Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 436K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.631
Πόντοι
29.667
ξερω θα με κράξετε αλλά σήμερα γράφτηκα, παραθετω εμπειρία που είχα πριν απο λιγο καιρό:

ραντεβου με την τυπισσα απο
nurumassage4u. το site που ειχε με τηλεφ και διαφορα ειναι ανενεργό αν ξερει καποιος κατι ας γράψει..

ο χωρος στη λ Συγγρου, η κοπέλλα Κολομβιανή με αψογα Ελληνικά.
στρωμα κανονικά για νουρου, επέλεξα το shower μασαζ, ηταν πιο φθηνο στα 80

καστανοξανθο μπουκλε μαλί, κωλάρα τρελή αλλα lopez, βυζαρες φοβερές.
το προγραμμα κανα 30λεπτο στο ντουζ τοσο αντεξα.!! εγω γυμνός αυτη με μαγιο στρινγκ. πρότεινε και πιπα με 50 τα καταφερα και ειπα οχι οποτε τελος με handjob. ωραια εμπειρία πολλά τα λεφτά ομως μονο γ'αυτο

να περνατε καλά

Ξέρεις κάνεις τι απέγινε η εν'λογω κυρία.
Αν δουλεύει σε κάποιο μαγαζι;

maba

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Ερωτηση: εχει παει κανεις προσφατα για nuru και να το εχει ευχαριστηθει; ή να εχει δει αισθητη διαφορα απο οτι παιζει γενικα στα αλλα μαγαζια;
Ψαχνω να βρω καποιο που να ειναι τουλαχιστον κοντα στην διαδικασια που βλεπουμε στα βιντεο και να εχει το αυθεντικο jel και οχι αυτο που παιζει τελευταια σε καποια μαγαζια.
Εχει να προτεινει κανεις τιποτα;;;; (στουνιο ή cg δεν με πειραζει)

Prionis_83

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2015
Like
61
Πόντοι
0
Ερωτηση: εχει παει κανεις προσφατα για nuru και να το εχει ευχαριστηθει; ή να εχει δει αισθητη διαφορα απο οτι παιζει γενικα στα αλλα μαγαζια;
Ψαχνω να βρω καποιο που να ειναι τουλαχιστον κοντα στην διαδικασια που βλεπουμε στα βιντεο και να εχει το αυθεντικο jel και οχι αυτο που παιζει τελευταια σε καποια μαγαζια.
Και γω το ιδιο ψαχνω αλλα δυστηχως δεν εχω βρει τιποτα!! Δεν εχω δοκιμασει ακομα ας οψεται το οικονομικο γαμω την τρελα μου!! Καποιος με καποια εμπειρια επι του θεματος να δωσει καμια ιδεα?

nikolakis2112

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2017
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Μπορει καποιος να μας πει εμπειριες απο το nurumassage.gr? Ενταξει ξερουμε οτι δε γαμας αλλα γενικα καμια κριτικη; οι κοπελες ειναι με στρινγκ; αν καυλωσεις η χυσεις τι γινεται; ποια κοπελα αξιζει; μη με παραπεμψεται στο faq  μονο προσωπικες εμπειριες...

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Και γω το ιδιο ψαχνω αλλα δυστηχως δεν εχω βρει τιποτα!! Δεν εχω δοκιμασει ακομα ας οψεται το οικονομικο γαμω την τρελα μου!! Καποιος με καποια εμπειρια επι του θεματος να δωσει καμια ιδεα?

Να μιλησω αντικειμενικα, αν θες πραγματικα καλο Nuru με budget στα 110-120 1full hour, η δυνατη τριπλέτα της Αθηνας ειναι για εμενα:

1. Ελενα (Μπακνανα 47, εχω δωσει απειρες κριτικες και φαντασιωσεις και απλα κανεις Nuru Στο Μπακνανα και την ακους μεχρι τον Εβρο).

2. Ναντια (DBA με το καλλιτεχνικο ονομα "κινεζακι", ειναι σαν να λεμε να βαλεις κλασσικη ελληνιδα μαμα να σου κανει μουσακα αφου ειναι στο ειδος της).

3. Ανδριαννα (oasis..απλα στυλ "Φουρειρα¨" πολυ καλο ακροβατικο)..

4. Μαριαννα (καλλιροης 48, η τρελλη Ρουμανα υπο καλη αποψη στυλ λεπτο )

Υστερα ακολουθουν οι φιλοτιμες προσπαθειες (αν θες πιο μπαμπατσικα) : Δημητρα (dba), Καρολίνας (φραντζη...που απλα στην αρχη ειναι "τρελλη¨" με τη καλη εννοια και θα φας λιγο ξυλο λογω πιασιματος της)

Ολες αυτες οι περιπτωσεις εχουν και "ολοκληρωμενο 2ο ημιχρονο"

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Να μιλησω αντικειμενικα, αν θες πραγματικα καλο Nuru με budget στα 110-120 1full hour, η δυνατη τριπλέτα της Αθηνας ειναι για εμενα:

1. Ελενα (Μπακνανα 47, εχω δωσει απειρες κριτικες και φαντασιωσεις και απλα κανεις Nuru Στο Μπακνανα και την ακους μεχρι τον Εβρο).

