Νέα

Νταρντάνες ή μικροκαμωμένες...;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mgman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μικρη στο ματι η μεγαλη στο κρεβατι ΟΕΟ???

• μουνακι = πανω απο 1.50 εως 1.62

Ψήφοι: 28 27,2%
  • μουνι=πανω απο 1.63εως 1.72

Ψήφοι: 28 27,2%
  • μουναρα=πανω απο 1.73 εως απειρο

Ψήφοι: 23 22,3%
  • ο καλος ο μυλος ολα τ' αλεθει

Ψήφοι: 24 23,3%
  • μου αρεσουν οι νανοι κατω απο 1.50

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    103

Επισκέπτης
ο ορος αδυνατος για σενα και για τον καθενα ειναι υποκειμενικος...
την αντικειμενικη-επιστημονικη εννοια του ορου στην εδωκα απο επανω...
ειναι προφανες πως με τη σωματικη σου διαπλαση ΔΕΝ υπαρχει πιθανοτητα να βγαλεις στοιχειωδες προγραμμα γυμναστικης..ουτε κυκλικο..
αεροβια κομμενη μαχαιρι...οσοσ αφορα τα βαρη 2κιλα τρικιλα για αρχη,με σετ λιγων και αργων επαναληψεων για να μην καψεις και αυτα που εχεις..
αλλαξε διαιτα(διαιτα σημαινει διατροφικο προγραμμα,παρα τις παπαριες που ακους γυρω σου)...
4 γευματα,τα 2 εκ των οποιων μεγαλα και πλουσια σε υδατανθρακες...

:- :- :-

μου χαλασες τη μερα..  :rolleyes:

κι ο πρωην μου με παρακαλαγε να βγαλω ενα προγραμματακι για να μην τρωω οποτε το θυμαμαι, αλλα ποτε δεν το εκανα, ουτε και στο διατροφολογο που ειχα παει..
4 γευματα? συνηθως 1,5...

οκ, ειμαι η ντροπη των χορτοφαγων. θα παθω τπτ και μετα θα τα ριξουν στην διατροφη κι οχι στη μαλακια μου  :'( :'(

Επισκέπτης

κι ο πρωην μου με παρακαλαγε να βγαλω ενα προγραμματακι για να μην τρωω οποτε το θυμαμαι, αλλα ποτε δεν το εκανε, ουτε και στο διατροφολογο που ειχα παει..

οκ, ειμαι η ντροπη των χορτοφαγων. θα παθω τπτ και μετα θα τα ριξουν στην διατροφη κι οχι στη μαλακια μου  :'( :'(
Εγώ πήγα διατροφολόγο τα έσκασα αλλά τα παράτησα(μετά από 2-3 επισκέψεις δεν έχει νόημα),πρόγραμμα έχω αλλά που να το τηρήσω,πολύυυ μάσα ρε παιδίααα!!! :headbang:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

κι ο πρωην μου με παρακαλαγε να βγαλω ενα προγραμματακι για να μην τρωω οποτε το θυμαμαι, αλλα ποτε δεν το εκανα, ουτε και στο διατροφολογο που ειχα παει..

καληνυχτα και καλη τυχη..

Επισκέπτης
αχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχαχαχαχαχα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τι σ λενε δηλαδη?για πες :rolleyes:  :2funny: :2funny: :2funny:

ελα σκασε  :'(

Εγώ πήγα διατροφολόγο τα έσκασα αλλά τα παράτησα(μετά από 2-3 επισκέψεις δεν έχει νόημα),πρόγραμμα έχω αλλά που να το τηρήσω,πολύυυ μάσα ρε παιδίααα!!! :headbang:

ε πες τα γμτ! ολη την ωρα σε εχουν να μασουλας κατι! δεκατιανο απογευματινο μπλα μπλα μπλα! τζισους πια!

