Απλά υπέροχη....Αθήνα λίγες μέρες καυλιάρηδες... τέρμα καυλωμένη μετά από διακοπές μαυρισμένη και γεμάτη χυμούς
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
καυλες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ntora Trans
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alpap71
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 930
- Εμφανίσεις 448K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Σώμα θεάςΑπλά υπέροχη....
tattoo lovers
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τρέλανέ μας…Αθήνα λίγες μέρες καυλιάρηδες... τέρμα καυλωμένη μετά από διακοπές μαυρισμένη και γεμάτη χυμούς
καυλες
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 35
- Like
- 7.838
- Πόντοι
- 3.886
Έτοιμο να σκίσει αντρικά κωλαρακιαΑθήνα λίγες μέρες καυλιάρηδες... τέρμα καυλωμένη μετά από διακοπές μαυρισμένη και γεμάτη χυμούς
καυλες
ntoratrans
Trans
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2012
- Like
- 816
Χανιά καλός σας βρήκα
θα αναστεναξει η Κρήτη.Χανιά καλός σας βρήκα
Γεια σου. θα ερθεις Ηρακλειο;;;Χανιά καλός σας βρήκα
ntoratrans
Trans
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2012
- Like
- 816
Καλησπέρα μωρό μου Αθήνα είμαι για όσους ρωτάτε, απλά δεν προλαβαίνω να απαντάω στα μηνύματά γι' αυτό καλύτερα είναι να καλέσετε στο τηλ απευθείας
pittass1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Ποτε θα ξαναρθεις Λεμεσο να σε απολαυσουμε ;
ntoratrans
Trans
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2012
- Like
- 816
Τι πουτσαρα θεέ μουΚαλησπέρα καύλες μου... Πώς πάτε από καυλες;;;;;;
Υπάρχει κάτι άσχημο βέβαια στην φώτοΚαλησπέρα καύλες μου... Πώς πάτε από καυλες;;;;;;
? τι υπαρχει «βεβαια» ασχημο στη φωτο δηλαδη που βλεπεις εσυ και οχι εγω;Υπάρχει κάτι άσχημο βέβαια στην φώτο
Γενικά μαρεσουν τα βαμμένα νύχια αλλά μου εξήγησε η Ντόρα γτ δεν βάφει τα νύχια στα χέρια οπότε η φωτό είναι τέλεια? τι υπαρχει «βεβαια» ασχημο στη φωτο δηλαδη που βλεπεις εσυ και οχι εγω;
Μια Ντόρα για να υποταγείς
Γενικά μαρεσουν τα βαμμένα νύχια αλλά μου εξήγησε η Ντόρα γτ δεν βάφει τα νύχια στα χέρια οπότε η φωτό είναι τέλεια
Μια Ντόρα για να υποταγείς
ευχαριστω για την ενημερωση. Με την ευκαιρια, ειναι παντοτε αυταρχικη η μπορει να παιξει και ηρεμα;
BIdonistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2023
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Όπως το έχω βιώσει εγώ με τη Ντόρα, το φόρτε της είναι το ενεργητικό αυταρχικό. Να σε κάνει να νιώσεις πουτανακι. Στην αρχή δυσκολεύτηκε να μπει γιατί πόναγα λόγω του ότι είχα πάρα πολύ καιρό να βρεθώ στον παθητικό ρόλο. Μετά όμως γούσταρα που με γαμαγε δυνατά και μου μίλαγε όπως εγώ σε μια πουτανα. Ντόρα μου είσαι θεά και σύντομα θα τα ξαναπούμε.ευχαριστω για την ενημερωση. Με την ευκαιρια, ειναι παντοτε αυταρχικη η μπορει να παιξει και ηρεμα;
ntoratrans
Trans
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2012
- Like
- 816
Σε Περιμένω Πουτανακι μου για να περάσουνε μόνο όπως εγώ ξέρωΌπως το έχω βιώσει εγώ με τη Ντόρα, το φόρτε της είναι το ενεργητικό αυταρχικό. Να σε κάνει να νιώσεις πουτανακι. Στην αρχή δυσκολεύτηκε να μπει γιατί πόναγα λόγω του ότι είχα πάρα πολύ καιρό να βρεθώ στον παθητικό ρόλο. Μετά όμως γούσταρα που με γαμαγε δυνατά και μου μίλαγε όπως εγώ σε μια πουτανα. Ντόρα μου είσαι θεά και σύντομα θα τα ξαναπούμε.
Από την καλύτερες με προσθήκη σιλικόνης για βαθιά καρφώματαΕίναι καλή στο παθητικό πρόγραμμα? Φαίνεται να έχει φοβερή πίσω κίνηση!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K