bk1981
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
τα σεβη μου πρωθυπουργε της τρουμπαςέλα μύστη άστους φοβούνται μην τους δαγκώσουν οι κονσοματρίς της Τρούμπας
τα σεβη μου πρωθυπουργε της τρουμπαςέλα μύστη άστους φοβούνται μην τους δαγκώσουν οι κονσοματρίς της Τρούμπας
τα σεβη μου πρωθυπουργε της τρουμπας
καλησπερα Μακη μου μας ξεχασεςκαλησπέρα στις καυλιάρες
εισαι σκληρος παιχτης δεν σε φοβαμαι θα τα καταφερεις
το Σαββάτο θα είμαι εκεί μύστη ;)
το αίμα μου ζητάει απαξιωμένη αλβανίδα κωλομπαρού να μου πουλάει έρωτα και καυλάντα
καλησπερα Μακη μου μας ξεχασες
μπα εμεις εδω ειμαστε καυλιαρι μουόχι ρε μωράκι τι είναι αυτά που λες εσύ μας έχεις ξεχάσει τώρα τελευταία
μπα εμεις εδω ειμαστε καυλιαρι μου
εμεις εδω ειμαστε καυλιαρι μου
Ο λαγος ειναι υπο την προστασια μουεγω με τον λαγο αλλα ειναι φοβιτσιαρης και δεν κατεβαινει στη τρουμπα
οταν ξεπεραστουν τα προβληματα που σου χω πει να εισαι σιγουρος οτι θα ερθωΟ λαγος ειναι υπο την προστασια μου
Ακολουθει στις τσαρκες καποιες φορες.
Σε περιμενουμε...........
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Κιμπαρη γιδοlover, πηρες την επιδοτηση απο το αιγοπροβειο γαλα και αρχισες να το παιζεις large;Να σου δώσω καλύτερα ένα τάληρο να πας να φας κάνα σουβλάκι ρε λιγούρη.
Βγάλε το κεφάλι από τον πάτο σου γιατί πάλι με μπέρδεψες με τον κολλητό σου τον μπαστουνόβλαχο.
640 και με Quantitative πανω απο 95%...
Εχει χαρη διακορευτη αιγοπροβατων που δε μ'αφηνει να ανεβασω φωτογραφιες...Βγάλε το κεφάλι από τον πάτο σου γιατί πάλι με μπέρδεψες με τον κολλητό σου τον μπαστουνόβλαχο.
px κακο παιδι κακο παιδιΤου κράταγες το φανάρι του βλάχου όταν πήδαγε τη γυναίκα του;
Κα(υ)λημερα κοριτσαρα μου !!!καλημερα μωρακια..............