HarisGB
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 7
- Like
- 582
- Πόντοι
- 306
Ωραίος φιλε!!! Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις...ξεκιναω απο κατω προς τα πάνω στην λιστα που εδωσες!!
Πανω προς τα κατω ;) ....
Ωραίος φιλε!!! Σε ευχαριστώ για τις προτάσεις...ξεκιναω απο κατω προς τα πάνω στην λιστα που εδωσες!!
Υπαρχει περιπτωση να κανει καποια nuru εκτος απο να πας σε μαζατσιδικο? Να ειναι ανεξαρτητη πχ
Η αντριαννα τι λεει εμφανισιακα;
Να μιλησω αντικειμενικα, αν θες πραγματικα καλο Nuru με budget στα 110-120 1full hour, η δυνατη τριπλέτα της Αθηνας ειναι για εμενα:
1. Ελενα (Μπακνανα 47, εχω δωσει απειρες κριτικες και φαντασιωσεις και απλα κανεις Nuru Στο Μπακνανα και την ακους μεχρι τον Εβρο).
2. Ναντια (DBA με το καλλιτεχνικο ονομα "κινεζακι", ειναι σαν να λεμε να βαλεις κλασσικη ελληνιδα μαμα να σου κανει μουσακα αφου ειναι στο ειδος της).
3. Ανδριαννα (oasis..απλα στυλ "Φουρειρα¨" πολυ καλο ακροβατικο)..
4. Μαριαννα (καλλιροης 48, η τρελλη Ρουμανα υπο καλη αποψη στυλ λεπτο )
Υστερα ακολουθουν οι φιλοτιμες προσπαθειες (αν θες πιο μπαμπατσικα) : Δημητρα (dba), Καρολίνας (φραντζη...που απλα στην αρχη ειναι "τρελλη¨" με τη καλη εννοια και θα φας λιγο ξυλο λογω πιασιματος της)
Ολες αυτες οι περιπτωσεις εχουν και "ολοκληρωμενο 2ο ημιχρονο"
αυτά περί φουρέιρας θα έλεγα ότι τείνουν προς την υπερβολή...διότι την φουρέιρα αν την δείς σε ίδρυμα μπαίνεις αβλεπί για να της κάνεις την κωλοτρυπίδα κοκορέτσι..ενώ την αντριάνα την βλέπεις και λές...."υπάρχει και κάποια άλλη για να μου δείξετε"?
συγνώμη κ. Χάρη αλλά την Μαριάννα την έχετε πάρει για νούρου και σας ικανοποίησε τόσο πολύ?? εδώ όταν δεν είχε γεννηθεί ακόμη ο όρος "νούρου" για τα ελληνικά ελαιοτριβεία η εν λόγω κορασίδα δεν έκανε καν μασάζ...πώς μπήκε κατευθείαν στα βαθιά με τόση επιτυχία??? εντύπωση μου κάνει για αυτό και σας ρωτώ..επειδή την γνωρίζω πολύ καλά την συγκεκριμένη κορη του δράκουλα
Για ποια Μαριανα λετε ρε παιδια; Για τη παλια Μαριανα με το κωλοτρυπιδι, που καποτε ητανε Φραντζη;συγνώμη κ. Χάρη αλλά την Μαριάννα την έχετε πάρει για νούρου και σας ικανοποίησε τόσο πολύ?? εδώ όταν δεν είχε γεννηθεί ακόμη ο όρος "νούρου" για τα ελληνικά ελαιοτριβεία η εν λόγω κορασίδα δεν έκανε καν μασάζ...πώς μπήκε κατευθείαν στα βαθιά με τόση επιτυχία??? εντύπωση μου κάνει για αυτό και σας ρωτώ..επειδή την γνωρίζω πολύ καλά την συγκεκριμένη κορη του δράκουλα
