Νέα

Nuru Masaz - τιμές - μασατζίδικα στην Αθήνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipadoros1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 452K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
Υπαρχει περιπτωση να κανει καποια nuru εκτος απο να πας σε μαζατσιδικο? Να ειναι ανεξαρτητη πχ

On home, αντε κανα Body to body..Τα κυριαρχα "ονοματα" ειναι: 1) "η νοσοκομα που ολοι την ζηταν σε γαμο και γιαυτο θα σου βγαλει κανα φραπογαλο στη περιοχη κυψελης" 2) " ο Νικος ξανθοπουλος και η μαρθα βουρτση στο περαμα οπου πρεπει να ακουσεις την σπεντζος φιλμς με φοντο την Ναυπηγοεπισκευαστικη για να σου κατσει και αν".. 3) Ο ενας και μοναδικός "δρακουμελ"..Η απολυτη γιατρινα ολιστικης, με πτυχια απο το θιβετ, και απο κατω ο ασφα-..λιτης να σε περιμενει. Οποτε, η θα πας απο το αυθονο πατσουλι που διασκορπιζεται με ψεκαστηρα η θα πας απο τον "λιτη" που ζηλευει μην του τη κλεψεις....

Στα On home Το σωζει λιγο η Bικυ Στεφανια...που παλι οι τιμες της ειναι ιδιες με ενος μασατζιδικου.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.337
Πόντοι
5.916
Η αντριαννα τι λεει εμφανισιακα;

για να μην μου έχει κάνει καμμία εντύπωση τόσες φορές που έχω περάσει από το ίδρυμα αναξιοπαθούντων αθεράπευτων και νοσούντων ψυχοσωματοκοινωνικά :grin: :cheesy: ανδρών,δεν πρέπει να είναι ιδιαίτερα καλής εμφανίσεως...αυτά περί φουρέιρας θα έλεγα ότι τείνουν προς την υπερβολή...διότι την φουρέιρα αν την δείς σε ίδρυμα μπαίνεις αβλεπί για να της κάνεις την κωλοτρυπίδα κοκορέτσι..ενώ την αντριάνα την βλέπεις και λές...."υπάρχει και κάποια άλλη για να μου δείξετε"? :think:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.337
Πόντοι
5.916
Να μιλησω αντικειμενικα, αν θες πραγματικα καλο Nuru με budget στα 110-120 1full hour, η δυνατη τριπλέτα της Αθηνας ειναι για εμενα:

1. Ελενα (Μπακνανα 47, εχω δωσει απειρες κριτικες και φαντασιωσεις και απλα κανεις Nuru Στο Μπακνανα και την ακους μεχρι τον Εβρο).

2. Ναντια (DBA με το καλλιτεχνικο ονομα "κινεζακι", ειναι σαν να λεμε να βαλεις κλασσικη ελληνιδα μαμα να σου κανει μουσακα αφου ειναι στο ειδος της).

3. Ανδριαννα (oasis..απλα στυλ "Φουρειρα¨" πολυ καλο ακροβατικο)..

4. Μαριαννα (καλλιροης 48, η τρελλη Ρουμανα υπο καλη αποψη στυλ λεπτο )

Υστερα ακολουθουν οι φιλοτιμες προσπαθειες (αν θες πιο μπαμπατσικα) : Δημητρα (dba), Καρολίνας (φραντζη...που απλα στην αρχη ειναι "τρελλη¨" με τη καλη εννοια και θα φας λιγο ξυλο λογω πιασιματος της)

Ολες αυτες οι περιπτωσεις εχουν και "ολοκληρωμενο 2ο ημιχρονο"

συγνώμη κ. Χάρη αλλά την Μαριάννα την έχετε πάρει για νούρου και σας ικανοποίησε τόσο πολύ?? εδώ όταν δεν είχε γεννηθεί ακόμη ο όρος "νούρου" για τα ελληνικά ελαιοτριβεία η εν λόγω κορασίδα δεν έκανε καν μασάζ...πώς μπήκε κατευθείαν στα βαθιά με τόση επιτυχία??? εντύπωση μου κάνει για αυτό και σας ρωτώ..επειδή την γνωρίζω πολύ καλά την συγκεκριμένη κορη του δράκουλα

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
αυτά περί φουρέιρας θα έλεγα ότι τείνουν προς την υπερβολή...διότι την φουρέιρα αν την δείς σε ίδρυμα μπαίνεις αβλεπί για να της κάνεις την κωλοτρυπίδα κοκορέτσι..ενώ την αντριάνα την βλέπεις και λές...."υπάρχει και κάποια άλλη για να μου δείξετε"? :think:

Μπορειτε να πληρωνετε οσο taxibeat θελετε απο κει και επειτα... ;) οι επιλογες μου ειναι πληρως φιλοσοφημενες οχι μονο γιαυτο που βλεπουν τα ματια μου (δεν αρεσουν ολες σε ολους αλλα οσοι ειναι ανωριμοι στον χωρο μονο σε αυτο κινουνται για να ξεροχυσουν σαν ανηλικα), αλλα και στο τι "ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ" απο αυτο που ζηταν οικονομικα...Μπορειτε να κανετε και σεις τις δικες σας κριτικες και "φαντασιωσεις" καλυτερες και απο τις δικες μου και να κρινουν αναλογα οι αναγνωστες...

