apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τι ειπε ο ανθρωπας ρε!!!η γκομενα ειναι ωραια γκομενα, ειτε ειναι small ειτε extra large γουσταρεις να τη γαμας
τι ειπε ο ανθρωπας ρε!!!η γκομενα ειναι ωραια γκομενα, ειτε ειναι small ειτε extra large γουσταρεις να τη γαμας
Πετίτ κοντοπούτανα..
κοντοπούτανα και ξερό ψωμί!!!!!
Άλλο πραγμα... Το κάνεις οτι θέλεις
Θα επανέλθω με ρεπορτάζ απο Μανίλα στο σχετικό θρέντ.
σωστος,η συζητηση εχει νοημα αναλογα με το υψος του επιβητοραΗ συζητηση γύνεται σε λάθος βάση.
Πρέπει πρώτα να δηλώνουμε το ύψος μας. Ας πούμε εγώ είμαι 1,73. Τι να την κάνω την γκόμενα του 1,80+? Στα τέσσερα για πισωκολητό δεν θα φτάνω, θα πρέπει να σηκωθώ όρθιος. Ταλεπορία. Αρα χέστα κι άστα. Μικροκαμομένο και βολικό και μανιτζέβελο.
Σωστος... παμε παλι απο την αρχη.....
Ειμαι γυρω στο 1,70 και ΑΠΑΙΤΩ απο την γκομενα να ειναι πανω απο 1,80 για να παω μαζι της.
Ρε παιδιά πλακα κάνετε? "κοντοπουτανα" άπειρα, όσες νταρντάνες υπάρχουν και μετράνε γίνονται top model. Σε ότι και να συζητήσουμε πάντα το πιο σπάνιο είναι και το καλύτερο. Άσε που θέλετε "κοντοπουτανα" γιατί είναι κι εύκολες. Άντε ρίξε μουνί δίμετρο να δω. Γυναικάρες ψηφίζω εννοείται, όχι γυναικάκια.
ΠΡΟΣΟΧΗ[/URL] στους Κανόνες Λειτουργίας! Απαγορεύεται η χρήση greekglish...
Γι'αυτο γουσταρουν τα βουλωματα της ταξεως του 1,50m - 1,60m
Εγω 182 ειμαι.Απο τις εμπειριες μου κλεινω σε μελαχροινη κοντη πουτανιτσα, καρε μαλλι,τουρλωτο κωλο,160 με 162.Κανεις που να συμφωνει??
τι να λεμε τωρα?Τα παντα ολα το καθενα,εδω σταματα η λογικη...Yes man!
+++
Εγω 182 ειμαι.Απο τις εμπειριες μου κλεινω σε μελαχροινη κοντη πουτανιτσα, καρε μαλλι,τουρλωτο κωλο,160 με 162.Κανεις που να συμφωνει??