Νέα

Ντορινα Λαουρα. sexy duo

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 532
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papichulo1983

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ελατε θεσσαλονικη μανουλια μου να σας παρω και τις 2 μαζι ακαποτα ολα σαν ταινια της αναμπολικ μωρακια μου να σας ριξω ολα τα γαλατα στις τρυπαρες σας

Επισκέπτης
καλησπερα μωρακια καλη μας εβδομαδα

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.346
Πόντοι
5.435
Χτες το βράδυ, τιμήθηκε για άλλη μια φορά η Ντορίνα, τι να πω που δεν έχω πει ξανά, ματάρες και χαμόγελο πανέμορφα, είναι που λένε σε κοιτάει και λιώνεις το μωρό, και στο δωμάτιο τα δίνει όλα για να περάσεις καλά.
Ντορινάκι πέρασα super παρόλη την κούραση μου. Καλά μπανάκια  :grin:

Επισκέπτης
Χτες το βράδυ, τιμήθηκε για άλλη μια φορά η Ντορίνα, τι να πω που δεν έχω πει ξανά, ματάρες και χαμόγελο πανέμορφα, είναι που λένε σε κοιτάει και λιώνεις το μωρό, και στο δωμάτιο τα δίνει όλα για να περάσεις καλά.
ευχαρηστω καυλα μου :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

xaxaxaxaxa πάει ο κέρβερας θα του τα φάει όλα η Ντορίνα :2funny: :2funny: :2funny:

Υ.Γ καλησπέρα :sunglasses:

D-Laoura

Ιερόδουλη
Εγγρ.
9 Φεβ 2012
Like
0
:smitten: :smitten:Καλημερα μωρακια να εχετε μια ομωρφι μερααααααααα :smitten: :smitten:σειμερα 10-20 ειμαι βριλησσου 36.φιλακια πολααααααααααααααααααααααααα ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom