loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
διαφωνω μεσιε..λίγο μεγαλυτέρο είπα κυρία μου, δεν είπα να είναι οκτώ κιλα το καθένα.
βρισκω ιδανικες τις αναλογιες της χωρις καμια αλλαγη.
διαφωνω μεσιε..λίγο μεγαλυτέρο είπα κυρία μου, δεν είπα να είναι οκτώ κιλα το καθένα.
Σε νταρντανα εχω να αντιπροτεινω αυτο.....Αλλα λεγε λεγε θα καβλωσουμε παλι και κανει κρυο εξω!!!!!!!!
Μαλλον κατι τετοιο!
Εσεις το γαμήσατεΣε νταρντανα εχω να αντιπροτεινω αυτο.....Αλλα λεγε λεγε θα καβλωσουμε παλι και κανει κρυο εξω!!!!!!!!
Δεν φταιμε εμειs ρε παιδι......Εχουμε αυτο το διαολο αναμεσα στα σκελιαΕσεις το γαμήσατε
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
διαφωνω μεσιε..
βρισκω ιδανικες τις αναλογιες της χωρις καμια αλλαγη.
να ειναι αρμονικο το σωμα...εεεε καλά! εγώ είχα ανίερους σκοπούς γι αυτήν, λίγο μεγαλύτερο θα με βόλευε.
εσύ το βλέπεις ...οπτικά, ενώ εγώ χειροπιαστά!
Δεν μπορω να το φανταστω απο μακρυα........Μονο απο κοντανα ειναι αρμονικο το σωμα...
αυτο ειναι ομορφο...
φανταζεσαι το μπαζο ουπς σορρυ η πεπη τσεσμελη να ειναι νουμερο σουτιεν 1?!
να ειναι αρμονικο το σωμα...
αυτο ειναι ομορφο...
φανταζεσαι το μπαζο ουπς σορρυ η πεπη τσεσμελη να ειναι νουμερο σουτιεν 1?!
εσεις κοιτατε αλλα πραγματα..
γ αυτο στις συλλλογες γλυφεστε γ γκομενες που ειναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΖΟΥ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ!
γ αυτο στις συλλλογες γλυφεστε γ γκομενες που ειναι Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΠΑΖΟΥ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ!
φυσικα..το θεμα ειναι ποια ειναι η αξια της.σορρυ ντίαρ, αλλά κάθε γκόμενα έχει την αξία της! ή όχι;
φυσικα..το θεμα ειναι ποια ειναι η αξια της.
μονο ενα'?Για δωσε και ενα παραδειγμα.......... εκτος απο την Τσεμελη (που λες οτι ειναι μπαζο)!
σαφως!!!!!!!αλλα οταν το ελεγα εγω παντα ημουν ζηλιαρα κ μπαζο...αυτό εκτιμάται σε κάθε περίπτωση μεταξύ των ενδιαφερομένων!
αυτό που εσύ θεωρείς μπάζο είναι για άλλους σέξυ!
αυτό που εσύ θεωρείς σέξυ είναι για άλλους στεγνό!
αυτά για τα εμφανισιακά, για τα λοιπά νομίζω ότι υπάρχει αναλογία!
σαφως!!!!!!!αλλα οταν το ελεγα εγω παντα ημουν ζηλιαρα κ μπαζο...
οταν πει ενας αντρας οτι μια ειναι ασχημη ειναι οκ..
κ επισης μαθετε να ξεχωριζετε την ΟΜΟΡΦΙΑ απο την ΞΕΚΩΛΙΑ!!!
ααααχ ενα δακρυ κυλησε στο μαγουλο μου μετα απο την συγκινητικη αυτη δηλωση!αααχαχαχαχαχαχαχεσεις κοιτατε αλλα πραγματα..