Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
0
Καλησπερα στη παρεα λογω της λατρειας μου στο μασαζ και στα παρελκομενα ειχα παει σε ενα στη συγγρου για νουρου .Η τυπισσα ηταν μιλφ γυμνασμενη με 3αρια βυζια και ωραια πεταχτη κωλαρα αλλα για σεξ τιποτα μου προμοταρε μια φιλης της που κανει ολοκληρωμενο .Μιλαμε σπασιμο νευρων με το μαγιο αυτη τσιτσιδι εγω και να μου τριβεται για να καταλαβετε ειμαι ξαπλωμενος και αυτη εκανε σπαγγατο πανω λαλησα.Στη δευτερη αποχωρηση  μου λεει ποτε θα ξαναρθεις και τις το ξεκαθαριζω οτι θα το κοψω αφου θελω κατι παραπανω .Μετα βεβαια μου το εριξε το παραμυθι λεγοντας μου οτι το κολπο παει πανω απο 200 .Οσο σκεφτομαι τι θα καναμε τοσο λυγιζω και θελω να παω.Αυτα απο μενα

asanseras

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2017
Like
68
Πόντοι
0
ξερω θα με κράξετε αλλά σήμερα γράφτηκα, παραθετω εμπειρία που είχα πριν απο λιγο καιρό:

ραντεβου με την τυπισσα απο nurumassage4u. το site που ειχε με τηλεφ και διαφορα ειναι ανενεργό αν ξερει καποιος κατι ας γράψει..

ο χωρος στη λ Συγγρου, η κοπέλλα Κολομβιανή με αψογα Ελληνικά.
στρωμα κανονικά για νουρου, επέλεξα το shower μασαζ, ηταν πιο φθηνο στα 80

καστανοξανθο μπουκλε μαλί, κωλάρα τρελή αλλα lopez, βυζαρες φοβερές.
το προγραμμα κανα 30λεπτο στο ντουζ τοσο αντεξα.!! εγω γυμνός αυτη με μαγιο στρινγκ. πρότεινε και πιπα με 50 τα καταφερα και ειπα οχι οποτε τελος με handjob. ωραια εμπειρία πολλά τα λεφτά ομως μονο γ'αυτο

να περνατε καλά

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.170
Πόντοι
456
Η τύπισσα αυτή δεν έχει ιδέα απο νουρού ,ούτε μου αρέσει εμφανισιακά προσωπικά.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Συγγνώμη αυτή ήθελε 80 + 50 για πίπα....;;;;
Πάει καλά;

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Χόρχε και τα 80€ για μιση ωρα μπαλαμουτι στη ντουζιέρα στα ορθια με φραπε στο τελος πάλι είναι πάρα πολλά.

nnik31

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2016
Κριτικές
1
Like
21
Πόντοι
0
Δεν εχω κανει προσωπικα nuru αλλα απο οτι εχω δει με ψηνει η ιδεα να δοκιμασω. Εχω δει απο GDE ag μια κοπελα που λεει οτι κανει.

Exει δοκιμασει κανενας με την συγκεκριμενη? Φαινεται καλη με μια πρωτη ματια παντως..!

asanseras

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2017
Like
68
Πόντοι
0
παιδιά έχετε δίκιο πολλά είναι και τα 80 και τα 80+50.. η κοπέλα ηταν κατ εμε πολύ εντυπωσιακή. Ειχε και μεγαλη ιδεα για τον εαυτό της (φωτο απο dubai κπ κλπ είχα δει στο internet..)

πάμε γ'άλλα, ετσι κι αλλιώς έχει εξαφανιστεί..

ΥΓ μη μου ζητατε με pm τηλεφ, απάντησα το έχω σβήσει πλέον

Εγγρ.
12 Μαρ 2016
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
0
Οπα Οπα ρε παιδια το νουρου μασαζ χρειαζετε καταλληλο στρωμα αρωματικες παπαριτσες και τετοια κολπα δηλαδη συγγνωμη δεν μπορουμε να βρουμε μια ρουφιανα να μας το κανει ? Πλακα μου κανετε ? Ξεχασα να αναφερω στους συναγωνιστες ότι εχω κανει αλλη μια φορα στα 100 ευρω με ενα κοντο ξανθο πολυ δυνατο μωρο με ωραια  βυζακια γυρω στα 30 σε ενα απο τα διαφημιζομενα μασατζιδικα (αυτο που ειναι απεναντι απο το πολυτεχνειο αν δεν κανω λαθος) και εκει ηταν γαμω μετα απο οτι διαβασα εδω η μπεμπα την εκανε για αλλου .Κριμα .Αυτα απο μενα.Δωστε καμμια ιδεα που να παω χρειαζομαι μασαζ χαχαχαχα

homersimpson

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2014
Like
10
Πόντοι
0
Παιδια ξερει κανεις τι παιζει στο athens nuru massage?

homersimpson

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2014
Like
10
Πόντοι
0
πολυ φοβαμαι οτι θα ειναι φολα των 100ευρω και μετα θα τα κλαιω γι αυτο θα ηθελα να ξερω αν παιζει τιποτα

homersimpson

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2014
Like
10
Πόντοι
0
Να παρω τηλεφωνο και να ρωτησω τι ακριβως αν εχει εξτρα υπηρεσιες το μαγαζι?

mad_max

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
97
Like
4.790
Πόντοι
22.915

Συνημμένα

• nuru.jpg