Νέα

Πώς γίνεσαι μέλος στο «κύκλωμα»;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Readytogo22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 74
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.701
Πόντοι
6.946
Συγνώμη που θα πω μια χαζή ερώτηση. υπάρχει περίπτωση να βλέπουν οι κοπέλες που δουλεύουν σε έναν οίκο να διαβάζουν αυτά που γράφουμε για αυτές???και πάλι συγνώμη για την ερώτηση που έκανα απλά είμαι περίεργος να μάθω.
Τα πάντα διαβάζονται και μαθαίνονται από τον οποιονδήποτε, φίλε. Και τα κορίτσια διαβάζουν, δεν παρεμβαίνουν συχνά βέβαια, αλλά ενημερώνονται.

Είχα φάει επική φόλα από κορασίδα, και όταν έλεγα τον καυμό μου μετά από λίγες ημέρες σε μια λαδοκόρη που είχα δει κάμποσες φορές, μου είπε ότι το διάβασε... Λες να της είπα ποτέ το ψευδώνυμο που γράφω εδώ;

Km7699

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
50
Like
6.119
Πόντοι
7.626
Συγνώμη που θα πω μια χαζή ερώτηση. υπάρχει περίπτωση να βλέπουν οι κοπέλες που δουλεύουν σε έναν οίκο να διαβάζουν αυτά που γράφουμε για αυτές???και πάλι συγνώμη για την ερώτηση που έκανα απλά είμαι περίεργος να μάθω.
Ναι και κάποιες έχουν και προφίλ με ψεύτικο όνομα .

Km7699

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
50
Like
6.119
Πόντοι
7.626
Τα πάντα διαβάζονται και μαθαίνονται από τον οποιονδήποτε, φίλε. Και τα κορίτσια διαβάζουν, δεν παρεμβαίνουν συχνά βέβαια, αλλά ενημερώνονται.

Είχα φάει επική φόλα από κορασίδα, και όταν έλεγα τον καυμό μου μετά από λίγες ημέρες σε μια λαδοκόρη που είχα δει κάμποσες φορές, μου είπε ότι το διάβασε... Λες να της είπα ποτέ το ψευδώνυμο που γράφω εδώ;
Τους λένε φίλες τους για εμάς φίλε να είσαι σίγουρος . Μπορεί να φάμε άκυρο επειδή κάποια τους έχει πει κάτι κακό. Σε εμένα ευτυχώς δε έχει τύχει αλλά ξέρω περίπτωση

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21

Εννοείται πως δεν έλεγες το ψευδώνυμο σου φίλε.απλα ήθελα να ξέρω αν συμβαίνει αυτό από της κοπέλες.

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
129
Like
33.767
Πόντοι
27.636

Είναι γάτες αυτές, τα πάντα γνωρίζουν, ιδιαίτερα οι δημοφιλές. Πανεύκολα μπορούν να μάθουν ποιος είσαι, για αυτό δίνω προσοχή στο τι γράφω για τη κάθε μια.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.875
Πόντοι
3.506
Τι σκαλιζετε ρε τυποι

Όλες μουνι έχουν. Πάρτε μια πατσαβούρα ,κλείστε τα φώτα και σκεφτείτε καμία άλλη. Θα σας πάει κι πιο φτηνά

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
Είναι γάτες αυτές, τα πάντα γνωρίζουν, ιδιαίτερα οι δημοφιλές. Πανεύκολα μπορούν να μάθουν ποιος είσαι, για αυτό δίνω προσοχή στο τι γράφω για τη κάθε μια.
Με ένα απλό nickname μπορούν να μάθουν ποιος είσαι? Ακραίο μου ακούγεται. Δεν υποτίθεται ότι υπάρχει ανωνυμία εδώ μέσα?

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Εντάξει άμα δεν δώσεις το προφίλ σου και πως λέγεται δεν νομίζω να ξέρουν ποιος είσαι.και εντάξει καλά κάνεις και προσέχεις τι γράφεις.

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
129
Like
33.767
Πόντοι
27.636
Με ένα απλό nickname μπορούν να μάθουν ποιος είσαι? Ακραίο μου ακούγεται

Κι όμως.

Δύο κοπέλες για τις οποίες έγραψα κριτικές, από τον τρόπο που γράφω και τον τρόπο που βγαίνει το ραντεβού, με αναγνώρισαν αμέσως και μάλιστα μου το έλεγαν αστειευόμενες σε επόμενο ραντεβού ότι ξέρουν ποιος είμαι και ότι γράφω εδώ.

