loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
να υποθεσω οτι οι φιλοι σου σε φωναζουνε χιου τζακμαν γ αυτο εσυ μπορεις να σχολιαζεις ε?ο σωστος κωλος
να υποθεσω οτι οι φιλοι σου σε φωναζουνε χιου τζακμαν γ αυτο εσυ μπορεις να σχολιαζεις ε?ο σωστος κωλος
Τι είναι αυτό?Απο κει ψωνίζεις για την γκόμενα μωρό μου?γιατι τετοια χολη? επειδη σνομπαρει τις κυλοτες τυπου Takis Skalafouris απο τη Πατησιων?
χιου ελα και διπλα....θα βαλουμε για μουνακιαο σωστος κωλος
Τι είναι αυτό?Απο κει ψωνίζεις για την γκόμενα μωρό μου?
να υποθεσω οτι οι φιλοι σου σε φωναζουνε χιου τζακμαν γ αυτο εσυ μπορεις να σχολιαζεις ε?
δε ξερω..αλλα αν κρινω απο το κορμι του μαλλον αρκετα...του γαμώ. Πόσα pressups μπορει να κανει?
δε ξερω..αλλα αν κρινω απο το κορμι του μαλλον αρκετα...
χιου ελα και διπλα....θα βαλουμε για μουνακια
μπα φαγαμε ακυρο ετσι κι αλλιως...ειχα βαλει ο μαλακας να ληξει η ψηφοφορια...δεν υπολογιζα να αντεξει τοσο το θρεντ...οποτε θα φυγει κι αυτο.....τι εβαλες τωρα κει ρε μαλακαμ...δηλαδη ποσο περιποιημενο ναναι ενα μουνι? να ξυρισει τη φουντιτσα σα προφιλ του τσε γκεβαρα?
να παω τουαλετα κυρια;αλλος ενας γονιμος διαλογος ελαβε τελος.
Τι είναι αυτό?Απο κει ψωνίζεις για την γκόμενα μωρό μου?
Έχει γούστο ο άνθρωποςάσχετο, εσενα φαγωθηκε να σε γαμησει ενας φιλος μου.
αστα σαπια ....μπας και ο φιλος σου μπαινει και στο μπου;άσχετο, εσενα φαγωθηκε να σε γαμησει ενας φιλος μου.
Έχει γούστο ο άνθρωπος
αστα σαπια ....μπας και ο φιλος σου μπαινει και στο μπου;
Δλδ ....και τσαμπα το λαδακι τηs χρονιαs ε????γιατι, σε ειδε? να'σαι καμια μουρη σα του Σημιτη να τρεχει θελω. Τεσπα οργανωσου, πλυσ ντυσ και τσακισ
[size=10pt]ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕΡΙΚΟΙ.[/size]
Γιατι το αμέσως επομένο στάδιο από αυτό που θεωρείτε υγιεί και ωραίο
είναι εδώ:
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/m/anorexia1902_m.jpg[/img[/URL]]
:banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
[/quote]
Πανευκολο!!!!!!!!!! Τα μασαμε κατι τετοια......
Οχι του μετρου ομωs.....Του χιλιομετρου αν δεν σε πειραζει