Επισκέπτης
ε πες τα γμτ! ολη την ωρα σε εχουν να μασουλας κατι! δεκατιανο απογευματινο μπλα μπλα μπλα! τζισους πια!
Ναι ρε συ όλη την ώρα μπουκωμένος να είσαι,αμάν!!! :P
Εγώ 3 γεύματα τρώω και διατηρούμαι μια χαράαα!!! :dancing:

Επισκέπτης
Ναι ρε συ όλη την ώρα μπουκωμένος να είσαι,αμάν!!! :P
Εγώ 3 γεύματα τρώω και διατηρούμαι μια χαράαα!!! :dancing:

μεσημερι τρωω ετσι κατι για να διατηρουμαι, και τρωω καλυτερα το βραδυ γτ δεν την παλευω! κυριως βαρεμαρα παιζει σε μενα. οκ ενα ατομο ειμαι, βαριεμαι να μου μαγειρεψω, σιγα...  :uglystupid:

αλλα αληθεια, δεν πιστευω οτι ειμαι τοοοσο αδυνατη που εχω προβλημα. νορμαλ με λες  :rolleyes:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Κοκαλιάρα με κοιλιά;
Άμα πλησιάζεις φανάρια σου πετάνε ψιλά;

Επισκέπτης
το κακο βελβι ξερεις ποιο ειναι...οτι εκτος απ το φαι π δεν τρως δεν τρως και κανα καυλι  :helpplea:

..γι αυτο  σε κοροιδεύουν οι φιλοι σου? :think:

οχι το εχουν συνηθισει να ειμαι αγαμητη και νευρικη οποτε δε δινουν πια σημασια.  :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Κοκαλιάρα με κοιλιά;
Άμα πλησιάζεις φανάρια σου πετάνε ψιλά;
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax
τι μαλακας εισαι..
σκεφτομουν να εκφρασω παρομοια απορια,αλλα δεν το'λεγα ελεω τακτ.. :grin: :grin:

Επισκέπτης
μεσημερι τρωω ετσι κατι για να διατηρουμαι, και τρωω καλυτερα το βραδυ γτ δεν την παλευω! κυριως βαρεμαρα παιζει σε μενα. οκ ενα ατομο ειμαι, βαριεμαι να μου μαγειρεψω, σιγα...  :uglystupid:

αλλα αληθεια, δεν πιστευω οτι ειμαι τοοοσο αδυνατη που εχω προβλημα. νορμαλ με λες  :rolleyes:
Κατώτερα φυσιολογικά είμαστε,το είπαμε!!! :booty:
Πρόσεξε:
Μόλις ξύπνησες:1 ποτήρι χυμό,Πρωινό:2 ποτήρια γάλα+δημητριακά και σε λίγο ξηρους καρπούς,Ενδιάμεσα:τόστ με κασέρι,Μεσημεριανό:φασολάκια+2 φέτες ψωμί και μία τυρί(250γρ.) π.χ.,ενδιάμεσα:1 ποτήρι χυμό+μία φέτα ψωμί με ζαμπόν,βραδύ:2 ψωμάκια με σουβλάκιιιιι!!! :huh:
Κουράστηκα μόνο που τα έγραψα,που να τα φάω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Κατώτερα φυσιολογικά είμαστε,το είπαμε!!! :booty:
Πρόσεξε:
Μόλις ξύπνησες:1 ποτήρι χυμό,Πρωινό:2 ποτήρια γάλα+δημητριακά και σε λίγο ξηρους καρπούς,Ενδιάμεσα:[glow=red,2,300]τόστ με κασέρι[/glow],Μεσημεριανό:φασολάκια+2 φέτες ψωμί και [glow=red,2,300]μία τυρί[/glow](250γρ.),ενδιάμεσα:1 ποτήρι χυμό+μία φέτα ψωμί [glow=red,2,300]με ζαμπόν,βραδύ:2 ψωμάκια με σουβλάκιιιιι!!![/glow] :huh:
Κουράστηκα μόνο που τα έγραψα,που να τα φάω!!! :2funny: :2funny: :2funny:

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ναι παιξτο ανετη  :jerking:

ανετη σε τι? λες να παρεξηγηθω αν με πουν παιδι της μπιαφρας? ξερεις τι εχω ακουσει απο τη μανα μου? αχαχαχα

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εγώ είμαι χοντρή χωρίς πολλή κοιλιά, άρπα την ξόανο  :birdman:

όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα στον κώλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
52
Πόντοι
166
εγώ είμαι χοντρή χωρίς πολλή κοιλιά, άρπα την ξόανο  :birdman:

[size=13pt]όοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολα στον κώλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο  [/size] :rockon:

........ενδιαφέρον...............πολύ ενδιαφέρον........! :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom