chantal-99
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2011
- Like
- 45
- Πόντοι
- 66
![Pro_7_logo.png](http://[URL unfurl="true"]www.diekameraden.de/images/Pro_7_logo.png)
Αγαπώ λέμε![]()
![]()
Αχχχ αυτό το φόρεμααααα
Σχεδιασμένο κ φορεμένο απ την ίδια σε κόκκινο όμως
![]()
![]()
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
![Headbang 2 :headbang2: :headbang2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/FIRmzEvtlDNL0dQELGmbBecncN8.gif)
Αγαπώ λέμε![]()
![]()
Αχχχ αυτό το φόρεμααααα
Σχεδιασμένο κ φορεμένο απ την ίδια σε κόκκινο όμως
![]()
![]()
Βιλμα δεν εχω μιλησει ποτε σε σενα αλλα πραγματικα πιστευεις οτι ειναι μουναρες επειδη εχουν απλως ωραιο προσωπο; Αν η γυναικα δεν εχει καμπυλες οσο ωραιο προσωπο και να εχει δεν θα ειναι μουναρα. [size=16pt]Σαν μεσογειακη χυμωδης γυναικα και εσυ[/size] πιστευω να με καταλαβαινεις και να ποσταρεις αναλογα στο μελλον. Ευχαριστω
Βιλμα δεν εχω μιλησει ποτε σε σενα αλλα πραγματικα πιστευεις οτι ειναι μουναρες επειδη εχουν απλως ωραιο προσωπο; Αν η γυναικα δεν εχει καμπυλες οσο ωραιο προσωπο και να εχει δεν θα ειναι μουναρα. Σαν μεσογειακη χυμωδης γυναικα και εσυ πιστευω να με καταλαβαινεις και να ποσταρεις αναλογα στο μελλον. Ευχαριστω
Ο τίτλος είναι παραπλανητικός τότεΝα ξαναπώ ότι ποστάρω ρούχα όχι γκόμενες ...
+ οι κοπελίτσες είναι λαμπάδες κ όμορφες , τώρα για τα περι μεσογειακού ναι είναι ωραίος τύπος αλλά δεν είναι μόνος ωραίος
Μη περιμένεις αλλαγή με λίγα λόγια![]()
ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ!! Το θέλω.![]()
Μη δεις Εmilio Πούτσι , αμέσως
:o
Ε μωρέ θα το πάρω άμα είναι για όταν ξαναπάμε Γκάζι.![]()
ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ!! Το θέλω.![]()
Θες να τα μοιραστούμε??
Εσύ το έξω, εγώ το μέσα..