CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Κακιουλες........εγω ανομαλι μα τη λες Λαουρα τωρα???
Κακιουλες........εγω ανομαλι μα τη λες Λαουρα τωρα???
κάποιος έκανε την φώτο mirror, τα γράμματα διαβάζονται ανάποδαΚαλως τα ¨παλιοκοριτσα¨!!
I did it!κάποιος έκανε την φώτο mirror, τα γράμματα διαβάζονται ανάποδα
παρολαυτά μας κάβλωσες piatsas
τυπε πολυ καυλα η φωτο.ο παρτακιας ο κερβερας φταιει που δεν με περνει μαζι του στις τσαρκες να τα γνωρισω καλυτερα τα κοριτσιαΚαλως τα ¨παλιοκοριτσα¨!!
καλοοο, την Παρασκευή το μεσημέρι είσαι για καταδρομική στα κορίτσια?τυπε πολυ καυλα η φωτο.ο παρτακιας ο κερβερας φταιει που δεν με περνει μαζι του στις τσαρκες να τα γνωρισω καλυτερα τα κοριτσια
φιλε ειμαι πολυ ομορφος και τα κοριτσια δεν θα σου δινουν σημασια ξανασκεψου τοκαλοοο, την Παρασκευή το μεσημέρι είσαι για καταδρομική στα κορίτσια?
εντάξει ρε όμορφε, κάποιο κοκκαλάκι θα μείνει και για μένα να γλύψω στο τέλοςφιλε ειμαι πολυ ομορφος και τα κοριτσια δεν θα σου δινουν σημασια ξανασκεψου το
ολο και κατι θα παρεις και εσυ καυλιαρι μου :-*εντάξει ρε όμορφε, κάποιο κοκκαλάκι θα μείνει και για μένα να γλύψω στο τέλος
κουκλα θα ερθει να σε γνωρισει ο bk το ασπρο πιστολι μην ασχολεισαι με τον κερβεραολο και κατι θα παρεις και εσυ καυλιαρι μου :-*
καλησπέρα φιλενάδα!!!ολο και κατι θα παρεις και εσυ καυλιαρι μου :-*
μπορείς να έρθεις μαζί μας...τυπε πολυ καυλα η φωτο.ο παρτακιας ο κερβερας φταιει που δεν με περνει μαζι του στις τσαρκες να τα γνωρισω καλυτερα τα κοριτσια
και γαμω τις αισθησιακές φωτογραφίες...Καλως τα ¨παλιοκοριτσα¨!!
ενταξει ραντεβου στην τρουμπαμπορείς να έρθεις μαζί μας...
τόσο βαθιά δεν κατεβαίνω...ενταξει ραντεβου στην τρουμπα
Μιλησε κανεις για τσαρκα ??????τυπε πολυ καυλα η φωτο.ο παρτακιας ο κερβερας φταιει που δεν με περνει μαζι του στις τσαρκες να τα γνωρισω καλυτερα τα κοριτσια
καλημερα πολυαγαπημενε μου φιλεκαλησπέρα φιλενάδα!!!
εγω με τον λαγο αλλα ειναι φοβιτσιαρης και δεν κατεβαινει στη τρουμπαΜιλησε κανεις για τσαρκα ??????
εγω με τον λαγο αλλα ειναι φοβιτσιαρης και δεν κατεβαινει στη τρουμπα