συγνώμη κ. Χάρη αλλά την Μαριάννα την έχετε πάρει για νούρου και σας ικανοποίησε τόσο πολύ?? εδώ όταν δεν είχε γεννηθεί ακόμη ο όρος "νούρου" για τα ελληνικά ελαιοτριβεία η εν λόγω κορασίδα δεν έκανε καν μασάζ...πώς μπήκε κατευθείαν στα βαθιά με τόση επιτυχία??? εντύπωση μου κάνει για αυτό και σας ρωτώ..επειδή την γνωρίζω πολύ καλά την συγκεκριμένη κορη του δράκουλα
Για ποια Μαριανα λετε ρε παιδια; Για τη παλια Μαριανα με το κωλοτρυπιδι, που καποτε ητανε Φραντζη;
Ναι, για την ιδια λεμε. Ακομα ειναι στις επαλξεις;μαριαννα απο Κ48
Ναι, για την ιδια λεμε. Ακομα ειναι στις επαλξεις;
Ναι, για την ιδια λεμε. Ακομα ειναι στις επαλξεις;
Πανε πολλα χρονια (6-7, ισως και περισσοτερα) που ειχα παρει τη κοπελα.χαλλλαρα παππου
On home, αντε κανα Body to body..Τα κυριαρχα "ονοματα" ειναι: 1) "η νοσοκομα που ολοι την ζηταν σε γαμο και γιαυτο θα σου βγαλει κανα φραπογαλο στη περιοχη κυψελης" 2) " ο Νικος ξανθοπουλος και η μαρθα βουρτση στο περαμα οπου πρεπει να ακουσεις την σπεντζος φιλμς με φοντο την Ναυπηγοεπισκευαστικη για να σου κατσει και αν".. 3) Ο ενας και μοναδικός "δρακουμελ"..Η απολυτη γιατρινα ολιστικης, με πτυχια απο το θιβετ, και απο κατω ο ασφα-..λιτης να σε περιμενει. Οποτε, η θα πας απο το αυθονο πατσουλι που διασκορπιζεται με ψεκαστηρα η θα πας απο τον "λιτη" που ζηλευει μην του τη κλεψεις....
Στα On home Το σωζει λιγο η Bικυ Στεφανια...που παλι οι τιμες της ειναι ιδιες με ενος μασατζιδικου.
πιο ακριβης δε θα μπορουσες να ησουν.
εμπαινε μεσα στο δωματιο κι αρχιζε το κλαρινο κατ ευθειαν. ποιο μασαζ?
ειχε - εχει αλλες χαρες ομως. εχει κωλαρα που σκοτωνει
Δε παιζεστε...τελικα δεν ειναι τυχαιο οτι ολο το σαιτ σε θεματα μασαζ τα χει ακουμπησει στον Γκαργκαμελ και το αλλο μισο στη Μαρια τη νοσοκομα...
Ρε πατε καλα?Σας κανουν ετσι τσινιζεται..σας κανουν πιο πολυ πιπα παλι χαλιεστε...πωωωωωωω
[video] [video]https://www.youtube.com/watch?v=Fg_c55irCLQ[/video] [/video]
φιλαρακο τους χαρακτηρισμους κρατα τους για τον εαυτο σου. ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω κι ουτε σε εβαλε δερβεναγα στον πουτσο του κανενας εδω μεσα.
πληροφοριακα σου λεω οτι ολες αυτες που αναφερεις παραπανω ουτε που τις ξερω κι απο δω μεσα μονο ξερω οτι ειναι μπαζα.
αλλα και μπαζο να θελω να γαμησω δε θα σε ρωτησω κιολας.
αιντε ενας ενας εδω με την καβλα του
Ασχετο φιλε
Αλλα ποτε ηταν ασφαλιτης απο κατω κ περιμενε γκαργκαμελ???
Εγω την εχω τρακαρει αρκετες φορες στο bοra κ ειναι παντα μονη!!!!
μην ασχολεισαι ρε τζιμαρα. ακομα να παρεις χαμπαρι?