gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
η τζουλια χαλασε πολυ....
η τζουλια χαλασε πολυ....
παλι μπερδευτικαη τζουλια χαλασε πολυ....
εχει γινει ασχημη!η τζουλια χαλασε πολυ....
εχει γινει ασχημη!
την ζηλευα κ τωρα την λυπαμαι.
μακαρι να ξυπνησει κ να ξαναγινει η θεα που ηταν!
εχει γινει ασχημη!
την ζηλευα κ τωρα την λυπαμαι.
μακαρι να ξυπνησει κ να ξαναγινει η θεα που ηταν!
[size=12pt]οποιος δεν εχει γαμησει χοντρη .....δεν εχει παει με γυναικα ακομα![/size]
για τις γυναικες ειναι μειον δεκα ... ;) προσχωμενΜυαλό δε βάζετε εσείς ε; Βρε δεν έχουμε πει ότι η τέλεια αναλογία ύψους (σε ΕΚΑΤΟΣΤΑ)/βάρους είναι 1:1;
Δηλαδή 1,60 ύψος = 160 κιλά κ.ο.κ.
Άντε μην αρχίσω να ποστάρω και δεν ξέρετε από που να φύγετε!!!
Θα το βάζω μέχρι ν'αναφωνήσετε ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ...
Ε ΟΧΙ βρε μανάρι μου...Ε ΟΧΙ δηλαδή..εγώ που είμαι 1.75 πρέπει να πάρω 18 κιλά σύμφωνα με την λογική σου..Μυαλό δε βάζετε εσείς ε; Βρε δεν έχουμε πει ότι η τέλεια αναλογία ύψους (σε ΕΚΑΤΟΣΤΑ)/βάρους είναι 1:1;
Δηλαδή 1,60 ύψος = 160 κιλά κ.ο.κ.
Άντε μην αρχίσω να ποστάρω και δεν ξέρετε από που να φύγετε!!!
Θα το βάζω μέχρι ν'αναφωνήσετε ΠΡΟΣΧΩΜΕΝ...
Δηλαδή είσαι 157 κιλά; Πετσί και κόκκαλο, πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις και τα υπόλοιπα.Ε ΟΧΙ βρε μανάρι μου...Ε ΟΧΙ δηλαδή..εγώ που είμαι 1.75 πρέπει να πάρω 18 κιλά σύμφωνα με την λογική σου..
μονο 57 κιλα εισαι;Ε ΟΧΙ βρε μανάρι μου...Ε ΟΧΙ δηλαδή..εγώ που είμαι 1.75 πρέπει να πάρω 18 κιλά σύμφωνα με την λογική σου..
α καλα το φανταστηκα....λαθος υπολογισμους εκαναΔηλαδή είσαι 157 κιλά; Πετσί και κόκκαλο πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις και τα υπόλοιπα.
Σύμφωνα με τη λογική μου λέει τύπε. 157 είναι. Αγγίζει την τελειότητα δηλαδή.μονο 57 κιλα εισαι;
Δεν πάτε καλά αγάπες!!!+18 (κατά βύζο) -10 (κατα gl) έχεις ένα περιθώριο άνετης ανόδου +8!
να μαστε όλοι ικανοποιημένοι!!!
Δεν πάτε καλά αγάπες λέωωωωω...Δηλαδή είσαι 157 κιλά; Πετσί και κόκκαλο, πρέπει οπωσδήποτε να πάρεις και τα υπόλοιπα.
Σύμφωνα με τη λογική μου λέει τύπε. 157 είναι. Αγγίζει την τελειότητα δηλαδή.
Ναι 57 είμαι αλλα σκοπεύω να βάλω κι άλλο βυζί μετά το Πάσχα οπότε θα πλησιάσω τα 60.μονο 57 κιλα εισαι;
Ήρεμα με τα πρόσθετα βάρη.Ναι 57 είμαι αλλα σκοπεύω να βάλω κι άλλο βυζί μετά το Πάσχα οπότε θα πλησιάσω τα 60.