Επισκέπτης
ρε λουκ τι λεεεες?
15 κιλα κατω απο το υψος σου και εισαι κανονικος???
Ετσί είναι τα δεδομένα σήμερα!!!τι λεεεες?
1.80 γυναικα 65 κιλα τι τι θεωρεις μωρε ουφο?αδυνατη?ρε λουκ τι λεεεες?
δυσκολεψαν τα πραγματα.....ρε λουκ τι λεεεες?
στην ξεφτυλα ειπα...αδυνατη η με το ζορι κανονικη...ρε λουκ τι λεεεες?
στην ξεφτυλα ειπα...αδυνατη η με το ζορι κανονικη...
Δηλαδή εγώ που είμαι 191 εκατοστά, έπρεπε να ήμουν και 176 κιλά ή είναι σε μέτρα κι έπρεπε να είμαι περίπου μείον 13????Κανονική τέλος,η νέα τάση σας θέλει -5 από το κανονικό άλλων εποχών!!!
Η γυναίκα -15kg από το ύψος της,ο άντρας τα κιλά του ύψους του!!! ;)
έπρεπε να ήσουν γύρω στα 90 κιλά αν έχω καταλάβει καλά αυτό με το ύψος και τα κιλά, δηλαδή μετράμε σε μέτρα και το βάρος το συγκρίνουμε με τα εκατοστά, 1,91 -> 91 κιλά
νομίζω
1:91 cm=91 kg κανονικός,82 kg αδύνατος,100+ kg παχουλός.(άντρας)Δηλαδή εγώ που είμαι 191 εκατοστά, έπρεπε να ήμουν και 176 κιλά ή είναι σε μέτρα κι έπρεπε να είμαι περίπου μείον 13????
1:91 cm=91 kg κανονικός,82 kg αδύνατος,100+ kg παχουλός.(άντρας)
1:91 cm=76 kg κανονική,72 κg αδύνατη,80+kg παχουλή.
Γυμναστής μου τα είπε!!!
Υ.Γ.Μιλάμε πάντα πως φαίνεται αγύμναστο σώμα.
Aπλό είναι:για πες για 1.63
Aπλό είναι:
1.63cm=47-51kg αδύνατη/52-54kg κανονική/γύρω στα 58 αρχίζει το παχουλήηηη και από εκεί και πάνω έρχεται το μοσχάρααα!!!
47 και 1,62 αδύνατη ρε? σκελετός θα είναι στα 47.... είχα μια φίλη πολύυυ κοντή, 1,52, και ήταν αδύνατη στα 45 κιλά..
μπάι δε χουέι, οι πολύ κοντές είναι οι χειρότερες γκόμενες και σάπιοι άνθρωποι, όσες ξέρω/ήξερα δεινοπαθούσαν και οι γκόμενοί τους και οι φίλοι τους, μακριάαααααααααααααα
Συγγνώμη πρόχειρο μ.ο. έβγαλά δεν είμαι και όργανο λιπομέτρησης!!!47 και 1,62 αδύνατη ρε? σκελετός θα είναι στα 47.... είχα μια φίλη πολύυυ κοντή, 1,52, και ήταν αδύνατη στα 45 κιλά..
μπάι δε χουέι, οι πολύ κοντές είναι οι χειρότερες γκόμενες και σάπιοι άνθρωποι, όσες ξέρω/ήξερα δεινοπαθούσαν και οι γκόμενοί τους και οι φίλοι τους, μακριάαααααααααααααα
μια κολλητη μου ειναι 1.55 και ειναι 44 νομιιιζω, αλλα ειναι γαμάτη! σκαααααασε
χαρ χαρ, όταν θα κλαις θα σου σκουπίζω τις μύξες και θα σου λέω σ'ταααααααααα λεγα γωωωω