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
συγνώμη κ. Χάρη αλλά την Μαριάννα την έχετε πάρει για νούρου και σας ικανοποίησε τόσο πολύ?? εδώ όταν δεν είχε γεννηθεί ακόμη ο όρος "νούρου" για τα ελληνικά ελαιοτριβεία η εν λόγω κορασίδα δεν έκανε καν μασάζ...πώς μπήκε κατευθείαν στα βαθιά με τόση επιτυχία??? εντύπωση μου κάνει για αυτό και σας ρωτώ..επειδή την γνωρίζω πολύ καλά την συγκεκριμένη κορη του δράκουλα

Μια χαρα αποδιδει ολη η χρυση τετραδα που ανεφερα, αλλα εσυ πρεπει να προσεχεις τα λογια σου κυριε "ΣΧΕΣΑΚΙΑ" οταν λες "αναξιοπαθουντες-ψυχοπαθεις-αγαμητους" ολο το κοσμο της σελιδας.. ;)

• Like
Αντιδράσεις: vagma

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.851
Πόντοι
19.795
Για ποια Μαριανα λετε ρε παιδια; Για τη παλια Μαριανα με το κωλοτρυπιδι, που καποτε ητανε Φραντζη;

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.844
Πόντοι
41.813

πιο ακριβης δε θα μπορουσες να ησουν.
εμπαινε μεσα στο δωματιο κι αρχιζε το κλαρινο κατ ευθειαν. ποιο μασαζ?  :happy: :happy:

ειχε - εχει αλλες χαρες ομως. εχει κωλαρα που σκοτωνει  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
On home, αντε κανα Body to body..Τα κυριαρχα "ονοματα" ειναι: 1) "η νοσοκομα που ολοι την ζηταν σε γαμο και γιαυτο θα σου βγαλει κανα φραπογαλο στη περιοχη κυψελης" 2) " ο Νικος ξανθοπουλος και η μαρθα βουρτση στο περαμα οπου πρεπει να ακουσεις την σπεντζος φιλμς με φοντο την Ναυπηγοεπισκευαστικη για να σου κατσει και αν".. 3) Ο ενας και μοναδικός "δρακουμελ"..Η απολυτη γιατρινα ολιστικης, με πτυχια απο το θιβετ, και απο κατω ο ασφα-..λιτης να σε περιμενει. Οποτε, η θα πας απο το αυθονο πατσουλι που διασκορπιζεται με ψεκαστηρα η θα πας απο τον "λιτη" που ζηλευει μην του τη κλεψεις....

Στα On home Το σωζει λιγο η Bικυ Στεφανια...που παλι οι τιμες της ειναι ιδιες με ενος μασατζιδικου.

Ασχετο φιλε
Αλλα ποτε ηταν ασφαλιτης απο κατω κ περιμενε γκαργκαμελ???

Εγω την εχω τρακαρει αρκετες φορες στο  bοra κ ειναι παντα μονη!!!!

HarisGB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Κριτικές
7
Like
582
Πόντοι
306
πιο ακριβης δε θα μπορουσες να ησουν.
εμπαινε μεσα στο δωματιο κι αρχιζε το κλαρινο κατ ευθειαν. ποιο μασαζ?  :happy: :happy:

ειχε - εχει αλλες χαρες ομως. εχει κωλαρα που σκοτωνει  :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Δε παιζεστε...τελικα δεν ειναι τυχαιο οτι ολο το σαιτ σε θεματα μασαζ τα χει ακουμπησει στον Γκαργκαμελ και το αλλο μισο στη Μαρια τη νοσοκομα...
Ρε πατε καλα?Σας κανουν ετσι τσινιζεται..σας κανουν πιο πολυ πιπα παλι χαλιεστε...πωωωωωωω  

[video] [video]https://www.youtube.com/watch?v=Fg_c55irCLQ[/video] [/video]

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.844
Πόντοι
41.813
Δε παιζεστε...τελικα δεν ειναι τυχαιο οτι ολο το σαιτ σε θεματα μασαζ τα χει ακουμπησει στον Γκαργκαμελ και το αλλο μισο στη Μαρια τη νοσοκομα...
Ρε πατε καλα?Σας κανουν ετσι τσινιζεται..σας κανουν πιο πολυ πιπα παλι χαλιεστε...πωωωωωωω  

[video] [video]https://www.youtube.com/watch?v=Fg_c55irCLQ[/video] [/video]

φιλαρακο τους χαρακτηρισμους κρατα τους για τον εαυτο σου. ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω κι ουτε σε εβαλε δερβεναγα στον πουτσο του κανενας εδω μεσα.
πληροφοριακα σου λεω οτι ολες αυτες που αναφερεις παραπανω ουτε που τις ξερω κι απο δω μεσα μονο ξερω οτι ειναι μπαζα.

αλλα και μπαζο να θελω να γαμησω δε θα σε ρωτησω κιολας.
αιντε ενας ενας εδω με την καβλα του

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
φιλαρακο τους χαρακτηρισμους κρατα τους για τον εαυτο σου. ουτε με ξερεις ουτε σε ξερω κι ουτε σε εβαλε δερβεναγα στον πουτσο του κανενας εδω μεσα.
πληροφοριακα σου λεω οτι ολες αυτες που αναφερεις παραπανω ουτε που τις ξερω κι απο δω μεσα μονο ξερω οτι ειναι μπαζα.

αλλα και μπαζο να θελω να γαμησω δε θα σε ρωτησω κιολας.
αιντε ενας ενας εδω με την καβλα του

χαλαρωσε

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.844
Πόντοι
41.813
Ασχετο φιλε
Αλλα ποτε ηταν ασφαλιτης απο κατω κ περιμενε γκαργκαμελ???

Εγω την εχω τρακαρει αρκετες φορες στο  bοra κ ειναι παντα μονη!!!!

μην ασχολεισαι ρε τζιμαρα. ακομα να παρεις χαμπαρι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom