Νέα

Νταρντάνες ή μικροκαμωμένες...;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mgman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 84K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μικρη στο ματι η μεγαλη στο κρεβατι ΟΕΟ???

• μουνακι = πανω απο 1.50 εως 1.62

Ψήφοι: 28 27,2%
  • μουνι=πανω απο 1.63εως 1.72

Ψήφοι: 28 27,2%
  • μουναρα=πανω απο 1.73 εως απειρο

Ψήφοι: 23 22,3%
  • ο καλος ο μυλος ολα τ' αλεθει

Ψήφοι: 24 23,3%
  • μου αρεσουν οι νανοι κατω απο 1.50

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    103

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
η φωτο ηταν κακη.παραδεξου το.
η μπιγιονσε ειπαμε...ειναι :cum:
αλλα η φωτο ηταν :headbang:

δεν παραδέχομαι τίποτα, εμένα μου έχουν αρέσει και πιο χοντρές, και προτιμώ τις φωτό που φαίνονται φυσικές, δηλαδή που φαίνεται και η κυτταρίτιδα, νάτσουραλ φορέβα  :rockon:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
διαφωνώ, όποιος λέει ότι αυτή με το κουνέλι είναι όμορφη σημαίνει ότι έχει κλείσει εντελώς η ροή πληροφοριών στον εγκέφαλο και το μόνο νοήμον όργανο που λειτουργεί είναι το μονόφθαλμο τέρας  :sunglasses:

καταλαβαίνω ότι μπορεί να σας καβλώνει, αλλά όταν αρχίζουν οι ύμνοι περί ομορφιάς τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα... να λέτε για τα βυζιά της και το πώς γλείφει την μπανάνα, το γούστο αφήστε το απ'έξω   :grin:

Ετσι ετσι......διακοπτει την επικοινωνια με το ανωθεν τμημα για να μην γινουν...διαρροεs κι ετοιμαζει τον πυραυλο για εκτοξευση

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δεν παραδέχομαι τίποτα, εμένα μου έχουν αρέσει και πιο χοντρές, και προτιμώ τις φωτό που φαίνονται φυσικές, δηλαδή που φαίνεται και η κυτταρίτιδα, νάτσουραλ φορέβα  :rockon:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
680303_f520.jpg

νταρντανομπουταρες μουυυυυυυ! :cum: :cum: :cum: :cum:
[move] :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:[/move]

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ακομα χειροτερα... :rolleyes:

οκ ...
URL]]

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
μπλεργκ και μπαρδόν, αυτή με το κουνέλι είναι παραμορφωμένη, άσχημη, και το μόνο που καβλώνει τους άντρες είναι ότι δείχνει τα βυζιά της, δεν μπορώ να πιστέψω ότι αν την έβλεπε κανείς μόνο φάτσα χωρίς να γλείφει καμιά μπανάνα θα έλεγε ότι είναι όμορφη.

το κακό είναι ότι δεν αναγνωρίζετε πότε μιλάει το κάτω κεφάλι, γιατί πολλούς έχω δει εδώ να λένε ότι είναι όμορφη αυτή ή κάποια ανάλογη  :birdman:

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ.

Οταν μιλαω για γυναικες ΠΟΤΕ δεν με απασχολει το προσωπο. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ!

Εγω σωμα βλεπω!  :birdman:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
URL]]

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
διαφωνώ, όποιος λέει ότι αυτή με το κουνέλι είναι όμορφη σημαίνει ότι έχει κλείσει εντελώς η ροή πληροφοριών στον εγκέφαλο και το μόνο νοήμον όργανο που λειτουργεί είναι το μονόφθαλμο τέρας  :sunglasses:

καταλαβαίνω ότι μπορεί να σας καβλώνει, αλλά όταν αρχίζουν οι ύμνοι περί ομορφιάς τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα... να λέτε για τα βυζιά της και το πώς γλείφει την μπανάνα, το γούστο αφήστε το απ'έξω   :grin:

εντάξει αυτή με το κουνέλι δεν βλέπεται...
το κουνέλι όμως μέσα σε τσουκάλι με κρεμμύδια όμως....

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
λουκ μη βάζεις φωτο μου θα χεστούμε  :tickedoff:

υ.γ. δηλαδή εσύ δε βλέπεις διαφορά ανάμεσα στις ωραίες χοντρούλες και στα κήτη?  :s&m_1:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
λουκ μη βάζεις φωτο μου θα χεστούμε  :tickedoff:

υ.γ. δηλαδή εσύ δε βλέπεις διαφορά ανάμεσα στις ωραίες χοντρούλες και στα κήτη?  :s&m_1:
εννοειται..
οπως κ δεν ειπα ποτε οτι ολες οι αδυνατες ειναι ωραιες.
αλλα δεν παυουν οι μεν να ειναι παχουλες κ οι δε αδυνατες.
ειτε ωραιες ειτε ασχημες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom