ntoratrans
Trans
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2012
- Like
- 816
... η ανάγνωση στην σάουνα κάνει κακό !καλημέρα καυλες.ετσι σας διαβάζω .......
Όταν έχεις δικιά σου σάουνα στο σπίτι δεν και καθόλου κακό... η ανάγνωση στην σάουνα κάνει κακό !
Απλά απίστευτηκαλημέρα καυλες.ετσι σας διαβάζω .......
Τι πουτσα είναι αυτή μωρό μου...Με γάμησες καλά όταν είχα έρθεικαλημέρα καυλες.ετσι σας διαβάζω .......
Πατούρακαλή χρόνια καυλες μου υγεία χαρά και πάντα καυλωμενοι σας εύχομαι
Χρονια πολλα απιστευτη κουκλαρακαλή χρόνια καυλες μου υγεία χαρά και πάντα καυλωμενοι σας εύχομαι
πωπωπωκαυλημερα σε όλους
παντως για να πουμε εδω πως επειδη εχω ενα ψιλοφετιχ μου αρεσει να εχει μεγαλα προσοντα και να χυνει την ωρα που την παιρνω απο πισω η Ντορα θα ειναι ιδανικη και για αυτο και χωρις πλακα εχει μια κωλαρα σκετη κολαση ,οταν μου κατσει κατι για Αθηνα θα παω οποωσδηποτε ,τη πρωτη φορα που πηγα δεν το εκανα σωστα το θεμα παρολο που ηταν ευγανεστατη και καληκαυλημερα σε όλους
καυλημερα σε όλους
Χρονια πολλα απιστευτη κουκλαρα
...... αγαπημένη ! το δεξί τακούνι θέλει τσαγκάρη ! ελπίζω να μην έμεινε μέσα σε κανέναν ..... με αγάπη το γράφω γιατί είμαι φετιχιστής με τα γυναικεία ψιλοτάκουνα τα οποία θέλω στην πένα.καλή χρόνια καυλες μου υγεία χαρά και πάντα καυλωμενοι σας εύχομαι
...... αγαπημένη ! το δεξί τακούνι θέλει τσαγκάρη ! ελπίζω να μην έμεινε μέσα σε κανέναν ..... με αγάπη το γράφω γιατί είμαι φετιχιστής με τα γυναικεία ψιλοτάκουνα τα οποία θέλω στην πένα.
επιτέλους πανέμορφος τρανς .δεν εχω λόγια.καυλημερα σε όλους
επιτέλους ενας πανέμορφος τρανς .δεν εχω λόγια.