gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ψηλη και χοντρη ή ψηλη και αδυνατη;αφού εσύ είσαι ψηλή είπαμε
ψηλη και χοντρη ή ψηλη και αδυνατη;αφού εσύ είσαι ψηλή είπαμε
ψηλη και χοντρη ή ψηλη και αδυνατη;
ψηλη και χοντρη ή ψηλη και αδυνατη;
σωστα ολες καλες ειναι για εναν μπουτζον....ψηλες/κοντες ολες για γαμησι ειναι. Νουμερα που ειστε ρε, κανετε και τους εκλεκτικους. Το πουλακι σας το ξερει...
Απο τι ύψος και πάνω θεωρείται ψηλη μια γυναίκα(στην Ελλάδα)?Και πόσα κιλά είναι η ψηλή κι αδύνατη ας πούμε?ψηλη και χοντρη ή ψηλη και αδυνατη;
σωστα ολες καλες ειναι για εναν μπουτζον....
1,80 kai 65 κιλαΑπο τι ύψος και πάνω θεωρείται ψηλη μια γυναίκα(στην Ελλάδα)?Και πόσα κιλά είναι η ψηλή κι αδύνατη ας πούμε?
Για να ξέρουμε που πάμε...
Να μιλάς για τον εαυτό σου παίκτη μου....ψηλες/κοντες ολες για γαμησι ειναι. Νουμερα που ειστε ρε, κανετε και τους εκλεκτικους. Το πουλακι σας το ξερει...
Απο τι ύψος και πάνω θεωρείται ψηλη μια γυναίκα(στην Ελλάδα)?Και πόσα κιλά είναι η ψηλή κι αδύνατη ας πούμε?
Για να ξέρουμε που πάμε...
τι ασχετο/ακυρο ηταν τωρα αυτο;ωραια, δεν εχω φινετσα και στυλ, αλλα ο γιος μου ας πηδαει οποια θελει. το παιδακι της φωτο ειναι μια γλυκα παντως.
και μεινετε εσεις να προστατευετε την καθαροτητα της φυλης. ει οπ
τι ασχετο/ακυρο ηταν τωρα αυτο;
Στάκα θείο να μετρηθώ πρώταοπως και να είσαι. .ελα στον θείο
Να μιλάς για τον εαυτό σου παίκτη μου....
Το να είσαι εκλεκτικός δεν είναι κακό.
Στάκα θείο να μετρηθώ πρώτα
εχουμε καμια τετοια εδω στο σαιτ;1,80 kai 65 κιλα
Φιλαράκι ναι! Όσο κουλό και αν σου φαίνεται δεν καβαλάω μηχανές που είναι πέραν των κυβικών μου ;)εκλεκτικος οσον αφορα το μποϊ για να γαμησεις? πες μας και αλλα τετοια κουλα
Πολύ νταρντάνα τη θες εσύ βρε αγάπηεχουμε καμια τετοια εδω στο σαιτ;
Φιλαράκι ναι! Όσο κουλό και αν σου φαίνεται δεν καβαλάω μηχανές που είναι πέραν των κυβικών μου ;)
Κουλό ξεκουλό θέλω το μηχάνημα να το κουλαντρίζω... αν με εννοείς