2. Ναντια (DBA με το καλλιτεχνικο ονομα "κινεζακι", ειναι σαν να λεμε να βαλεις κλασσικη ελληνιδα μαμα να σου κανει μουσακα αφου ειναι στο ειδος της).

Υστερα ακολουθουν οι φιλοτιμες προσπαθειες (αν θες πιο μπαμπατσικα) : Δημητρα (dba), Καρολίνας (φραντζη...που απλα στην αρχη ειναι "τρελλη¨" με τη καλη εννοια και θα φας λιγο ξυλο λογω πιασιματος της)

συμφωνω με τα παραπανω
ολες οι κοπελες που αναφερεις ειναι καλες περιπτωσεις για νουρου

Γενικα στο νουρου νομιζω ταιριαζουν πιο μικροι σε ογκο και αδυνατοι σωματοτυποι
οποτε Ελενα απο Μπακνανα και η πετιτ Ναντια απο το DBA ειναι εξαιρετικες στο ειδος

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Κ πιο παλια η τζουλια εκανε πολυ καλο νουρου
Στο συγγρου 45 :headbaning2:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
συμφωνω με τα παραπανω

οποτε Ελενα απο Μπακνανα και η πετιτ Ναντια απο το DBA ειναι εξαιρετικες στο ειδος

Σωστος

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
συμφωνω με τα παραπανω

Περι Nuru παντως δεν μετραει απολυτα ο σωματοτυπος...οσο η "καταρτιση" αλλα και το "ποσο θελει να προσπαθησει" σε αυτο που κανει ;)
Αυτες οι "τεχνικες" γενικα ειναι και κατα ποσον για αρχη ειναι "εναρμονισμενο το ατομο που το ασκει" και υστερα "το πως το ασκει και με τι δυνατοτητες".
Απο κει και επειτα, και το ελαφρυ πιασιμο αλλα και το πιο ΔΥΝΑΤΟ εχουν τη χαρη τους.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Περι Nuru παντως δεν μετραει απολυτα ο σωματοτυπος...οσο η "καταρτιση" αλλα και το "ποσο θελει να προσπαθησει" σε αυτο που κανει ;)

αυτα ισχυουν σε οποιαδηποτε δουλεια και αν κανεις σαν σωστος επαγγελματιας

.Απο κει και επειτα, και το ελαφρυ πιασιμο αλλα και το πιο ΔΥΝΑΤΟ εχουν τη χαρη τους.

σχετικα με αυτο το πραγμα ειναι υποκειμενικο
σε αλλους αρεσει να νοιωθουν επανω τους να τριβεται μια πληθωρικη γυναικα (μπορει και χοντρη) σε αλλους αρεσει/τους φτιαχνει να νοιωθουν επανω τους ενα ελαφρυ και αδυνατο γυναικειο κορμι

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
αυτα ισχυουν σε οποιαδηποτε δουλεια και αν κανεις σαν σωστος επαγγελματιας

σχετικα με αυτο το πραγμα ειναι υποκειμενικο
σε αλλους αρεσει να νοιωθουν επανω τους να τριβεται μια πλυθωρικη γυναικα (μπορει και χοντρη) σε αλλους αρεσει/τους φτιαχνει να νοιωθουν επανω τους ενα ελαφρυ και αδυνατο γυναικειο κορμι

1) Υπαρχει και μια αλλη λεπτη γραμμη, οπως κατα "ποσο διαισθανεται το τι θελει ο καθενας"...περαν οποιας καταρτισης.

2) Καθε τι εχει τη χαρη του...εχει τα συν και τα πλην. Ομως ολες διακρινονται στο "κατα ποσο το προσπαθουν"...

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
633
Πόντοι
3.015

Τι μου θύμησες τώρα συναγωνιστή :

:heavymetalbig:

Spin31

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
120
Πόντοι
1
Την ελενα την εχω δοκιμασει καλη ναι μεν αλλα αρκετα εξω απο τα δικα μου γουστα..

Spin31

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
120
Πόντοι
1
Η αντριαννα τι λεει εμφανισιακα;

Spin31

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2018
Like
120
Πόντοι
1
σα στυλ ειναι που λεμε "καθημερινη" και φερνει αρκετα στη Φουρειρα τη τραγουδιστρια..απο τις ¨"καλες" επιλογες..
σα στυλ ειναι που λεμε "καθημερινη" και φερνει αρκετα στη Φουρειρα τη τραγουδιστρια..απο τις ¨"καλες" επιλογες..
Ευχαριστω!

Prionis_83

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2015
Like
61
Πόντοι
0

Ωραίος φιλε!!! Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις...ξεκιναω απο κατω προς τα πάνω στην λιστα που εδωσες!!

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
477
Πόντοι
26
Υπαρχει περιπτωση να κανει καποια nuru εκτος απο να πας σε μαζατσιδικο? Να ειναι ανεξαρτητη πχ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom