...honey body masaz....και καθως επισης στο sabai dee ...το χονευ για εμενα καλυτερο απο ολες τις αποψεις .....αλλα για να ξαναγυρισουμε στο θεμα ...για οποιον εχει δοκιμασει ασια ..ολα τα εδω θα ειναι πολυ κατωτερα...μπροστα σε αυτα που εχει περασει...οσο φιλοτιμο και να εχει η κοπελα που στο κανει στην ελλαδα...οποτε εγω τετοια αποπειρα δεν κανω ...προτειμω να ξαναδοκιμασω κατι αναλογο οταν ξανακατεβω ασια μεριαΗ Ελενα απο Μπακνανα μου ειχε πει οτι μπορει να τα κανει ολα αυτα.
Ξέρει κάποιος κάτι για το εν λόγω ίδρυμα;;;
Χμ...στα υπόψιν λοιπόν όταν κατέβω Αθήνα...Παιδιά εγώ Nuru είδα ασια..λονδινο από εκπαιδευμενες ασιατισσες..άριστα ήταν το londonmassage ;) Για Ελλαδα δοκιμασα 3 μαγαζιά κ ή Ελενα το χει.. επίσης επιπλέον πειραματίζεται και σε άλλα υλικά ως φαντασίωση...εμένα με έπλυνε με ξέπλυνε κ στο 2ο ημίχρονο για χαβαλε μου το έκανε ως κ με τσιζκεικ πέραν του τζελ που ήταν ιδανική θερμοκρασία. Πέραν αυτού ή κοπέλα εκπαιδευεται συνεχως.. τέτοια όρεξη κ στυλ δύσκολα βρισκεις
Παιδιά εγώ Nuru είδα ασια..λονδινο από εκπαιδευμενες ασιατισσες..άριστα ήταν το londonmassage ;) Για Ελλαδα δοκιμασα 3 μαγαζιά κ ή Ελενα το χει.. επίσης επιπλέον πειραματίζεται και σε άλλα υλικά ως φαντασίωση...εμένα με έπλυνε με ξέπλυνε κ στο 2ο ημίχρονο για χαβαλε μου το έκανε ως κ με τσιζκεικ πέραν του τζελ που ήταν ιδανική θερμοκρασία. Πέραν αυτού ή κοπέλα εκπαιδευεται συνεχως.. τέτοια όρεξη κ στυλ δύσκολα βρισκεις
.... εδω μεσα λενε τα μασατζιδικα ως "κεντρα αγαμητων"...
Κι εγώ δε συμφωνώ αξιόλογε συναγωνιστή. Αν ρωτήσεις τις κοπέλες που δουλεύουν σε αυτά, θα σου πουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών είναι παντρεμένοι, ούτε καν δεσμευμένοι. Τα μασατζίδικα είναι για μας που πάθαμε από παράλληλες σχέσεις οι οποίες παρολίγο να μας διαλύσουν το σπίτι και καταφεύγουμε σε αυτά για να περνάμε λίγες ώρες σεξουαλικής χαλάρωσης χωρίς να κινδυνεύουμε απ'τη μια στιγμή στην άλλη να φανερωθούμε. Υπάρχουν βέβαια και οι ακραίες περιπτώσεις που σου φέρονται σαν να είναι οι γκόμενές σου, που παρεξηγούνται γιατί δεν πηγαίνεις συχνά, που σου κρατάνε μούτρα και δε σου μιλάνε επειδή παίρνεις κι άλλες κοπέλες και όχι μόνο αυτές κλπ. Το έχω ζήσει και αυτό. Σε γενικές γραμμές όμως είναι ένα ευχάριστο αλλά πανάκριβο σπορ.Οσο περι "χαρακτηρισμων" αλλοι "πιρφοροι" εδω μεσα λενε τα μασατζιδικα ως "κεντρα αγαμητων"...
Κι εγώ δε συμφωνώ αξιόλογε συναγωνιστή. Αν ρωτήσεις τις κοπέλες που δουλεύουν σε αυτά, θα σου πουν ότι η συντριπτική πλειοψηφία των πελατών είναι παντρεμένοι, ούτε καν δεσμευμένοι. Τα μασατζίδικα είναι για μας που πάθαμε από παράλληλες σχέσεις οι οποίες παρολίγο να μας διαλύσουν το σπίτι και καταφεύγουμε σε αυτά για να περνάμε λίγες ώρες σεξουαλικής χαλάρωσης χωρίς να κινδυνεύουμε απ'τη μια στιγμή στην άλλη να φανερωθούμε. Υπάρχουν βέβαια και οι ακραίες περιπτώσεις που σου φέρονται σαν να είναι οι γκόμενές σου, που παρεξηγούνται γιατί δεν πηγαίνεις συχνά, που σου κρατάνε μούτρα και δε σου μιλάνε επειδή παίρνεις κι άλλες κοπέλες και όχι μόνο αυτές κλπ. Το έχω ζήσει και αυτό. Σε γενικές γραμμές όμως είναι ένα ευχάριστο αλλά πανάκριβο σπορ.
Μιλάς με γρίφους γέροντα..Εγώ psix μαζί σου είμαι...άλλοι μόνο λασπολογουν κτλ.
Το μασσαζ στην Ελλαδα είναι αρκετά φτηνό κ vfm όταν ένα σπα πχ Σαντανσκι είναι ιδια τιμή και μπορεί να πετύχεις τη κερατω και μια γυφτισσα κλασσικοτατη με ότι συνεπάγεται..
Από κει κ έπειτα το παιχνίδι αλλάζει, οι σχέσεις γίνονται στενότερες και άνετα θα γίνουν παρεξηγήσεις, τυγχάνει στην ευρωπη να χουν κάποιοι ένα στανταρακι ακόμα και αν έφτασε 62..σαν να λέμε έχω τον ιδιο γιατρό κ δικηγόρο χρόνια.
Επίσης προέρχομαι από εργασία με 75℅ γυναίκες και πολλές θα έκαναν πολλά για την εύνοια ή φαγακι..ξενοδοχειακι..ποτακι, και ανωμαλίες όσο μία επαγγελματίας όμως..όποιος μπλέκει με τα πιτουρα τον τρων οι κότες, και φυσικά έχω οσφρηθει πολλούς ψαρομεζεδες και τραγομεζεδες αφού μόνο ούζο 12 δεν έφερα...
Απ το να έχω κακές συνέπειες με κινδύνους πιο ακριβους έχω κατασταλάξει σε 4-5 στανταρακια, με τεχνική, άλλη εμφάνιση και πολιτισμό..αν μία κάνει νερά πάμε στα επόμενα
Μιλάς με γρίφους γέροντα..