Ειδικά στα κορίτσια από γραφεία.

Οπότε προσοχή.

Εντάξει άμα δεν δώσεις το προφίλ σου και πως λέγεται δεν νομίζω να ξέρουν ποιος είσαι.και εντάξει καλά κάνεις και προσέχεις τι γράφεις.

Εννοείται δε δίνεις προφίλ, μόνες τους το ανακαλύπτουν.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.207
Πόντοι
3.786
Οι περιγραφές με λεπτομέρειες στις κριτικές,φωτογραφίζουν στις κοπέλες ποιος είναι.

BigMountain

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
129
Like
33.767
Πόντοι
27.636
Οι περιγραφές με λεπτομέρειες στις κριτικές,φωτογραφίζουν στις κοπέλες ποιος είναι.

Ποιες περιγραφές, εδώ υπάρχουν πολύ χειρότερα, περιγράφουν ακριβώς τι έγινε στο ραντεβού βήμα βήμα.

Δεν γράφω έτσι.

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Κι όμως.

Δύο κοπέλες για τις οποίες έγραψα κριτικές, από τον τρόπο που γράφω και τον τρόπο που βγαίνει το ραντεβού, με αναγνώρισαν αμέσως και μάλιστα μου το έλεγαν αστειευόμενες σε επόμενο ραντεβού ότι ξέρουν ποιος είμαι και ότι γράφω εδώ.

Ειδικά στα κορίτσια από γραφεία.

Οπότε προσοχή.

Εννοείται δε δίνεις προφίλ, μόνες τους το ανακαλύπτουν.
Άρα δεν ξεφεύγει κανείς από της τανες.οπως έγραψα πριν σε ένα συναγωνιστή.

• Like
Αντιδράσεις: Km7699

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.701
Πόντοι
6.946
Είμαι σίγουρος ότι ξέρουν και ποιός είμαι, όχι όλοι όλοι φυσικά, αλλά αρκετοί. Και από διασταυρώσεις με κριτικές και από τις επισκέψεις κατ'οίκον (πέρα από τις τυχαίες συναντήσεις με γείτονες, που έβλεπαν θεόμουνα να έρχονται στο σπίτι)

Κάποιες έχουν δώσει τηλέφωνο, έχω ανταλλάξει και εγώ. 1 αριθμό έχω, 1 χρειάζομαι.

Δεν ενδείκνυται για παντρεμένους.

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.207
Πόντοι
3.786
Ποιες περιγραφές, εδώ υπάρχουν πολύ χειρότερα, περιγράφουν ακριβώς τι έγινε στο ραντεβού βήμα βήμα.

Δεν γράφω έτσι.
Αυτό εννοώ,περιγραφές με λεπτομέρειες.Με τη σειρά τις στάσεις που ακολούθησαν και ακόμα χειρότερα τις συζητήσεις τους.Βρε ντουγάνια,γράψτε ότι είναι καλή στην πίπα και ότι συμμετέχει και δίνει γλωσσόφιλα.Δε χρειάζονται λεπτομέρειες λες και είμαστε στο 50 shades of grey

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
1.997
Πόντοι
506
βεβαια. οπως επισης και να μη το ξεραν μια χαρα υπαρχουν καλοθελητες που τους δειχνουν το φορουμ ειτε για να κανουν παζαρι (ξερεις ποιος ειμαι εγω? "βαρια πενα") ειτε για να παρουν καλυτερες παροχες...

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
1.997
Πόντοι
506
Με ένα απλό nickname μπορούν να μάθουν ποιος είσαι? Ακραίο μου ακούγεται. Δεν υποτίθεται ότι υπάρχει ανωνυμία εδώ μέσα?
αμα σε εχουν παρει ρε τυπε ξερουν ποιος εισαι! εκτος αν εκλεισες ραντεβου με σηματα καπνου!

• Like
Αντιδράσεις: Km7699

Gigifiogkos

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουν 2023
Κριτικές
28
Like
3.248
Πόντοι
2.596
αμα σε εχουν παρει ρε τυπε ξερουν ποιος εισαι! εκτος αν εκλεισες ραντεβου με σηματα καπνου!
Πολύ καλό αλλά πως θα συνδέσει κάποιος το πακιστανικο σου ή ακόμα και πραγματικό σου τηλέφωνο με ένα λογαριασμό εδώ? Υποθέτω δε βάζεις ένα πραγματικό mail εδώ όταν ανοίγεις λογαριασμό

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom